Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 12 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

HP in the Experience Age

13/07/2018Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η ΗP πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου με στόχο την ανασκόπηση των προϊοντικών εξελίξεων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των καινοτόμων υπηρεσιών που αποτελούν το βασικό άξονά της για το άμεσο μέλλον.

Σε μια εκδήλωση με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από τα Μέσα βρέθηκαν στο χώρο του K8 Point στην Αθήνα, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, προκειμένου – μεταξύ άλλων – να έρθουν σε επαφή με νέα προϊόντα σχεδιασμένα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής και εργασίας. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη της ομάδας της HP Hellas, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Ø  Καινοτομία Αιχμής για το Σύγχρονο Γραφείο

Ο σύγχρονος τρόπος εργασίας έχει αλλάξει σημαντικά τις απαιτήσεις που έχουν οι χρήστες από τις συσκευές τους. Οι ανάγκες τους δεν περιορίζονται σε προϊόντα που απλώς κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αναζητούν design, συνδεσιμότητα, υψηλή ασφάλεια, ευκολία στη λειτουργία και εφαρμογές που συμπληρώνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Αυτό αποτέλεσε και την κεντρική ιδέα της εκδήλωσης: η παρουσίαση επιλεγμένης σειράς νέων προϊόντων και υπηρεσιών της HP που περιλαμβάνουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, δυναμική απόδοση και μέγιστη ευελιξία και προσφέρουν στους χρήστες την άνεση να δημιουργούν και να εργάζονται από όπου κι αν βρίσκονται με ασφάλεια.

Μία ιδιαίτερη παρουσίαση σχετικά με τις τελευταίες προσθήκες στο portfolio των PC και των Εκτυπωτών έγινε από τον κ. Σπύρο Πετράτο, Managing Director της HP Hellas, Αλλά και τον κ. Χάρη Αμούργη, Commercial Sales Manager της HP Hellas.

Ø  Εκτύπωση με στυλάτο design και διασκέδαση

Για μία πιο μοντέρνα και fun προσέγγιση, δε θα μπορούσαν να λείπουν από το χώρο οι πιο στυλάτοι, μικροί εκτυπωτές τσέπης της οικογένειας της HP, Sprocket και Sprocket Plus, αλλά και το μικρότερο πολυμηχάνημα All-in-One στον κόσμο, HP DeskJet Ink Advantage 3775. Οι καλεσμένοι έκαναν τις φωτογραφίες τους να ξεχωρίζουν, αφού μπόρεσαν να εκτυπώσουν εύκολα τις αγαπημένες τους εικόνες αλλά και εκείνες που έβγαλαν επί τόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και δεν παρέλειψαν να εξατομικεύσουν τις φωτογραφίες τους με κάδρα, emojis, κείμενο, αυτοκόλλητα και φίλτρα χρησιμοποιώντας την  εφαρμογή HP Sprocket.

Ø  VR Experience

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά τις VR δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές τόσο η Gaming σειρά της HP – δημιουργώντας την απόλυτη Gaming εμπειρία – όσο και οι νέες επαγγελματικές συσκευές της HP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση επισκεφθείτε το website της HP.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Experience Age HP
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Salesforce παρουσιάζει το Headless 360

DirectPay και ACS ανακοινώνουν την υπηρεσία DirectPay myBills σε 223 καταστήματα

Smartphone με AI agents φέρεται να αναπτύσσει η OpenAI

HP & AMD: το μέλλον της εργασίας με καινοτόμες τεχνολογίες

Το πολυδιάστατο οικοσύστημα του Viber φέρνει τα πρότυπα των super apps της Ασίας στους Έλληνες χρήστες

Η HP παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο LaserJet με ασφάλεια και ταχύτερη ψηφιοποίηση εγγράφων

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
  • Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδα θέτει αυστηρό πλαίσιο για τη χρήση της ΤΝ στα σχολεία
  • Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π.
  • Στ. Καφούνης:  Κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης και αναπτυξιακές φορολογικές παρεμβάσεις για τις ΜμΕ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Δωρεά περιπολικών και μοτοσικλετών στην Άμεση Δράση Αττικής
  • ΕΤΑΔ: Προκήρυξη διαγωνισμών για την παραχώρηση απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών στη Ρόδο
  • Το 6ο Premium Real Estate Forum ανοίγει τις πύλες του!
RSS itsecuritypro.gr
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
  • Δυναμική ανάπτυξη της Odyssey Cybersecurity στην Ελλάδα, με τεχνολογικό πυλώνα το ClearSkies™
  • ΕΥΠ: Διαγωνισμός καινοτομίας για την Εθνική Ασφάλεια – Οι θεματικοί άξονες – Τα βραβεία
  • Στρατηγική συνεργασία της Akeydor Group με Mindbreeze στον τομέα του AI Driven Enterprise Intelligence και Knowledge Management
  • Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ eSafe Cyber Security και Pylones Hellas – Νέα φάση ανάπτυξης στην ελληνική αγορά
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.