Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Quest Συμμετοχών: οικονομικά αποτελέσματα του Α΄ τριμήνου 2013

29/05/2013infocomBy infocom4 Mins Read Επιχειρήσεις Οικ. αποτελέσματα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

info-quest_logo

Η Εταιρεία «Quest Συμμετοχών A.E.» ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του Α΄ τριμήνου 2013, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής αναφοράς.

  • Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου:

Οι Πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε € 67,9 εκατ. έναντι € 67,6 εκατ. πέρυσι, σημειώνοντας οριακή αύξηση.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 2.705 χιλ. έναντι € 2.045 χιλ. του 2012. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 1.176 χιλ. έναντι € 160 χιλ. πέρυσι. Τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε  € 117 χιλ. έναντι € 83 χιλ. πέρυσι.

Τα μετά από φόρους αποτελέσματα, του ομίλου επιβαρύνθηκαν με ποσό € 1 εκατ. αναβαλλόμενου φόρου που προκύπτει  από την αλλαγή του φορολογικού συντελεστή επί των κερδών από 20% σε 26%. Το ποσό αυτό δεν αποτελεί χρηματική υποχρέωση – καταβολή φόρου.

Τα καθαρά ταμειακά διαθέσιμα (ταμειακά διαθέσιμα μείον δανειακή επιβάρυνση) του Ομίλου ανέρχονται σε € 13,7 εκατ. έναντι € 17,9 εκατ. στο τέλος της χρήσης του 2012.

  • Οικονομικά  Αποτελέσματα μητρικής εταιρείας (QuestHoldings):

Τα έσοδα ανήλθαν σε  € 892 χιλ. έναντι € 1.014 χιλ. το 2012. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 121 χιλ. έναντι € 159 χιλ. το 2012. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 32 χιλ. έναντι € 18 χιλ. πέρυσι. Οι ζημιές μετά από φόρους ήταν € 254 χιλ. έναντι € 5 χιλ. τη περυσινή αντίστοιχη περίοδο.

  • Οικονομικά  Αποτελέσματα θυγατρικών εταιρειών :

 

ΚΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Info Quest Technologies

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 24 εκατ. έναντι  € 24,1 εκατ. το 2012. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 467 χιλ. έναντι € 3 χιλ., τα αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν σε κέρδη € 241 χιλ. έναντι ζημιών € 142 χιλ. και τα αποτελέσματα μετά από φόρους ανήλθαν σε κέρδη € 231 χιλ. έναντι ζημιών € 224 χιλ. το 2012.

 

iSquare

(Η iSquare διανέμει τα προϊόντα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο)

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 12,3 εκατ. έναντι  € 10,3 εκατ. το 2012 αυξημένες κατά 19%. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 405 χιλ. έναντι € 359 χιλ. το 2012, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 320 χιλ. έναντι € 220 χιλ. και τα κέρδη μετά από φόρους σε € 232 χιλ. έναντι σε € 165 χιλ. πέρυσι.

 

Όμιλος Uni Systems

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 15,1 εκατ. έναντι € 15,4 εκατ. τη αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης, τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 959 χιλ. έναντι € 785 χιλ., τα κέρδη προ φόρων σε € 705 χιλ. έναντι € 358 χιλ. το 2012 και τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 1.037 χιλ. έναντι κερδών € 522 χιλ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

 

ΚΛΑΔΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ACS Courier

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 16,5 εκατ. έναντι € 17,4 εκατ. πέρυσι σημειώνοντας μείωση 5%, τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 607 χιλ. έναντι € 580 χιλ., τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 531 χιλ. έναντι € 433 χιλ., ενώ τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 396 χιλ. έναντι € 254 χιλ. την περυσινή περίοδο.

 

ΚΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ (ΑΠΕ):

 

Quest Energy

Η Quest Energy ανήκει κατά 55% στην Quest Συμμετοχών και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες πηγές.

Η εταιρεία λειτουργεί 4 φωτοβολταϊκά πάρκα, συνολικής ισχύος 8,2 MW.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου τριμήνου 2013 για τον όμιλο της Quest Energy (σύνολο Ενεργειακού κλάδου)  ήταν: Πωλήσεις  € 1 εκατ. έναντι € 0,9 εκατ. πέρυσι,  κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA)  € 239 χιλ. έναντι € 365 χιλ., οι ζημιές προ φόρων ήταν € 361 χιλ. έναντι € 328 χιλ. το 2012 και οι ζημιές μετά από φόρους ανήλθαν σε € 425 χιλ. έναντι €416 χιλ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σημειώνουμε ότι την κλειόμενη περίοδο τα αποτελέσματα του κλάδου Ενέργειας επιβαρύνθηκαν με ποσό € 249 χιλ. που αφορά την έκτακτη ειδική εισφορά αλληλεγγύης του ν.4093/2012 που επιβλήθηκε στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμούς ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

quest αποτελέσματα οικονομικά
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    QnR Group: ισχυρές επιδόσεις στο Α’ εξάμηνο 2026 και παρουσίαση του Growth Path to 2030 στο επενδυτικό κοινό

    Ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος Code Like a Girl

    i-Spirit : ανάπτυξη με ίδια κεφάλαια, ισχυρές συμμαχίες και στόχευση στο εξωτερικό

    Επιβολή προστίμου στην Google για παρακολούθηση τοποθεσίας των χρηστών

    Η Hg αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό στην ENTERSOFTONE με €1 δισ. αποτίμηση

    Hellas Sat & Adamant Composites: μνημόνιο συνεργασίας για νέες αποστολές στο Διάστημα και την Άμυνα

    Leave A Reply Cancel Reply

    Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required
    RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
    • BIZ & BUZZ: Αγγελίες, αλγόριθμοι και ομόλογα
    • Στην 21η θέση η Ελλάδα στον δείκτη τουριστικής ανάπτυξης του WEF για το 2026
    • Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
    • easyJet: Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με δύο νέες συνδέσεις
    • RelaxSensation: Νέο brand στο wellness portfolio του Ομίλου Φάις
    • Έρευνα Kaspersky: Σχεδόν 1 στους 5 retailers έχει χάσει οριστικά δεδομένα από κυβερνοεπίθεση
    • Golden Age Capital: Τελικό κλείσιμο του πρώτου fund στα €250 εκατ.
    RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Η CLICO Greece ανακοινώνει την ενίσχυση της τεχνικής της ομάδας με την προσθήκη του Πάνου Αγόρου
    • Σχεδόν 1 στους 5 retailers έχει χάσει οριστικά δεδομένα από κυβερνοεπίθεση
    • Τον Οδικό χάρτη για την ψηφιακή μετάβαση των ΜμΕ παρουσίασε η i-Spirit – iNVOICEsoft
    • CLOSEDQUORUM: Malware χρησιμοποιεί AI για να αποφασίζει το επόμενο βήμα του
    • Κλωνοποίηση φωνής: Η τεχνολογία deepfake που απειλεί όλους
    • Fortinet Security Day Greece 2026: Η κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο μιας δυναμικής και εξαιρετικά επιτυχημένης συνάντησης της αγοράς
    • Η Hg αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό στην ENTERSOFTONE: €1 δισ. η αποτίμηση
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.