Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 24 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Νέος Group COO για τη Viva Wallet

03/04/2023infocomBy infocom3 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Ο κος Δημήτρης Μαυρογιάννης, διακεκριμένο στέλεχος του τραπεζικού κλάδου, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer του Viva Wallet Group. Από αυτή την καίρια θέση, ο κος Μαυρογιάννης θα ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία του Οργανισμού στις 24 Ευρωπαϊκές χώρες όπου δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας στη χάραξη της στρατηγικής και «ενορχηστρώνοντας» τις επιχειρησιακές λειτουργίες σε όλα τα επίπεδα σε απόλυτη εναρμόνιση με τους επιχειρηματικούς στόχους του Viva Wallet Group.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα της Viva. Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου ανάπτυξης για τον Οργανισμό μας. Διαμορφώνουμε τις απαραίτητες δομές, χτίζουμε ομάδες δυνατές, με ταλέντο και εμπειρία, που θα αναδείξουν τις προοπτικές του Οργανισμού. Το μοντέλο της Viva είναι καινοτομικό και ο Δημήτρης μοιράζεται την ίδια πρωτοποριακή νοοτροπία με εμάς. Η εκτεταμένη διεθνής εμπειρία του, η βαθιά γνώση της τεχνολογίας των πληρωμών και τραπεζικών υπηρεσιών, και η αφοσίωσή του στην επιχειρηματική αριστεία μέσα από την τεχνολογία, καθιστούν τη συμβολή του καταλυτική. Θα συνεργαστούμε στενά για να υλοποιήσουμε το πανευρωπαϊκό όραμα της Viva, ανυπομονώντας για τα επόμενα ορόσημα στο ταξίδι μας,» σημειώνει ο Μάκης Αντύπας, Συνιδρυτής και Senior VP Technology & Operations του Viva Wallet Group.

Ο κος Μαυρογιάννης εντάσσεται στη διοικητική ομάδα του Viva Wallet Group, προερχόμενος από την Τράπεζα Πειραιώς, όπου κατείχε αντίστοιχη θέση, οδηγώντας το μετασχηματισμό των λειτουργιών και της τεχνολογίας, καταγράφοντας, παράλληλα, εντυπωσιακούς οικονομικούς δείκτες. Με αδιαμφισβήτητα ισχυρό αποτύπωμα στους τομείς digital transformation, e-banking, mobile banking, e-commerce και cyber-security, ο κος Μαυρογιάννης ανήκει στους πρωτοπόρους του internet banking στην Ελλάδα και στη Ν.Α. Ευρώπη, ήδη από το 2000. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία της πρώτης ψηφιακής τράπεζας στη Μέση Ανατολή (CBD Now) στο πλαίσιο του ρόλου του ως CIO για την Commercial Bank of Dubai. Στο βιογραφικό της σχεδόν 30ετούς πορείας του, συγκαταλέγεται η θητεία του ως CTO της Commercial Bank of Qatar, και ως Group CIO/ General Manager της Eurobank, έχοντας παρουσιάσει πρώτος υπηρεσίες mobile banking στην Ελλάδα. Σημαντικά επιτεύγματα της επαγγελματικής διαδρομής του εστιάζουν στις ηγετικές ικανότητες και διεισδυτική, στρατηγική σκέψη του που οδήγησαν «συντηρητικούς» τραπεζικούς οργανισμούς στη νέα εποχή της ψηφιακής τραπεζικής, μέσω νεωτεριστικών πρωτοβουλιών.

«Η τεχνολογία ήταν πάντα στον πυρήνα της δικής μου διαδρομής και η Viva Wallet είναι ο ορισμός της τεχνολογικής υπεροχής και καινοτομίας. Προσωπικά θεωρώ την τεχνολογία καταλύτη εξέλιξης, ανάπτυξης και βιωσιμότητας για οποιοδήποτε οργανισμό του χρηματοοικονομικού χώρου. Στόχος μας στη Viva είναι να ενισχύσουμε το πλαίσιο διακυβέρνησης στη βάση μίας διεθνούς δομής -στοιχεία, που θα αναβαθμίσουν το ήδη επιτυχημένο επιχειρησιακό μοντέλο, τη διαχείριση και απόδοση του Οργανισμού, επιταχύνοντας την ανάπτυξή του. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της ομάδας Viva και μαζί θα συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε το μέλλον των πληρωμών, προς όφελος των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων,» αναφέρει ο κος Δημήτρης Μαυρογιάννης, COO του Viva Wallet Group.

O κος Μαυρογιάννης είναι κάτοχος MBA από το Imperial College London, MSc in Computer Science από το UCL, και B.Eng από το University of Sussex.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Viva Wallet Δημήτρης Μαυρογιάννης
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Space Hellas προχωρά στην ενοποίηση των Διευθύνσεων Marketing και Business Development

Ο Άρης Μάρκου νέος Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας

Η Κατερίνα Ζερβού αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Volume Business στην ASBIS Hellas

Η Revolut ανακοινώνει αλλαγές στην ηγετική της ομάδα

Η DGTAL ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ σε έσοδα και ανακοινώνει νέα ηγετική ομάδα

Νέος Country Representative της Wolt Ελλάδος ο Ηλίας Πίτσαβος

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Γ. Κώτσηρας: Διαρκής μέριμνα για ασφαλείς και αξιόπιστες μετακινήσεις με το Μετρό
  • ΣΕΤΠΕ: Νέα θεσμική ταυτότητα με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο και ICCA υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας
  • ΕΤΕπ, HSBC και Hellenic Cables ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο του InvestEU
  • Mapei Hellas: Γιόρτασε 25 χρόνια στην Ελλάδα ανακοινώνοντας νέο επενδυτικό πλάνο €25 εκατ.
  • Μασούτης Α.Ε.: Ενισχύει τους ελέγχους υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με την PPC Inspectra
  • ΙΤΕ: Νέα σημαντική χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC)
RSS itsecuritypro.gr
  • DNS Shield: Η νέα AI λύση προληπτικής κυβερνοασφάλειας της ClearSkies
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η TicTac ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Δημήτριο Μαραγκό στη θέση του Chief Information Officer
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace σε ένα exclusive roundtable event
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Beyond 2026
  • Η DrayTek εισέρχεται στην εποχή του Wi-Fi 7 με το VigorAP 1070C
  • Microsoft: Tο μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης βρίσκεται στα συστήματα, όχι στα μεμονωμένα μοντέλα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.