Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 25 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Security

Η WIND Hellas επιλέγει την Intracom Telecom για Cyber Security

27/04/2021infocomBy infocom2 Mins Read Security
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανέλαβε ένα νέο έργο cyber security για την WIND Ελλάς, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με το οποίο ο πάροχος θα ενισχύσει το συνολικό αποτύπωμα ασφαλείας του. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 12 μηνών.

Η λύση της Intracom Telecom επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη, στα πλαίσια ανοιχτού διαγωνισμού που διεξήγαγε η WIND Ελλάς, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν περιμετρική ασφάλεια και όχι μόνον. Στόχος του έργου είναι η αποτελεσματική διαχείριση, με αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, του συνεχώς αυξανόμενου LTE mobile traffic, η επιτυχής μετάβαση στην τεχνολογία VoLTE & 5G και η κάλυψη της ανάγκης για αυξημένη ασφάλεια στην περίμετρο και την υποδομή Data Center NFV. Επιπλέον, στο πλαίσιο του έργου θα γίνει εγκατάσταση και παραμετροποίηση προϊόντων περιμετρικής ασφάλειας στις υποδομές πληροφορικής της WIND στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ ταυτόχρονα θα διατεθεί πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου για το σύνολο των συστημάτων.

Η νέα cyber security λύση της Intracom Telecom θα συνεισφέρει καταλυτικά και με ασφάλεια στον ψηφιακό μετασχηματισμό της WIND Ελλάς. Η λύση βασίζεται σε προϊόντα της Fortinet, με την οποία η Intracom Telecom διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας, και θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του παρόχου, με γνώμονα τη διασφάλιση του απορρήτου και την προστασία των υποδομών πληροφορικής.

Ο κ. Πανταζής Χούλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα υπηρεσιών της Intracom Telecom, σχολίασε: «Μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως που για άλλη μια φορά η WIND εμπιστεύεται τόσο τις λύσεις της Intracom Telecom όσο και την τεχνογνωσία της στον τομέα του cyber security, για τη συνολική προστασία του δικτύου της. Στόχος μας παραμένει να υποστηρίζουμε την WIND προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με ασφάλεια».

«Κύριο μέλημά μας είναι να συνάπτουμε συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς ώστε να προσφέρουμε με τη σειρά μας τις καλύτερες υπηρεσίες επικοινωνίας στους συνδρομητές μας. Η κυβερνοασφάλεια είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας και με τις λύσεις της Intracom Telecom διασφαλίζουμε με τον καλύτερο τρόπο την προστασία των υποδομών μας», αναφέρει σχετικά ο Γιάννης Γαβαλάς, Διευθυντής Προμηθειών της WIND Ελλάς.

Η Intracom Telecom διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τη WIND Ελλάς, καθώς και με τη Fortinet που με τα προϊόντα της προστατεύει τις IT υποδομές των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, παρόχων υπηρεσιών και κυβερνητικών οργανισμών σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

cyber security Intracom Telecom Wind
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πλέον προστιθέμενη αξία στη συσκευή μας

Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση

ΗΠΑ: Ιδιωτικές εταιρείες θα μπορούν να εκτελούν κυβερνοεπιχειρήσεις για την κυβέρνηση

Η AI ανοίγει τον δρόμο στο κυβερνοέγκλημα και το ransomware εξελίσσεται αντί να υποχωρεί

ΕΛΑΣ: επιτήδειοι προσποιούνται υπαλλήλους οργανισμών και φορέων

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη σήμερα και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • BofA: Θερινή «παύση» στις τιτλοποιήσεις – Δυναμική επιστροφή των αγορών τον Σεπτέμβριο
  • ΕΣΑ: Οι θερινές εκπτώσεις έχουν χάσει τον ρόλο τους
  • Split Payments από τη Wolt: Για πιο απλές και ευέλικτες ομαδικές παραγγελίες
  • Back to School με Lidl Plus διαγωνισμό!
  • Όμιλος Σαρακάκη: Παρέδωσε στην ομάδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το υπερσύγχρονο λεωφορείο Volvo Irizar i8
  • «Τουρισμός για Όλους 2026-2027». Πάνω από 1 εκατομμύριο αιτήσεις!
  • 27 εκατ. ευρώ για νέο Κέντρο Ολιστικής Διαχείρισης Καρκίνου στο «Μποδοσάκειο»
RSS itsecuritypro.gr
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
  • Από το CVSS στο πραγματικό ρίσκο: Το νέο Vulnerability Management στην εποχή της AI
  • Το νέο Computer History του ChatGPT μπορεί να αποκαλύψει έναν «χάρτη» της δραστηριότητας στο Mac
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.