Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 31 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Telecoms

Yeastar Day 2022 Roadshow: Από την Ελλάδα και την Intertech σε 13+ χώρες

18/10/2022infocomBy infocom3 Mins Read Telecoms Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Μέσα στους τελευταίους τέσσερις μήνες, το Yeastar Day 2022 Roadshow ταξίδεψε σε 13 χώρες, ενώ προγραμματίζονται και τα επόμενα «ραντεβού» του.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτομίες της Yeastar, εταιρείας που αποτελεί κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων PBX και καινοτόμων λύσεων Unified Communications (UC).

Το συγκεκριμένο roadshow έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την χώρα μας, αφού η Ελλάδα ήταν ο πρώτος «σταθμός» του. Στις 16 Ιουνίου, η Intertech, ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς οίκων τεχνολογίας στην Ελλάδα, διοργάνωσε event αφιερωμένο στους συνεργάτες της, με αφορμή τον ένα χρόνο συνεργασίας με τη Yeastar.

Η εκδήλωση –η οποία πραγματοποιήθηκε στο Alkionides Cafe Bar Restaurant, στη Βάρκιζα– είχε ως στόχο την πλήρη ενημέρωση των συνεργατών της εταιρείας για τα νέα προϊόντα της Yeastar, τις λύσεις και τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω αυτών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο κος Ιωάννης Χαλδούπης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intertech, o κος Νικόλας Μαρκάκης Brand Manager της Intertech και ο κος Jason New της Yeastar.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παραβρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσίαση με τις ολοκληρωμένες λύσεις Unified Communications (UC) της Yeastar –που συνδέονται με μερικά από τα πιο γνωστά CRM συστήματα της αγοράς (Salesforce, Zoho, HubSpot)-, την οποία πραγματοποίησε μέσω live σύνδεσης ο κος Jason New.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκαν και λύσεις όπως οι PBX Plus More, Linkus UC Clients αλλά και η λύση UCaaS, που ήρθαν για να αναβαθμίσουν την εμπειρία εργασίας από παντού και διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κος Ιωάννης Χαλδούπης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intertech, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε σήμερα να συγκεντρωθούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχημένη συνεργασία Intertech – Υeastar. Η παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων ήταν ανέκαθεν στο DNA μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ένταξη της Yeastar στο portfolio μας.

Έκτοτε, σκοπός και απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να εκσυγχρονίσουν τα συστήματα επικοινωνίας των πελατών τους, παρέχοντάς τους αποδοτικές και κυρίως ανταγωνιστικές λύσεις και συνεχή υποστήριξη σε επίπεδο εκπαίδευσης, μάρκετινγκ και πωλήσεων. Για αυτό, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους θερμά για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα του ενός έτους και οδήγησαν σε αυτή την άριστη συνεργασία.»

Άλλωστε, στις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιείται και το Yeastar Day 2022, μια υβριδική εκδήλωση για επαγγελματίες του κλάδου. Περισσότερες πληροφορίες στο yeastar.com/yeastar-day-2022.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

event Yeastar
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Telekom αντί Cosmote – τι κερδίζει ο ΟΤΕ από τη διεθνή μάρκα

Στο ΙΤΕ ο επίγειος δορυφορικός σταθμός του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων

Vodafone – Πιερρακάκης: στο τραπέζι η Ευρωπαϊκή Ένωση Φάσματος

Η ΕΕΤΤ στη 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το 90% των παρόχων αναμένει έσοδα από συνδεσιμότητα υποδομών AI

Οι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι αναζητούν νέα έσοδα από AI και υποδομές

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΔΕΘ – Alert: Εξατομίκευση της ρύθμισης οφειλών & έως 120 δόσεις
  • ΣΕΤΠΕ: Έξι προτάσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων τεχνολογίας και πληροφορικής
  • Όμιλος CSG: Νέες συμβάσεις άνω των 50 εκατ. δολαρίων για οχήματα ανάπτυξης γεφυρών
  • «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στα κλειστά σπίτια
  • Κ. Κατσαφάδος: «Αλλάζουμε τη φιλοσοφία της κρατικής αρωγής»
  • «Τουρισμός για Όλους 2026 – 2027»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για την α’ φάση του Προγράμματος
  • The Media Business Game: Ο ΣΚΑΪ, η Magenta TV και η νέα μάχη για τα αθλητικά δικαιώματα
RSS itsecuritypro.gr
  • Cyber Attack στη Manchester Airports Group: Δεδομένα 8,7 εκατ. πελατών εκτέθηκαν
  • Οι αγγελίες εργασίας στην κυβερνοασφάλεια που απαιτούν δεξιότητες AI διπλασιάστηκαν μέσα σε έναν χρόνο
  • Επείγουσα Ανακοίνωση Επιθετική δραστηριότητα κατά ελεγκτών (PLC) Siemens S7
  • Post-Quantum Cryptography: Σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις δεν έχουν ορίσει υπεύθυνο για τη μετάβαση
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.