Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 13 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Ο Γιάννης Σύρρος εξελέγη Deputy Chairman του WITSA

10/10/2018infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του νέου Executive Committee του World Information Technology and Services Alliance (WITSA) για την διετία 2018 – 2020, εκλέχτηκε ο κύριος Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Executive Committee πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), στο Yerevan της Αρμενίας, από τις 4 ως τις 6 Οκτωβρίου 2018.

“Η συμμετοχή του ΣΕΠΕ στο νέο Executive Committee του World Information Technology and Services Alliance (WITSA) είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου, ότι μέλη του οργανισμού αυτού είναι οι περισσότεροι εθνικοί φορείς της βιομηχανίας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θέση που έχει και το ρόλο που μπορεί να διεκδικήσει ο Ελληνικός κλάδος ψηφιακής τεχνολογίας στην παγκόσμια οικονομία και το νέο παραγωγικό μοντέλο. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την εκλογή του Γιάννη Σύρρου ως Αναπληρωτή Προέδρου καθώς επιβεβαιώνει την σκληρή δουλειά, αλλά και την αφοσίωση του στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών” σημείωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΠΕ, κύριος Τάσος Τζήκας.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ και Deputy Chairman του WITSA, κύριος Γιάννης Σύρρος, τόνισε: “Η εκλογή μου ως Deputy Chairman στο νέο Executive Committee του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA) αποτελεί τόσο σημαντική τιμή, ως αναγνώριση όσων μπορώ να προσφέρω, όσο και μεγάλη ευθύνη για την προώθηση και ανάπτυξη της βιομηχανίας ψηφιακής τεχνολογίας. Μέλη του WITSA είναι μεγαλύτεροι εθνικοί φορείς της βιομηχανίας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κόσμο, γεγονός που αποτελεί από μόνο του «ψήφο εμπιστοσύνης» στις ψηφιακές δυνατότητες και την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής βιομηχανίας ψηφιακής τεχνολογίας.”

Ο ΣΕΠΕ είναι μέλος του World Information Technology and Services Alliance (WITSA) από το 1998. Ο WITSA έχει ως μέλη 82 συνδέσμους ψηφιακής τεχνολογίας απ’ όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα τα μέλη του, αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής. Ανάμεσα στους σκοπούς του WITSA είναι η προώθηση πολιτικών για την ανάπτυξη της βιομηχανίας πληροφορικής, η ενθάρρυνση των εμπορικών συναλλαγών και της συνεργασίας των μελών του, η μείωση των φορολογικών εμποδίων για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, η διοργάνωση παγκόσμιων συνεδρίων πληροφορικής και παρόμοιων εκδηλώσεων, η παροχή εξειδικευμένων πληροφοριών για τη βιομηχανία πληροφορικής, κ.λπ. Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΕΠΕ διοργάνωσε το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής στην Αθήνα το 2004.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

witsa ΣΕΠΕ Σύρρος
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cyta: Ο Γιώργος Μετζάκης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO

Ο Όμιλος Softweb ενισχύει στρατηγικά την εμπορική του ανάπτυξη με τον Στάθη Βρυνιώτη

Η Μαρία Παληκάρα αναλαμβάνει διευρυμένο ρόλο στη ΝΑ Ευρώπη στην interworks.cloud

Νέα διοικητική ομάδα για την Randstad Ελλάδος

Ο Δημήτρης Κωστούλας αναλαμβάνει Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Digital & e-Invoicing του Ομίλου EPSILONNET

Το χαμένο στρατηγικό πλεονέκτημα του 50% – Ανώτατη ηγεσία χωρίς γυναίκες

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • GEP: Έναρξη της Πανελλήνιας Έρευνας για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία
  • Το κόστος απασχόλησης παραμένει βασική πρόκληση για τις επιχειρήσεις
  • Qualco και Cenobe: Σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τη Mysten Labs και την xMoney
  • SmartTalks #116: Άρης Ξυπολιτόπουλος, Business Basics – Επιστροφή στην ουσία του επιχειρείν!
  • Αγγελική Τριανταφύλλου: Η Ελληνο-Σουηδή επιστήμονας φιναλίστ για Βελτίωση γεύσης και υφής
  • Ευάγγελος Ελευθερίου: Ο Ελληνο-Ελβετός εφευρέτης φιναλίστ για Επαναπροσδιορισμό της αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
RSS itsecuritypro.gr
  • Η «φούσκα» των ψηφιακών συνδρομών: Γιατί το AI ακριβαίνει ενώ οι παροχές μειώνονται;
  • Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ransomware 2026: Η Kaspersky αποκαλύπτει τις νέες τάσεις και τακτικές των κυβερνοεγκληματιών
  • Nέα PowerWalker Marine UPS διανέμει η Professional Services
  • Το Νέο Πρόσωπο του Ransomware το Α’ Τρίμηνο του 2026: Λιγότερες Ομάδες, Πιο Επιθετικές Τακτικές
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.