Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 13 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Αγορά

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρώτη επιλογή για προϊόντα τεχνολογίας το 2014

18/02/2015infocomBy infocom2 Mins Read Αγορά Ελλάδα Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Μια χρονιά δυναμικών επιδόσεων με τον πελάτη στο επίκεντρο ήταν το 2014 για τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου.

Συνέδριο ΓΕΡΜΑΝΟΣ 2015

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά της λιανικής, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν περισσότερες από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και υποδέχτηκαν πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες (+3% σε σχέση με πέρσι). Τη χρονιά που πέρασε, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ αναδείχθηκε σε πρώτη επιλογή για προϊόντα τεχνολογίας, ενώ παρέμεινε για τους καταναλωτές η αλυσίδα που καταλαβαίνει καλύτερα τις ανάγκες τους και προτείνει λύσεις .

Και το 2014, καθοριστική ήταν η συνολική συμβολή της αλυσίδας στη διατήρηση και ενίσχυση της πελατειακής βάσης του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς συνεισέφερε σημαντικό μέρος των ανανεώσεων και νέων συνδέσεων σε κινητή, σταθερή και τηλεόραση.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο συνέδριο, το 2014 η ΓΕΡΜΑΝΟΣ αναδείχθηκε σε Νο1 προορισμό για Smartphones και No1 προορισμό για το σύνολο της κινητής. Η εταιρεία κράτησε το ηγετικό της μερίδιο στις πωλήσεις κινητών συσκευών, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα -τη μεγαλύτερη σε μοντέλα 4G- και ενισχύοντας τις αποκλειστικότητες σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές. Επιπλέον, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν ο Νο1 προορισμός για service κινητού, ενώ μεγάλη αύξηση σε σχέση με πέρσι σημείωσαν οι πωλήσεις tablets (+85%) και laptops (+30%).

«Δεν πρέπει να ξεχνούμε τι πετύχαμε μέσα σε δύσκολους καιρούς. Δεν μπορούμε όμως και να εφησυχάσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι για τον πελάτη», τόνισε ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του Δικτύου. Δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, πρόσθεσε: «Χρησιμοποιούμε και το μυαλό και την καρδιά μας για να λύνουμε τα προβλήματα. Το πάθος και η αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε είναι οι μεγάλες δυνάμεις της δημιουργίας. Το πάθος κινεί τη δημιουργία και η αφοσίωση την εξασφαλίζει. Τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι.»

Στους πολυάριθμους συνεργάτες του Δικτύου απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυναμικές επιδόσεις του Ομίλου ΟΤΕ και το 2014 και στην ξεκάθαρη στρατηγική για την περαιτέρω θωράκιση της εταιρείας. Ο κ. Τσαμάζ δεν παρέλειψε να τονίσει τη στρατηγική σημασία της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ εξήρε τη συμβολή των συνεργατών του Δικτύου στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ζαχαρίας Πιπερίδης Μιχάλης Τσαμάζ ΟΤΕ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026: η νέα γενιά σχεδιάζει το μέλλον με σύμμαχο το ΑΙ

SmartTalks #115: Γιώργος Παστίδης, EY Ελλάδος – Πελατοκεντρική κουλτούρα στην τεχνολογία!

FTTH: σενάρια μεταβίβασης δικτύου της Nova προς τον ΟΤΕ

Μνημόνιο συνεργασίας Grid Telecom – 4iG

Η Xiaomi παρουσιάζει την έκθεση ESG

Space Hellas: 70% αύξηση κερδών μετά φόρων για το 2025

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • GEP: Έναρξη της Πανελλήνιας Έρευνας για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία
  • Το κόστος απασχόλησης παραμένει βασική πρόκληση για τις επιχειρήσεις
  • Qualco και Cenobe: Σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τη Mysten Labs και την xMoney
  • SmartTalks #116: Άρης Ξυπολιτόπουλος, Business Basics – Επιστροφή στην ουσία του επιχειρείν!
  • Αγγελική Τριανταφύλλου: Η Ελληνο-Σουηδή επιστήμονας φιναλίστ για Βελτίωση γεύσης και υφής
  • Ευάγγελος Ελευθερίου: Ο Ελληνο-Ελβετός εφευρέτης φιναλίστ για Επαναπροσδιορισμό της αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
RSS itsecuritypro.gr
  • Η «φούσκα» των ψηφιακών συνδρομών: Γιατί το AI ακριβαίνει ενώ οι παροχές μειώνονται;
  • Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ransomware 2026: Η Kaspersky αποκαλύπτει τις νέες τάσεις και τακτικές των κυβερνοεγκληματιών
  • Nέα PowerWalker Marine UPS διανέμει η Professional Services
  • Το Νέο Πρόσωπο του Ransomware το Α’ Τρίμηνο του 2026: Λιγότερες Ομάδες, Πιο Επιθετικές Τακτικές
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.