Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 26 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

Η Epson παρουσιάζει δυο νέους flatbed σαρωτές

06/10/2025infocomBy infocom2 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία εκτύπωσης και σάρωσης, ανακοινώνει την κυκλοφορία των flatbed σαρωτών WorkForce DS-1730 και DS-1760WN. Τα νέα μοντέλα, διαθέσιμα άμεσα, προσφέρουν υψηλής ποιότητας και οικονομικές λύσεις σάρωσης. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, παρέχοντας αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.

Με βάση την επιτυχία των μοντέλων DS-1630 και DS-1660W, τα DS-1730 και DS-1760WN προσφέρουν μια σειρά βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής σάρωσης διπλής όψης, ταχύτερων χρόνων σάρωσης και κομψού, compact σχεδιασμού, παρέχοντας εντυπωσιακή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ανταγωνιστική τιμή.

Βασικά χαρακτηριστικά των WorkForce DS-1730 και DS-1760WN

  • Flatbed σάρωση διπλής όψης: Ιδανικά για τον χειρισμό μη τυπικών ή ευαίσθητων εγγράφων, τα DS-1730 και DS-1760WN παρέχουν επιλογές τόσο για αυτόματη τροφοδοσία εγγράφων (ADF) όσο και για σάρωση flatbed, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής σάρωσης διπλής όψης, εξασφαλίζοντας ευελιξία για διάφορους τύπους εγγράφων.
  • Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας: Με ανάλυση σάρωσης έως 1200 dpi από την επίπεδη επιφάνεια και 600 dpi από τον ADF, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν εικόνες υψηλής ποιότητας που αποτυπώνουν περίπλοκες λεπτομέρειες και παράγουν επαγγελματικά αποτελέσματα.
  • Ενσωματωμένη συνδεσιμότητα δικτύου: Το μοντέλο DS-1760WN περιλαμβάνει δυνατότητες Wi-Fi και LAN, επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να έχουν πρόσβαση στον σαρωτή από τους σταθμούς εργασίας τους, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την οικονομική αποδοτικότητα.
  • Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή: Το DS-1760WN διαθέτει ένα διαισθητικό panel αφής LCD για εύκολο χειρισμό απευθείας από τον σαρωτή, απλοποιώντας τη ροή εργασιών χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.
  • Σχεδιασμός με σεβασμό στο περιβάλλον: Τα νέα μοντέλα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τους προκατόχους τους, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Epson για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

«Ο στόχος μας με τους DS-1730 και DS-1760WN είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε την αγαπημένη επιλογή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντας αξιόπιστους σαρωτές flatbed που δεν θυσιάζουν την ποιότητα ή τον προϋπολογισμό», δήλωσε ο Kevin Toes, Epson Europe. «Έχουμε σχεδιάσει αυτούς τους σαρωτές για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε πιο βιώσιμα προϊόντα που απαιτούν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας».

Τα WorkForce DS-1730 και DS-1760WN είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω καταστημάτων λιανικής, e-tail και μεταπωλητών σε όλες τις αγορές της Epson στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

DS-1730 DS-1760WN EPSON
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Split Payments από τη Wolt για πιο απλές και ευέλικτες ομαδικές παραγγελίες

Πράσινο φως από τον FDA για τη λειτουργία ακουστικού βαρηκοΐας στα Samsung Galaxy Buds

Η νέα σειρά foldables της Samsung διαθέσιμη στη Vodafone

Η νέα σειρά Samsung Galaxy Ζ ήρθε στη Nova

Επίσημη κυκλοφορία των Galaxy Z Fold8 Ultra, Fold8, Flip8, Watch Ultra2 και Watch9 από τη Samsung

Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές φαίνεται να αγκαλιάζουν τα νέα Samsung Galaxy Z Fold8

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Alpha Bank: Καταργεί την προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος στις κάρτες Aegean Bonus Visa
  • Active: Ενοποίηση μετοχικής δομής στην Active Computer Systems
  • ΔΕΗ: Με περισσότερα από 100 καταστήματα νέας γενιάς επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εξυπηρέτησης
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Χρηματοδοτούμε την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοτικών κτηρίων σε όλη την Αττική»
  • «Αξία για το Μέλλον»: Το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο στην 90ή ΔΕΘ
  • Έρευνα EY: Το AI επαναπροσδιορίζει το πώς οι καταναλωτές αναζητούν και λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας
  • Spitogatos: Η εικόνα της αγοράς κατοικίας στα ελληνικά νησιά το 2ο τρίμηνο του 2026
RSS itsecuritypro.gr
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.