Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 27 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Startup

Νέα χρηματοδότηση και επέκταση στο εξωτερικό για την Keyvoto

09/05/2023Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη3 Mins Read Startup
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Φιλόδοξα σχέδια υλοποιεί η Keyvoto, μία ταχέως αναπτυσσόμενη retail tech εταιρεία, η οποία, αν και μετρά μόλις ένα χρόνο ζωής, στο πελατολόγιο της περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 από τους μεγαλύτερους προμηθευτές προϊόντων λιανικής (όπως η Procter & Gamble, Nestle, Henkel, Reckitt, AS Company κα), οι οποίοι διαχειρίζονται περισσότερα από 200 brands.

Ειδικότερα, η Keyvoto δραστηριοποιείται στον χώρο της διαχείρισης εμπειρίας προϊόντων (product experience management – PXM), προσφέροντας τη δυνατότητα σε προμηθευτές, εταιρείες λιανικής και εξωτερικούς συνεργάτες να ενημερώνουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες των προϊόντων σε διάφορα κανάλια, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας της.

«Η πλατφόρμα μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης της διανομής πληροφοριών για τα προϊόντα, δίνοντας τέλος στη χειροκίνητη εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων», ανέφερε χθες σε ενημέρωση του Τύπου για τη δραστηριότητα της εταιρείας ο Γιώργος Παπαδημητρίου, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Keyvoto.

Η μέχρι τώρα επένδυση που έχει κάνει η Keyvoto ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ (ίδια κεφάλαια από Γιώργο και Άσπα Παπαδημητρίου). Την περαιτέρω ανάπτυξή της θα χρηματοδοτήσει με επένδυση ύψους 1 εκατ. μέσω του αναπτυξιακού νόμου, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για Pre Series A γύρο χρηματοδότησης με επενδυτικά κεφάλαια από το εξωτερικό και την Ελλάδα

Η Keyvoto έχει έδρα την Πτολεμαΐδα (τόπος καταγωγής των ιδρυτών της) απασχολεί σήμερα 30 άτομα με στόχο μέχρι το τέλος του 2023 να φθάσει τα 50.

Τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν την άμεση επέκταση στο εξωτερικό (Ανατολική Ευρώπη και Σαουδική Αραβία) και όπου η αγορά του PXM αναπτύσσεται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς.

Να σημειωθεί ότι η αγορά του PXM τα επόμενα χρόνια εκτιμάται ότι θα κινηθεί με έναν μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 20%, για να διαμορφωθεί – σε παγκόσμιο επίπεδο – στα 68 δισ. δολάρια μέχρι το 2030.

Αυτό που κάνει η Keyvoto είναι να συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για κάθε ένα προϊόν του λιανεμπορίου (συστατικά, περιγραφή προϊόντος, συσκευασίες, προωθητικές ενέργειες, βάρος κτλ.) και για εκατομμύρια κωδικούς, να τυποποιεί την πληροφορία αυτή και να την κάνει διαθέσιμη ενιαία – σε προμηθευτές και λιανοπωλητές, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή το κανάλι πωλήσεων που θα χρησιμοποιήσουν.

Η προηγμένη δομή δεδομένων και το ολοκληρωμένο API της πλατφόρμας της Keyvoto συγκεντρώνουν αυτόματα όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα, καθιστώντας τη σύνδεση μεταξύ προμηθευτών και λιανοπωλητών εύκολη και εύχρηστη.

«Παρά τη σχετικά σύντομη δραστηριοποίησή μας στην αγορά, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε ήδη έναν πολύτιμο συνεργάτη για πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της λιανικής πώλησης», επεσήμανε χθες η Άσπα Παπαδημητρίου, συνιδρύτρια και διευθύντρια μάρκετινγκ της Keyvoto.

Ακόμη, όπως είπαν χθες τα στελέχη της η πλατφόρμα της Keyvoto απαρτίζεται από μια σειρά από modules, στα οποία περιλαμβάνονται τα εξής:

  • MDM (Master Data Management), για πρόσβαση στα δεδομένα που αφορούν ένα προϊόν.
  • DAM (Digital Asset Movement), για τη διαχείριση των δεδομένων σε ένα σημείο.
  • PIM (Product Information Management), που προσφέρει πλήρη και σαφή εικόνα των πληροφοριών του προϊόντος για τους πελάτες λιανικής.
  • PIDS (Product Information Distribution Services), για τη διασύνδεση των πληροφοριών των προϊόντων σε όλα τα διαφορετικά κανάλια ενδιαφέροντος της επιχείρησης.
  • ACI (Automated Commerce Insights), μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί την τιμή, τη διαθεσιμότητα, την τοποθέτηση των προϊόντων στο ψηφιακό ράφι των λιανοπωλητών ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και τη συμμόρφωση του περιεχομένου των merchandisers.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Keyvoto
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

300.000 ευρώ από τo Corallia Ventures TT ΑΚΕΣ στη SOLIDKOSMOS

NoFire AI: χρηματοδότηση $2,5 εκ. για ανάπτυξη πλατφόρμας αυτόνομης αξιοπιστίας λογισμικού (AI SRE)

Hyperloq: η ελληνική startup που κατέκτησε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων

Επίσημη έναρξη του OpenAI Greek Startup Accelerator

SmartTalks #103: Φίλιππος Ζακόπουλος, Found.ation – Ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας!

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Pallma AI αντλεί χρηματοδότηση 1,4 εκ. ευρώ

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΕΣΗΔΗΣ: Μετάβαση σε ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα για τον κύκλο ζωής των Δημόσιων Συμβάσεων
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Εντυπωσιακή υπερκάλυψη της Δημόσιας Προσφοράς συγκεντρώνοντας €212 εκατ.
  • ΕΤΑΔ: Σε τροχιά αξιοποίησης και το «Ξενία Κομοτηνής»
  • Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά
  • Το κόστος που δεν θα δείτε ποτέ στον ισολογισμό της επιχείρησής σας
  • ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ – BOSBI: Εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για την ελληνοτουρκική επιχειρηματική συνεργασία
  • Lidl Ελλάς: Νέο κατάστημα στη Σκιάθο – Επένδυση ύψους 7,7 εκατ. ευρώ
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ADACOM εντάσσεται στη Microsoft Intelligent Security Association
  • Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και κυβερνοανθεκτικότητα στο επίκεντρο του Check Point Advantage Athens 2026
  • DNS Shield: Η νέα AI λύση προληπτικής κυβερνοασφάλειας της ClearSkies
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η TicTac ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Δημήτριο Μαραγκό στη θέση του Chief Information Officer
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace σε ένα exclusive roundtable event
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Beyond 2026
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.