Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Telecoms

Απεριόριστη ομιλία στα καρτοκινητά της Wind

04/02/2022Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Telecoms
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Έπειτα από τις συνδέσεις με συμβόλαιο στη λογική των απεριόριστων κλήσεων περνά και η καρτοκινητή τηλεφωνία. Το πρώτο βήμα έκανε η Wind λανσάροντας μια διαφορετική πρόταση για τους συνδρομητές της που έχουν επιλέξει την ευελιξία που τους προσφέρει η χωρίς δεσμεύσεις σύνδεση.

Με τη νέα πρόταση της Wind, για πρώτη φορά, οι συνδρομητές της καρτοκινητής μπορούν να μιλάνε απεριόριστα με όλους (σε όλα τα δίκτυα), ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον αν το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν η Cosmote και η Vodafone.

Η απεριόριστη ομιλία έχει περάσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα σε όλα τα βασικά τιμολογιακά «πακέτα» των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με τη διαφοροποίηση να έχει μετατοπιστεί στην «ποσότητα» των παρεχόμενων data.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Καταναλωτικού Μάρκετινγκ της Wind, Μιχάλη Αναγνωστάκο, «το Wind F2G γυρίζει σελίδα, μετασχηματίζεται. Η απόλυτη ελευθερία στη επικοινωνία είναι πλέον αυτονόητη, απόλυτα ψηφιακή και με πλήρη έλεγχο του κόστους, προσφέροντας αυτό που δεν έχει προσφέρει κανένα προϊόν καρτοκινητής στην Ελλάδα. Το νέο F2G σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας ημέρας για την καρτοκινητή και σύντομα θα παρουσιάσει και νέες δυνατότητες».

Τα νέα πακέτα F2G Unlimited Talk Plus και Unlimited Talk Max, έχοντας απεριόριστη ομιλία, διαφοροποιούνται ως προς τα data, τα sms και την τιμή. Το πρώτο έχει 2GB και 200 sms προς όλους, με κόστος μόλις 15 ευρώ και το δεύτερο 4GB και 400 sms προς όλους με κόστος μόλις 20 ευρώ.

Ως πρόσθετη παροχή το ανανεωμένο F2G προσφέρει και την υπηρεσία Roll Over, τη δυνατότητα δηλαδή οι συνδρομητές να ξεκλειδώνουν τη δωρεάν και αυτόματη μεταφορά των data που τους έχουν περισσέψει στον επόμενο μήνα, με την αγορά του ίδιου πακέτου Unlimited προτού αυτό λήξει.

Η πρόταση της Wind είναι διαφορετική και για ένα πρόσθετο λόγο. Οι συνδρομητές που θα την επιλέξουν θα φύγουν από την λογική να αγοράζουν πολλές φορές λίγα λεπτά ομιλίας και data, καταβάλλοντας τα προαναφερόμενα ποσά άπαξ τον μήνα (εκτός βεβαίως αν χρειαστούν να προσθέσουν data).

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία κινητής έχει ανανεώσει εδώ και καιρό την πρότασή της για τα συμβόλαια και όπως φαίνεται τώρα ήρθε η σειρά της καρτοκινητής της.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

F2G Wind
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

    Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ITU: Αυξάνονται οι χρήστες διαδικτύου, 2 δισ. παραμένουν εκτός

    Nokia: Η AI θα παράγει το 44% της δικτυακής κίνησης

    GSMA: Καιρικές ζημιές 1,7 δισ. δολαρίων ετησίως στην κινητή

    Telekom: δωρεάν αναβάθμιση σε υψηλότερες ταχύτητες Fiber για καλύτερη εμπειρία συνδεσιμότητας

    Η Sparkle συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία του GLF για 200 χλμ. νέων υποθαλάσσιων δικτύων

    Strand Consult: αριθμητικά λάθη και προβληματικές συγκρίσεις στην έκθεση του BEREC

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Black Friday 2026: Τα Public παρουσιάζουν τις καταναλωτικές επιλογές που ξεχώρισαν το 2025
    • Ο Όμιλος OPTIMA στη SIAL Paris 2026
    • METLEN: Στρατηγική Πρόοδος και Ενίσχυση των Αναπτυξιακών Προοπτικών
    • ΕΣΠ: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η παρέμβαση του για το κόστος συμμόρφωσης των ΜμΕ
    • Η δέσμη μέτρων του 2026 ως προς την ένταξη στην ΕΕ
    • Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος και προστασία του κλίματος
    • Digital Omnibus: Νέες προτάσεις για cookies, GDPR και κυβερνοασφάλεια
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Η πρόληψη πρώτη γραμμή άμυνας – Η κυβερνοασφάλεια δομικό στοιχείο κάθε ψηφιακής διασύνδεσης
    • Η eSafe Hellas και η Feedzai ανέδειξαν τις νέες προκλήσεις στην πρόληψη της χρηματοοικονομικής απάτης
    • Κυβερνοεπιθέσεις σε Συστήματα Ψύξης – Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας είχε ενημερώσει και συστήσει συγκεκριμένα μέτρα προστασίας
    • Ποιος θα προστατεύσει την επιχείρησή σας όταν δεχθεί την επόμενη κυβερνοεπίθεση; Η απάντηση στη Θεσσαλονίκη, στις 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των TicTac Cyber Days Thessaloniki 2026
    • Κυβερνοεπιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη: Hackers παρεμβαίνουν στα συστήματα ψύξης προκαλώντας σοβαρές ζημιές
    • «Η ασφάλεια της ναυτιλίας στην νέα ψηφιακή εποχή» – Ομιλία του Διοικητή της ΕΑΚ κ. Μ. Μπλέτσα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
    • Νέες δυνατότητες AI Security στα προϊόντα της ESET για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.