Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 31 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Ο Δημήτρης Τζελέπης διευθύνων σύμβουλος της Forthnet

24/11/2020Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Στον ορισμό νέου επικεφαλής στη Forthnet προχώρησε η BC Partners, έπειτα από την απόκτηση του μετοχικού ελέγχου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας από την θυγατρική της, NewCo United Group Hellas, η οποία πλέον κατέχει ποσοστό 84,60%.

Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Forthnet τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Τζελέπης, έμπειρο και γνωστό στέλεχος της ελληνικής αγοράς με χρόνια προϋπηρεσία στις τηλεπικοινωνίες και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Ο κ. Τζελέπης εργάζεται στη Forthnet από τα μέσα του 2018 ως οικονομικός διευθυντής και τοποθετήθηκε από το νέο μέτοχο στις 20 Νοεμβρίου 2020 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος, έπειτα από την παραίτηση του Πάνου Παπαδόπουλου (λύση της συνεργασίας όπως αναφέρεται συγκεκριμένα).

Την παραίτησή τους έχουν υποβάλει όλα μέλη του ΔΣ της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, έπειτα από τις τυπικές διαδικασίες για την τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος και το νέο ΔΣ αναμένεται να συγκροτηθεί κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων που θα συνεδριάσει στις 11 Δεκεμβρίου, όπως επίσης έχει ανακοινωθεί.

Ο κ. Τζελέπης διαθέτει σημαντική εμπειρία έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες και τράπεζες (Procter & Gamble, Merrill Lynch, NBG Group, Alpha Bank, OTE Group κλπ.). Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1967 και διαθέτει MBA στα Οικονομικά από το Cass Business School στο Λονδίνο.

Μεταξύ άλλων επί 11 χρόνια στον ΟΤΕ (έως το 2014) από τη θέση του επικεφαλής των επενδυτικών σχέσεων είχε καθοριστική συμβολή σε εξαγορές, πωλήσεις θυγατρικών και αντλήσεις κεφαλαίων αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ. Χειριζόταν όλα τα θέματα επενδυτών σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Αθήνα, ενώ υπήρξε μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών Telekom Mobile Romania, Hellas Sat, OTE Sat και OTE Estate. Στη συνέχεια, πριν μετακινηθεί στην Forthnet, εργάστηκε ως Chief Operating Officer στην επενδυτική τράπεζα AXIA Ventures Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνδρομή του υπήρξε καθοριστική στην εύρεση του νέου επενδυτή στη Forthnet μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, με δεδομένο ότι διατηρεί σχέσεις με σημαντικούς επενδυτές σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Ο κ. Παπαδόπουλος αποχωρεί από την Forthnet έπειτα από 30 χρόνια εκ των οποίων τα 10 περίπου ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Forthnet Δημήτρης Τζελέπης Πάνος Παπαδόπουλος
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενοποίηση μετοχικής δομής στην Active Computer Systems

Την Τρίτη 18/8 στο Παλαιό Φάληρο η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Βαρουτά

Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Δημήτρης Βαρουτάς, σε ηλικία 56 ετών

diadikasia: ο Αριστόδημος Θωμόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

Η Revolut Bank λαμβάνει την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ίδρυση ελληνικού υποκαταστήματος

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στα κλειστά σπίτια
  • Κ. Κατσαφάδος: «Αλλάζουμε τη φιλοσοφία της κρατικής αρωγής»
  • «Τουρισμός για Όλους 2026 – 2027»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για την α’ φάση του Προγράμματος
  • The Media Business Game: Ο ΣΚΑΪ, η Magenta TV και η νέα μάχη για τα αθλητικά δικαιώματα
  • Υπογραφή πρώτης ενιαίας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης της CrediaBank
  • ΣΒΕ: Η βιομηχανία στον πυρήνα της αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Στοχευμένες παρεμβάσεις εκεί, όπου τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν αυξημένο κίνδυνο»
RSS itsecuritypro.gr
  • Cyber Attack στη Manchester Airports Group: Δεδομένα 8,7 εκατ. πελατών εκτέθηκαν
  • Οι αγγελίες εργασίας στην κυβερνοασφάλεια που απαιτούν δεξιότητες AI διπλασιάστηκαν μέσα σε έναν χρόνο
  • Επείγουσα Ανακοίνωση Επιθετική δραστηριότητα κατά ελεγκτών (PLC) Siemens S7
  • Post-Quantum Cryptography: Σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις δεν έχουν ορίσει υπεύθυνο για τη μετάβαση
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.