Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Telecoms

Inalan: 12 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί

14/09/2026infocomBy infocom3 Mins Read Telecoms
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Δώδεκα χρόνια είναι αρκετά για να μην είμαστε πια εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Αλλάζουμε σπίτια, πόλεις, δουλειές. Γνωρίζουμε ανθρώπους, κάνουμε σχέδια, δημιουργούμε, αλλάζουμε πορεία και, αν χρειαστεί, ξεκινάμε ξανά από την αρχή.

Το 2014 ήταν και για εμάς στην Inalan η αρχή μιας διαδρομής με ένα ξεκάθαρο όραμα: να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε. Από την πρώτη στιγμή επενδύσαμε στην οπτική ίνα, αναπτύσσοντας από το μηδέν το δικό μας ανεξάρτητο δίκτυο, χωρίς υποδομές χαλκού.

Από τότε, κάθε νέο χιλιόμετρο οπτικής ίνας, κάθε νέα γειτονιά, κάθε σπίτι και επιχείρηση που συνδεόταν στο δίκτυό μας γινόταν μέρος αυτής της διαδρομής. Σήμερα, το δίκτυό μας ξεπερνά τα 3.734 χιλιόμετρα, οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 1.134.909 νοικοκυριά και η παρουσία μας εκτείνεται από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έως τα Χανιά. Με internet και σταθερή τηλεφωνία, συνεχίζουμε ως μια ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών να κάνουμε αυτό που βρίσκεται στον πυρήνα μας από την πρώτη ημέρα: να δημιουργούμε συνδέσεις.

Ήμασταν εκεί, σε κάθε νέα αρχή και κάθε σημαντική αλλαγή της ζωής. Στα φοιτητικά χρόνια και στα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Σε μια ιδέα που ξεκίνησε από ένα laptop και έγινε επιχείρηση. Στα σπίτια που γέμισαν με περισσότερες φωνές και στους ανθρώπους που, ακόμη κι όταν βρέθηκαν χιλιόμετρα μακριά, παρέμειναν κοντά. Στα βράδια streaming, στα online παιχνίδια, στις βιντεοκλήσεις και σε όλες εκείνες τις μικρές στιγμές που έγιναν αναμνήσεις. Κάπως έτσι, οι ιστορίες εκατομμυρίων ανθρώπων συναντούσαν τη δική μας και μεγαλώναμε μαζί.

Δώδεκα χρόνια μετά, έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε. Για διακρίσεις όπως το Ookla Speedtest Award και τα Green Brand Awards 2025, αλλά και για το Gold Award στην κατηγορία Best Use of Social Media, το Silver Award στην κατηγορία Best Use of Promo Campaign / Contest και το Bronze Award στην κατηγορία Best In-House CX Team, που αναγνωρίζουν τη δημιουργική μας επικοινωνία, τη δύναμη της κοινότητάς μας και την εμπειρία που χτίζουμε καθημερινά για τους συνδρομητές μας. Μα περισσότερο απ’ όλα, για το 90% των συνδρομητών μας που δηλώνει ότι η εμπειρία internet στο σπίτι βελτιώθηκε με την Inalan. Γιατί οι διακρίσεις έχουν αξία, αλλά η μεγαλύτερη επιβεβαίωση έρχεται πάντα από τους ανθρώπους που μας επιλέγουν.

Σήμερα, γιορτάζουμε, με 300 Mbps Upload/Download στα 12€ τον μήνα*, όλα όσα έχουμε καταφέρει μαζί με εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή, όσους προστέθηκαν στην πορεία και όσους θα γίνουν μέρος της διαδρομής μας από εδώ και πέρα. Γιατί όσο κι αν αλλάζει ο τρόπος που ζούμε και επικοινωνούμε, θέλουμε να είμαστε εκεί. Να συνδέουμε όσα έχουν σημασία και να συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

INALAN
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ODES SPACE στο ESA BIC Greece με πλατφόρμα προσομοίωσης διαστημικών αποστολών

Πώς το Wi-Fi 7 της Huawei μεταμορφώνει την εμπειρία διαμονής σε «5 αστέρων»

OroraTech και Eutelsat στέλνουν 96 θερμικές κάμερες στο διάστημα

Τέσσερις τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι εξετάζουν κοινοπραξία για υπηρεσίες D2D

Vodafone: 3 μήνες δώρο σε κορυφαίες υπηρεσίες κινητής, σταθερής και τηλεόρασης, με κάθε αγορά συσκευής

Nova Trade in & Save: νέα αξία στις συσκευές και ώθηση στην κυκλική οικονομία

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
  • Κρι Κρι: Στην 20η θέση της κατάταξης των αναπτυσσόμενων εισηγμένων εταιρειών στην Ευρώπη
  • Check Point Research: Πάνω από 58.000 phishing emails μεταμφιεσμένα σε φωνητικά μηνύματα
  • Net Billing: Πιο εύκολη η παραγωγή και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για ιδία χρήση
  • Υπουργείου Τουρισμού – Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Συνεργασία για την ενίσχυση της τουριστικής εκπαίδευσης
  • Δήμος Νέστου: Επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό με τη συνεργασία της DOTSOFT
  • Δήμος Αθηναίων: Η οδός Αθηνάς «αλλάζει πρόσωπο» για 24 ώρες
  • LG και ΑΕΚ BC ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα στρατηγική συνεργασία
RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Cyber Resilience Act: Νέες υποχρεώσεις αναφοράς για όλους τους κατασκευαστές προϊόντων με ψηφιακά στοιχεία
  • Η επιλογή για τον σωστό βιομηχανικό πίνακα
  • Revolut Data Breach: Όταν ένα κυβερνητικό email γίνεται όχημα διαρροής δεδομένων
  • Νέοι κανόνες για τα ψηφιακά έργα και τις υπηρεσίες του Δημοσίου
  • Η Info Quest Technologies και η Sigenergy ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιταχύνουν τη μετάβαση της Ελλάδας στην έξυπνη, πράσινη ενέργεια.
  • Αύξηση 22% στις κυβερνοεπιθέσεις τον Αύγουστο
  • Η επίδραση της απάτης OSINT – Open Source Intelligence – Πώς οι απατεώνες εκμεταλλεύονται τις ανοιχτές πληροφορίες
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.