Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 26 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Ο Matteo Taglioni Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Kyndryl για Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο

10/04/2025infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Kyndryl, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής στον κόσμο, ανακοίνωσε τον διορισμό του Matteo Taglioni ως Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη & την Ανατολική Μεσόγειο (CEE&EM). Στο πλαίσιο του ρόλου του, ο Matteo Taglioni θα ηγηθεί των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και στρατηγικών πρωτοβουλιών της Kyndryl στην περιοχή, προωθώντας την ανάπτυξη και την καινοτομία της εταιρείας. Παράλληλα, θα αξιοποιήσει τις αναδυόμενες τεχνολογίες στις οποίες η Κyndryl ηγείται παγκοσμίως βοηθώντας τους πελάτες τις περιοχής να αποκομίσουν την μέγιστη αξία για τις επιχειρήσεις τους από τη διαχείριση και τον εκσυγχρονισμό των κρίσιμων συστημάτων τους.

Ο Matteo Taglioni διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, με αποδεδειγμένη ηγετικη πορεία ηγεσίας σε υψηλόβαθμες ανώτερες θέσεις. Πριν αναλάβει τον νέο του ρόλο, διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Μονάδας Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην Kyndryl Ιταλίας, όπου διαχειρίστηκε ορισμένες από τις μεγαλύτερες εμπορικές πελατειακές σχέσεις στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο τομέα, καθώς και σε άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ηγούμενος σύνθετων έργων μετασχηματισμού.

Πριν ενταχθεί στην Kyndryl, κατείχε ηγετικές θέσεις στην IBM, μεταξύ των οποίων Αντιπρόεδρος Εμπορικού για σημαντικό πελάτη του χρηματοοικονομικού τομέα, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Value Transformation Services, Διευθυντής Πωλήσεων και Διευθυντής Μονάδας Πωλήσεων για τον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο. Νωρίτερα στην καριέρα του, διετέλεσε Διευθυντής Γραφείου του CEO της IBM Ιταλίας και κατείχε θέσεις ως υπεύθυνος λογαριασμών, διαχειριστής τεχνικών λύσεων και αρχιτέκτονας πληροφορικής, ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία ως τεχνικός.

Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Henley Business School, με εστίαση της διπλωματικής του εργασίας στη διάδοση υπηρεσιών διαχείρισης εφαρμογών εξωτερικού στην ιταλική αγορά. Επιπλέον, ολοκλήρωσε εξειδικευμένο πρόγραμμα στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων στη Σχολή Διοίκησης SDA Bocconi και είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού Τηλεπικοινωνιών από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια. Σήμερα, ο Matteo Taglioni είναι executive sponsor και ενεργό μέλος του Δικτύου Συμπερίληψης της Kyndryl, στηρίζοντας την ενδυνάμωση των γυναικών στον οργανισμό.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Kyndryl Matteo Taglioni
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas

Η Kyndryl παρουσιάζει το AI Orchestration for Business

Η Data4 ενισχύει την ομάδα διοίκησης για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής της ανάπτυξης

Ο GRECA με νέο διοικητικό συμβούλιο

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: Νέες συμμαχίες και διοικητικές αλλαγές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο
  • ΕΛΤΑ: Το νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο 2026 – 2030
  • ΑΑΔΕ:  Στις 27/7 η έναρξη λειτουργίας ΚΕΦΟΔΕ και ΥΦΕ Θεσσαλονίκης
  • Ολοκληρώθηκε το roadshow της Worldline Greece σε τουριστικές περιοχές
  • Αποστολή προστίμων σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα – Με Τεχνητή Νοημοσύνη οι ενστάσεις
  • V+O Greece | SEC Newgate: Επικοινωνιακή στρατηγική του Vanda Pharmaceuticals Athens Open WTA 250
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.000 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων
RSS itsecuritypro.gr
  • Το περιστατικό OpenAI–Hugging Face αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρή διακυβέρνηση και ασφάλεια στην Τεχνητή Νοημοσύνη επισημαίνει η Check Point
  • Η Netcompany υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στα πλαίσια μιας μακρόχρονης και σταθερής συνεργασίας.
  • Η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα στην εποχή του ΑΙ: ο ρόλος της Cohesity
  • Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές της Canon σαρώνουν στα Red Dot Design Awards
  • Η Infinitum και η LG Electronics φέρνουν την επόμενη γενιά συνεδριακών εγκαταστάσεων της HELLENiQ Petroleum στον Ασπρόπυργο
  • Η Uni Systems εντάσσεται στο στρατηγικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας του ΝΑΤΟ
  • Υπερψηφίστηκε το σχέδιο Νόμου για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act)
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.