Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 12 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Νέος CFO στη Wind o Χάρης Κυριακόπουλος

01/10/2020Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Ο Χάρης Κυριακόπουλος, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαχείρισης επενδύσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Financial Officer στη Wind από τις 2 Νοεμβρίου 2020, αναφερόμενος στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της, Νάσο Ζαρκαλή.

Ο Γεώργιος Ράλλης αποχωρεί από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία και αναλαμβάνει το θέση του CFO στον όμιλο του Αντέννα.

Ο κ. Κυριακόπουλος είχε προηγουμένως θέση αυξημένης ευθύνης στην Advent International (2008-2019), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων στον κόσμο η οποία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας 48 δισ. δολάρια. Υπήρξε υπεύθυνος για τις εξαγορές και ακολούθως για την υλοποίηση στρατηγικών ραγδαίας ανάπτυξης σε μια σειρά από διεθνείς ομίλους στους κλάδους της υποστήριξης επιχειρήσεων (business services) και του λιανικού εμπορίου.

Ο κ. Κυριακόπουλος είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος του συμβουλίου ελέγχου της V. Group, εταιρεία διαχείρισης πλοίων, με δραστηριότητα σε 30 χώρες, με 60 γραφεία σε όλο τον κόσμο και πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο 44.000 ναυτικών σε όλους τους τομείς.

Νωρίτερα στην καριέρα του διαχειρίστηκε οικονομικές συμφωνίες ως στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs (2006-2008), ενώ εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην First Manhattan Consulting Group (1999-2002).

Ενδιαφέρον είναι ότι την περίοδο 2003 – 2004, εργάστηκε στην Tellas, την εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας που ίδρυσε η ΔΕΗ και η οποία στη συνέχεια, το 2007 συγχωνεύτηκε με τη Wind. Η Wind με την Tellas εισήλθε και στη σταθερή τηλεφωνία.

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο University of Pennsylvania και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBAαπό το Wharton School.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαρκαλή οι ικανότητες και οι γνώσεις του νέου CFO είναι απαραίτητες στη Wind σε μια περίοδο που η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής της.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

cfo Wind Χάρης Κυριακόπουλος
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cyta: Ο Γιώργος Μετζάκης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO

Ο Όμιλος Softweb ενισχύει στρατηγικά την εμπορική του ανάπτυξη με τον Στάθη Βρυνιώτη

Η Μαρία Παληκάρα αναλαμβάνει διευρυμένο ρόλο στη ΝΑ Ευρώπη στην interworks.cloud

Νέα διοικητική ομάδα για την Randstad Ελλάδος

Ο Δημήτρης Κωστούλας αναλαμβάνει Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Digital & e-Invoicing του Ομίλου EPSILONNET

Το χαμένο στρατηγικό πλεονέκτημα του 50% – Ανώτατη ηγεσία χωρίς γυναίκες

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
  • Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδα θέτει αυστηρό πλαίσιο για τη χρήση της ΤΝ στα σχολεία
  • Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π.
  • Στ. Καφούνης:  Κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης και αναπτυξιακές φορολογικές παρεμβάσεις για τις ΜμΕ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Δωρεά περιπολικών και μοτοσικλετών στην Άμεση Δράση Αττικής
  • ΕΤΑΔ: Προκήρυξη διαγωνισμών για την παραχώρηση απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών στη Ρόδο
  • Το 6ο Premium Real Estate Forum ανοίγει τις πύλες του!
RSS itsecuritypro.gr
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
  • Δυναμική ανάπτυξη της Odyssey Cybersecurity στην Ελλάδα, με τεχνολογικό πυλώνα το ClearSkies™
  • ΕΥΠ: Διαγωνισμός καινοτομίας για την Εθνική Ασφάλεια – Οι θεματικοί άξονες – Τα βραβεία
  • Στρατηγική συνεργασία της Akeydor Group με Mindbreeze στον τομέα του AI Driven Enterprise Intelligence και Knowledge Management
  • Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ eSafe Cyber Security και Pylones Hellas – Νέα φάση ανάπτυξης στην ελληνική αγορά
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.