Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

Το BEAT αλλάζει και γίνεται FREE NOW

03/10/2022infocomBy infocom4 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Το BEAT, η Νο1 εφαρμογή ταξί, ενσωματώνεται στο FREE NOW, το Super App Μετακίνησης στην Ευρώπη. Με τη νέα εφαρμογή και τη νέα εμπορική ονομασία “FREE NOW”, οι επιβάτες και οι οδηγοί ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν περισσότερες επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι μεταφορά του λογαριασμού τους από τη BEAT στη FREE NOW εφαρμογή, ακολουθώντας τα βήματα μέσα από το BEAT app.

Το BEAT ιδρύθηκε το 2011 και ενσωματώθηκε στην οικογένεια της FREE NOW, την κοινοπραξία επί των μετακινήσεων μεταξύ BMW Group και Mercedes-Benz Group, ήδη από το 2017. Η εφαρμογή FREE NOW είναι τώρα διαθέσιμη σε περισσότερες από 150 πόλεις σε 10 χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, ενώ το BEAT θα συνεχίσει να λειτουργεί και να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Λατινική Αμερική.

Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τέσσερις τρόπους μετακίνησης στην ελληνική αγορά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – όλοι σε μία εφαρμογή. Τα ταξί θα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής FREE NOW, όπως επί του παρόντος μέσω της εφαρμογής BEAT, και τώρα οι επιβάτες θα έχουν επιλογή μεταξύ τριών τύπων στόλου: Το “Ταξί”, με όλα τα συνεργαζόμενα ταξί να βρίσκονται στο συγκεκριμένο στόλο, στοχεύει στη γρήγορη εξυπηρέτηση του επιβάτη. Το “Comfort ταξί”, αποκλειστικά με νεότερα οχήματα ηλικίας έως και 5 ετών, δίνει παραπάνω έμφαση στην άνεση, ενώ το Eco ταξί, αποκλειστικά με ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, εξασφαλίζει πιο πράσινες διαδρομές. Ο Comfort στόλος θα δέχεται μόνο ηλεκτρονική πληρωμή, ενώ ο Eco στόλος θα είναι αρχικά διαθέσιμος στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλά σημεία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά οι Έλληνες χρήστες θα μπορούν, επίσης, να κάνουν κράτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων (eBikes) χάρη στην ενσωμάτωση των υπηρεσιών του παρόχου μικροκινητικότητας RideMovi, για πιο ευέλικτες και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις.

Οι οδηγοί ταξί, ως οι βασικοί συνεργάτες του FREE NOW, θα επωφεληθούν από τη μετάβαση στην ολοκαίνουρια και βελτιωμένη εφαρμογή που θα τους προσφέρει νέες και προηγμένες λειτουργίες. Την ίδια στιγμή, θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν το εισόδημά τους αποκτώντας πρόσβαση σε επιβάτες από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα επισκέπτονται τη χώρα μας.

Ο Thomas Zimmermann, CEO της FREE NOW, δήλωσε: “Η μετάβαση του BEAT στη FREE NOW αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς, ένα βήμα που ενισχύει το όραμά μας για ένα Super App Μετακίνησης στην Ευρώπη. Μέσω του FREE NOW, οι Έλληνες επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στην Ευρώπη έχοντας πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα λύσεων μετακίνησης όπως το carsharing, τα eScooters, τα eBikes, τα eMopeds και φυσικά τα ταξί, σε περισσότερες από 150 πόλεις, σε 10 χώρες. Ανυπομονούμε να παρέχουμε στους επιβάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές σε κάθε προορισμό τους και στους οδηγούς μας διεθνές πελατολόγιο από όλη την Ευρώπη.”

Η Άσπα Τοπαλίδου, General Manager της FREE NOW για την ελληνική αγορά, προσθέτει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη μετάβαση-ορόσημο και να καλωσορίσουμε τη FREE NOW στην Ελλάδα. Η εν λόγω μετάβαση είναι ένα κομβικό βήμα προς την προσφορά μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών σε μία εφαρμογή, για τη διατήρηση και την ανάπτυξη της βάσης επιβατών και οδηγών μας. Η ελληνική αγορά γίνεται μέρος του ευρωπαϊκού Super App Μετακίνησης. Κι ενώ το ταξί θα βρίσκεται στον επίκεντρο των υπηρεσιών μας, μεταβαίνουμε σταδιακά στην εποχή του Mobility-As-A-Service. Με τη FREE NOW, θέλουμε να αλλάξουμε ξανά τις υπηρεσίες μετακίνησης όπως ήδη κάναμε με τη BEAT, διατηρώντας τόσο τις θέσεις εργασίας μας στην Ελλάδα όσο και το μεγαλύτερο δίκτυο οδηγών ταξί στη χώρα».

Η υπεύθυνη ομάδα για τις λειτουργίες στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει: Η FREE NOW θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα του BEAT σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα συνεργάζεται με το ίδιο δίκτυο των 8.000 οδηγών ταξί, ενώ θα διασφαλίσει ότι αυτό το δίκτυο θα επεκταθεί.

Η «μεταφορά» των οδηγών ταξί ξεκίνησε ήδη στα τέλη Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται με συνεχείς εκπαιδεύσεις στη νέα εφαρμογή. Σχετικά με τους επιβάτες, αυτοί θα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από το περιβάλλον του BEAT στην εφαρμογή της FREE NOW όταν λάβουν το αντίστοιχο μήνυμα στην BEAT εφαρμογή τους. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, και θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταφέρουν τα προσωπικά τους δεδομένα και τις μεθόδους πληρωμής τους, με ασφάλεια. Τόσο το BEAT app όσο και το FREE NOW app θα λειτουργούν παράλληλα για μια περιορισμένη μεταβατική περίοδο, ενώ σύντομα οι χρήστες θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τη FREE NOW εφαρμογή για τις διαδρομές τους.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

beat FREE NOW
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Google: αλλάζει τα αποτελέσματα αναζήτησης στην Ευρώπη στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τον Digital Markets Act

    Jaggle.Apps: η νέα πρόταση της COMSYS για ευέλικτες επιχειρησιακές εφαρμογές

    Volton & Orizon: ολοκληρωμένο οικοσύστημα υπηρεσιών στην 90ή ΔΕΘ

    Η Canon ενισχύει τις σειρές imagePROGRAF TM και TX με μία νέα γενιά μοντέλων

    Το payzy έγινε Magenta Pay: 1% cashback σε coins σε κάθε συναλλαγή και ακόμα περισσότερα προνόμια

    Τέλος εποχής για τον SQL Server 2016

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required
    RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
    • ΓΣΕΕ: Να αποσυρθεί η άδικη για τους εργαζόμενους ρύθμιση του νομοσχεδίου του Υπ Δικαιοσύνης
    • Η στρατηγική της LG για το μέλλον
    • Β. Κικίλιας: Στρατηγικής σημασίας η συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ σε ναυτιλία και οικονομία
    • Η Europa στηρίζει την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα
    • Stoiximan & Σύμπλευση: 10 χρόνια κοινής προσφοράς στα ακριτικά νησιά
    • GOLD Βραβείο για το Κέντρο Αειφορίας στα Hellenic Responsible Business Awards 2026
    • Ωνασείου – Dyania Health: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην κλίνη του ασθενούς»
    RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Τον Οδικό χάρτη για την ψηφιακή μετάβαση των ΜμΕ παρουσίασε η i-Spirit – iNVOICEsoft
    • CLOSEDQUORUM: Malware χρησιμοποιεί AI για να αποφασίζει το επόμενο βήμα του
    • Κλωνοποίηση φωνής: Η τεχνολογία deepfake που απειλεί όλους
    • Fortinet Security Day Greece 2026: Η κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο μιας δυναμικής και εξαιρετικά επιτυχημένης συνάντησης της αγοράς
    • Η Hg αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό στην ENTERSOFTONE: €1 δισ. η αποτίμηση
    • Τα κενά πληροφόρησης αποτελούν τροχοπέδη για την απόκριση της ΕΕ σε περιστατικά κυβερνοασφάλειας
    • Η Akeydor Group ανακοινώνει την έκδοση Netop Self Hosted του Netop Remote Control για όλους τους Enterprise πελάτες!
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.