Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 7 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Το LG WebOS 3.5 Security Manager λαμβάνει πιστοποίηση του προγράμματος Cybersecurity Assurance

22/02/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Διεθνή
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η τελευταία έκδοση της webOS 3.5 Security Manager smart TV platform της LG έλαβε πιστοποίηση για τις αποτελεσματικές δυνατότητες ασφάλειας του κυβερνοχώρου της για πρώτη φορά στην κατηγορία smart TV από την UL, την παγκοσμίως καθιερωμένη και εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας και της βιωσιμότητας. Ακολουθώντας τα βήματα της τεχνογνωσίας της στις ‘έξυπνες’ τηλεοράσεις, η LG σκοπεύει να επεκτείνει περαιτέρω το επίπεδο των ικανοτήτων της προσφέροντας ολοκληρωμένα προϊόντα για το smart home, το smart home security καθώς και υπηρεσίες αυτοματισμού για το σπίτι.

lg-webos-cert

Το πρόγραμμα της UL 2900-1 Cybersecurity Assurance Program (CAP) εξέτασε το webOS 3.5 Security Manager για πιθανή ευαισθησία, τρωτά σημεία και αδυναμίες στο λογισμικό καθώς και τον έλεγχο ασφαλείας που βοηθούν στην προστασία των ιδιωτικών δεδομένων των χρηστών. Η UL αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα κάθε στρώματος ασφαλείας (security layer) του webOS 3.5 με την υποβολή του λογισμικού σε ένα εύρος εικονικών επιθέσεων του δικτύου – συμπεριλαμβάνοντας τα Top 25 CWE/SANS τρωτά σημεία – στις εφαρμογές της και στο system configuration center. Η συμμόρφωση της LG webOS 3.5 σε αυτές τις κατηγορίες παρέχει τη βάση για τα οικιακά ΙοΤ δίκτυα που αποτελούνται από πολλαπλές συνδεδεμένες οικιακές συσκευές.

Οι δοκιμές 2900-1 της UL μετρούν την ασφάλεια των εφαρμογών, την πρόσβαση ελέγχου πληροφοριών μέσω των διαδικασιών πιστοποίησης και τη λειτουργία προστασίας για την πλαστογράφηση και παραποίηση λογισμικού. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης του κλάδου η οποία έχει λάβει πιστοποίηση UL 2.900-1, ενώ η LG webOS 3.5 έχει επίσης πιστοποιηθεί για την αποτελεσματική δυνατότητα διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων στις εφαρμογές των smart TV.

«Η webOS πλατφόρμα μας δημιουργήθηκε με γνώμονα την ασφάλεια και για αυτό είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζουμε ότι η UL, ένα αξιόπιστο όνομα στις δοκιμές και την πιστοποίηση ασφάλειας, συμφωνεί μαζί μας», δήλωσε ο JH Hwang, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Ε&Α, LG Home Entertainment Company. «Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν τις έξυπνες τηλεοράσεις και τις δυνατότητές τους για τη σύνδεση με άλλες συσκευές, η ασφάλεια των πληροφοριών θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα για τους χρήστες. Η webOS της LG, που ήδη θεωρείται μία από τις πιο έξυπνες πλατφόρμες Smart TV του κλάδου, θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς με τους υπόλοιπους να ακολουθούν».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

LG security manager Smart TV web os
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκθεση Βιωσιμότητας LG: οι εκπομπές Scope 1 και 2 του 2025 κάτω από τον στόχο του 2030

LG: από το Build Well στο Operate Well

Η LG ανεβάζει την πιστωτική της αξιολόγηση στο BBB+ από την S&P Global

LG Multi V: Ολοκληρωμένη λύση HVAC για άνεση και αποδοτικότητα σε κάθε χώρο

LG: προκαταρκτικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2ο τρίμηνο του 2026

Η LG Electronics ιδρύει Robotics Business Center για την επιτάχυνση της μελλοντικής ανάπτυξης

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • AEGEAN: Εξυπηρέτησε για πρώτη φορά περισσοτέρους από 2 εκατομμύρια επιβάτες τον Ιούλιο 2026
  • Lidl Ελλάς: Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής
  • CrediaBank: Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και νέα ρεκόρ επιδόσεων το Α’ Εξάμηνο 2026
  • Στ. Παπασταύρου: «Χρηματοδοτούμε με 1,5 εκατ. ευρώ την ενεργειακή αναβάθμιση του Γηροκομείου Αθηνών»
  • Ο Όμιλος Qualco Αποκτά το 50,1% της Multiverse
  • Όμιλος Σαρακάκη: Παραχώρησε το νέο Maxus T60 Max στην ΕΠΟΜΕΑ Βιλίων
  • ΣΒΕ: Θετικό βήμα η επανενεργοποίηση της Κυβερνητικής Επιτροπής Βιομηχανίας
RSS itsecuritypro.gr
  • Οι AI Agents αλλάζουν τον χάρτη των επενδύσεων στην κυβερνοασφάλεια
  • Το botnet των 40 εκατ. δολαρίων: AI, Android TV Boxes και παιδικό λογισμικό στην υπηρεσία του κυβερνοεγκλήματος
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει πρωτοποριακή μελέτη αξιολόγησης του κινδύνου Arc Flash σε data centers 800 VDC,
  • Direct Liquid Cooling – Ψύξη Υψηλής Απόδοσης για AI Υποδομές
  • Το κυβερνοέγκλημα γίνεται συνδρομητική υπηρεσία: AI, malware και υποδομές «ως υπηρεσία»
  • Η «Στρογγυλή Θεά» της Κυβερνοασφάλειας
  • Tο πρώτο AI Network Firewall παρουσιάζει η Check Point, για προστασία από τα “τυφλά σημεία” της Τεχνητής Νοημοσύνης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.