Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 3 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Οικ. αποτελέσματα

Εντυπωσιακή ανάπτυξη για την Bewise – οι στόχοι της για το 2020

11/03/2020Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Οικ. αποτελέσματα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Πωλήσεις 3,2 εκατ. ευρώ εκτιμά ότι θα κάνει φέτος η Bewise, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο υλοποίησης έργων πληροφορικής και επικοινωνιών.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μενέλαος Μακρυγιάννης, η Bewise έκλεισε το 2019 με κύκλο εργασιών στα 2,3 εκατ. ευρώ, όταν το 2018 και στους τέσσερις πρώτους μήνες λειτουργίας ήταν  400 χιλιάδες ευρώ. Η εταιρεία έχει παραδώσει 280 έργα σε 162 πελάτες και απασχολεί 38 άτομα, τα οποία έως το τέλος του 2020 θα είναι 42.

Στα άμεσα πλάνα της είναι και η περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό. Από το Σεπτέμβριο του 2019, λειτουργεί το γραφείο της στην Κύπρο το οποίο έχει ως χώρες ευθύνης τις Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βέβαια την Κύπρο, στην οποία ήδη έχουν υλοποιηθεί 10 έργα.

Η Bewise έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, 24 έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα, 3 στο εξωτερικό και συνολικά 35 έργα cybersecurity. Το 85% των πελατών της εταιρείας, εμπιστεύονται στα στελέχη της Bewise τις υποδομές τους σε Cloud και IT Infrastructure, κάτι που υποδηλώνει την εμπιστοσύνη των πελατών στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει.

Ένας τομέας που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα και έχει υλοποιήσει αρκετά έργα είναι αυτός της εργασίας εξ αποστάσεως. Όπως ειπώθηκε χθες ο τομέας αυτός παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορονοϊού και έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Μάλιστα, η Bewise βρίσκεται σε συζητήσεις με ιδιωτικά σχολεία προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα για μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ο κ. Μακρυγιάννης σχολιάζοντας την πορεία της εταιρείας σημείωσε: «Είναι αλήθεια πως ορισμένα από τα επιτεύγματα της εταιρείας σε μόλις 18 μήνες λειτουργίας, δεν τα περιμέναμε τόσο σύντομα. Το ξέραμε πως θα συμβούν, αλλά όχι στο χρόνο που ήρθαν. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και σε κάθε στέλεχος ξεχωριστά. Δουλέψαμε έξυπνα και με στρατηγική. Οι στόχοι μας για τα επόμενα χρόνια είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό, η περαιτέρω εδραίωσή μας ως εταιρεία boutique IT υπηρεσιών, καθώς και η ανάπτυξη δικών μας αποκλειστικά λύσεων.»

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Bewise Μενέλαος Μακρυγιάννης
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Salesforce ανακοινώνει ρεκόρ αποτελεσμάτων για το Α’ τρίμηνο του οικονομικού έτους 2027

Η Lenovo καταγράφει εξαιρετικά αποτελέσματα στο τέταρτο τρίμηνο

Έτος ορόσημο για τον Όμιλο Active το 2025 με είσοδο σε μια νέα εποχή ανάπτυξης

Vodafone: άνοδος EBITDAaL 24,8% και επενδύσεις 250 εκατ. σε 5G και FTTH

Space Hellas: 70% αύξηση κερδών μετά φόρων για το 2025

Η LG Electronics καταγράφει ισχυρή ανάπτυξη στο Α’ Τρίμηνο 2026

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Διαθέτουμε 7,2 εκατ. ευρώ για τα σχολεία της Αττικής με 549 εργαστήρια πληροφορικής»
  • Η Ελλάδα υποχώρησε στην 50ή θέση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας
  • Το 46% των ευρωπαϊκών ΜμΕ δυσκολεύεται να βρει εργαζομένους με δεξιότητες
  • Όλα όσα μάθαμε στο AI Connected World 2026 – Από τα μεγάλα έργα στη μετρήσιμη αξία!
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Καθαρά κέρδη Α’ Τριμήνου €34,6 εκατ. – Άνοδος 33,2%
  • ΥΠΕΚΑ: Νέα επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πρόσθετους κλάδους
  • Έκδοση πρόσκλησης €480 εκατ. από το ΕΣΠΑ για υποδομές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ESET επενδύει €40 εκατ. στην AI κυβερνοασφάλεια απέναντι στο διαρκώς διευρυνόμενο πεδίο επιθέσεων
  • Το 5ο ESG Universe Forum 2026 ανοίγει τη συζήτηση για τη νέα εποχή του ESG – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
  • «Cyber Europe 2026» –Προ των πυλών η 8η Πανευρωπαϊκή Άσκηση Αντιμετώπισης Κρίσεων στον Κυβερνοχώρο με επίκεντρο τις Μεταφορές
  • 16ο INFOCOM SECURITY 2026 : Από την Αναγέννηση στην Ανθεκτικότητα της Ψηφιακής Εποχής
  • Η Ανατομία της Ψηφιακής Ανθεκτικότητας
  • Η Ταυτότητα είναι η Νέα Περίμετρος
  • Μετάβαση στην προληπτική άμυνα με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.