Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 27 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

V+O Communication: Ηead of Events & Experience η Ρία Ψούχλα και Head of Advocacy & Public Affairs o Νίκος Ιωάννου

14/07/2025infocomBy infocom3 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η V+O Communication πιστή στη δέσμευσή της για εστίαση στη στρατηγική προσέγγιση, την αριστεία και την αποτελεσματικότητα στη στήριξη των πελατών της, προσαρμόζει τη δομή και τη λειτουργία της σύμφωνα με τα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής. Στο πλαίσιο αυτό, δύο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της, η Ρία Ψούχλα και ο Νίκος Ιωάννου, αναλαμβάνουν διευρυμένους ρόλους με αυξημένες αρμοδιότητες.

Η Ρία Ψούχλα τοποθετείται στη θέση της Head of Events & Experience, ενώ ο Νίκος Ιωάννου αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Advocacy & Public Affairs. Οι τοποθετήσεις αυτές ενισχύουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες δύο κομβικών business units της εταιρείας, με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη των στρατηγικών στόχων των πελατών.

Η Ρία Ψούχλα διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός διευρυμένου φάσματος εκδηλώσεων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων experiential marketing, με έργο που έχει συνδεθεί με μερικές από τις πιο δημιουργικές και αναγνωρίσιμες δράσεις της V+O. Η δουλειά της έχει τιμηθεί με σημαντικές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις (όπως 5 GWA IPRA και βραβεία Ermis & Events Awards).

Η αναβάθμιση της Ρίας Ψούχλα στη θέση της Head of Events & Experience αντανακλά την αξία των υψηλού επιπέδου διοργανώσεων και των stakeholders events, καθώς οι στρατηγικές αυτές εμπειρίες είναι καθοριστικές για την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων μεταξύ των brands και των κοινού τους. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά της, η Ρία θα είναι σε θέση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει εκδηλώσεις που όχι μόνο προσελκύουν το ενδιαφέρον, αλλά και ενισχύουν την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση των συμμετεχόντων, μεγιστοποιώντας την αξία για τους πελάτες.

Ο Νίκος Ιωάννου διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και στο εξωτερικό σε public policy, corporate communications και crisis management, με εστίαση σε κλάδους όπως η φαρμακοβιομηχανία, η ενέργεια και η τεχνολογία. Στον νέο του ρόλο, θα συμβάλει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών public affairs σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενισχύοντας τη δυνατότητα της V+O να προσφέρει ένα πιο διευρυμένο και εξειδικευμένο φάσμα υπηρεσιών public affairs στους πελάτες της.

Η Χριστίνα Φατούρου, Γενική Διευθύντρια της V+O Communication, δήλωσε: « Η Ρία και ο Νίκος είναι – δύο πολύτιμα και έμπειρα στελέχη μας που έχουν αποδείξει, με συνέπεια και πάθος, τη δέσμευσή τους απέναντι στην ομάδα, στους πελάτες και στην εταιρεία και την σταθερή τους στόχευση στην παραγωγή μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Οι νέοι τους ρόλοι αποτελούν φυσική εξέλιξη της προσήλωσής τους και επιβεβαιώνουν την σταθερή μας στόχευση ώστε οι άνθρωποι μας να εξελίσσονται και να ενισχύουν ακόμη περισσότερο το αποτύπωμα που θέλουμε να έχει η δουλειά μας για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας . Τους εύχομαι κάθε επιτυχία και πολλή δημιουργικότητα στο επόμενό τους βήμα».

Με αυτές τις αλλαγές, η V+O ενδυναμώνει περαιτέρω τη λειτουργική της ετοιμότητα, ενισχύοντας την ικανότητά της να προσφέρει επιπλέον αξία στους πελάτες της και να προσαρμόζεται με ευελιξία στις προκλήσεις ενός διαρκώς εξελισσόμενου περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

V+O Communication Νίκος Ιωάννου Ρία Ψούχλα Χριστίνα Φατούρου
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενοποίηση μετοχικής δομής στην Active Computer Systems

Την Τρίτη 18/8 στο Παλαιό Φάληρο η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Βαρουτά

Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Δημήτρης Βαρουτάς, σε ηλικία 56 ετών

diadikasia: ο Αριστόδημος Θωμόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

Η Revolut Bank λαμβάνει την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ίδρυση ελληνικού υποκαταστήματος

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η κρίση στον Περσικό Κόλπο αυξάνει την πίεση σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
  • Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ε.Β.Ε.Π. και Νεπάλ
  • ΣΕΒΕ: Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τα Επίτιμα Μέλη
  • “Πράσινες Ανάσες για την Αττική”: Πρόγραμμα 60,4 εκ. ευρώ για 13 παρεμβάσεις
  • Η Revolut λανσάρει το EURR, το πρώτο της stablecoin συνδεδεμένο με το ευρώ
  • Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
  • ΥΠΕΚΑ: Επανεκκινεί η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
RSS itsecuritypro.gr
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.