Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 28 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Ελλάδα

Ο Χρήστος Τριζόγλου Νέος Γενικός Διευθυντής της MiTech Systems Greece

30/09/2014infocomBy infocom3 Mins Read Ελλάδα Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η MiTech Systems Greece, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων και υπηρεσιών της Symantec, ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Χρήστου Τριζόγλου στο δυναμικό της, στη θέση του Γενικού Διευθυντή για την ελληνική αγορά. Ο κ. Τριζόγλου είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της αναπτυξιακής στρατηγικής της Symantec, την ενίσχυση του μεριδίου αγοράς της εταιρίας και την ισχυροποίηση της συνεργασίας της Symantec με τους συνεργάτες της. Η κίνηση αυτή εκ μέρους της εταιρίας τονίζει την επένδυση της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και τη δέσμευση της να υποστηρίξει τους πελάτες της Symantec προκειμένου να προστατεύσουν τα δεδομένα τους και την επιχείρηση τους μέσω των λύσεων που προσφέρει.

Christos Trizoglou Country Manager Mitech Greece

“Στόχος μου είναι να στηρίξω τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα να ενισχύσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία τους και την εξειδίκευσή τους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν εταιρίες κάθε μεγέθους, από μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλους οργανισμούς, να προστατεύουν και να διαχειρίζονται το πιο πολύτιμο κεφάλαιο τους, την “εταιρική πληροφορία” είπε ο κ. Τριζόγλου. “Οι επιχειρήσεις μας έχουν αναπτυξιακή δυναμική, η αγορά μας όμως διέπεται από ποικιλόμορφη κατάτμηση, πολυπλοκότητα και ιδιαίτερα πολλές προκλήσεις.
Η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των επιχειρήσεων για το πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα και ασφαλέστερα τις κρίσιμες εταιρικές τους πληροφορίες, ώστε να διασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια, αποτελεί για εμάς μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Με το μοναδικό προϊοντικό portfolio της Symantec, οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικές, προστατεύοντας τα πολύτιμα δεδομένα τους και ανακαλύπτοντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.”

Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, ο κ. Τριζόγλου θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mitech,
κ. Carsten Thomsen, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη Symantec σε όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα για τις χώρες: Ουγγαρία, Ρουμανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κροατία, FYROM, Μοντενέγκρο, Σερβία, Ελλάδα και Κόσοβο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κ. Τριζόγλου αναλαμβάνει το ελληνικό γραφείο. Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Symantec, δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες μας, έτσι ώστε να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσβλέπουμε στην επέκταση του μεριδίου αγοράς της Symantec. Θέλουμε να συμβάλλουμε, τώρα περισσότερο από ποτέ, στη διαδικασία μεταρρύθμισης του δημόσιου τομέα και γενικότερα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, και να συμμετέχουμε ενεργά στην εξασφάλιση των κατάλληλων εργαλείων για την προστασία, ασφάλεια και αποτελεσματική διαχείρηση των εταιρικών πληροφοριών και δεδομένων. Ο κ. Τριζόγλου διαθέτει την πολύτιμη εμπειρία που απαιτείται για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας” είπε ο κ. Carsten Thomsen.

O Χρήστος Τριζόγλου διαθέτει περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε τεχνολογικές εταιρείες, όπως οι SAP, Cisco, Microsoft, Digital και HP, όπου είχε την ευκαιρία να ηγηθεί πολύπλοκων δραστηριοτήτων ανάμεσα σε διαφορετικές χώρες στις αναδυόμενες αγορές. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του θητείας εργάστηκε επίσης σε διοικητικές θέσεις σε οργανισμούς του βιομηχανικού κλάδου, όπως οι NetOne, Heliosphera και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

MiTech Systems Greece Χρήστος Τριζόγλου
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas

Η Data4 ενισχύει την ομάδα διοίκησης για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής της ανάπτυξης

Ο GRECA με νέο διοικητικό συμβούλιο

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers

Η Space Hellas προχωρά στην ενοποίηση των Διευθύνσεων Marketing και Business Development

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Μνημόνιο συνεργασίας Βουλής με ΕΚΠΑ για εκπαίδευση και έρευνα
  • Η AIRCAIRO εγκαινιάζει απευθείας τακτικές πτήσεις προς την Αθήνα
  • ΤτΕ: Αύξηση καταθέσεων και πιστώσεων τον Ιούνιο – Στήριξη από τις επιχειρήσεις
  • Public × Fussion: Μια συνεργασία που εξελίσσει το performance σε στρατηγικό πλεονέκτημα
  • Revolut: Προσφέρει στους ιδιώτες επενδυτές στην Ελλάδα πρόσβαση θεσμικού επιπέδου
  • Eurobank: Συνεχίζεται η διαχρονική στήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων
  • BestPrice και Ferryscanner: Η έξυπνη έρευνα αγοράς βάζει πλώρη για τα ελληνικά νησιά
RSS itsecuritypro.gr
  • InfoCom World 2026: «Connected Intelligence: Gateway to the New Reality!» στις 8 Δεκεμβρίου!
  • Το περιστατικό OpenAI–Hugging Face αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρή διακυβέρνηση και ασφάλεια στην Τεχνητή Νοημοσύνη επισημαίνει η Check Point
  • Η Netcompany υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στα πλαίσια μιας μακρόχρονης και σταθερής συνεργασίας.
  • Η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα στην εποχή του ΑΙ: ο ρόλος της Cohesity
  • Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές της Canon σαρώνουν στα Red Dot Design Awards
  • Η Infinitum και η LG Electronics φέρνουν την επόμενη γενιά συνεδριακών εγκαταστάσεων της HELLENiQ Petroleum στον Ασπρόπυργο
  • Η Uni Systems εντάσσεται στο στρατηγικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας του ΝΑΤΟ
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.