Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Ελλάδα

Ανοδικές πωλήσεις κι επιστροφή στην κερδοφορία για τον Όμιλο Quest

27/03/2015infocomBy infocom5 Mins Read Ελλάδα Επιχειρήσεις Οικ. αποτελέσματα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Εταιρεία «Quest Συμμετοχών A.E.» ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2014, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής αναφοράς.

quest-building

• Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου:
Οι Πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε € 315 εκατ. έναντι € 295 εκατ. το 2013, σημειώνοντας αύξηση 6,9%.
Τα Κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 19.861 χιλ. έναντι € 12.143χιλ. το 2013.
Τα Κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 3.588 χιλ. έναντι € 1.602 χιλ. πέρυσι.
Τα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε κέρδη € 3.025 χιλ. έναντι ζημιών € 2.149 χιλ. πέρυσι.
Σημειώνεται ότι τα οικονομικά αποτελέσματα της κλειόμενης χρήσης έχουν επιβαρυνθεί με ποσό ύψους € 8.177 χιλ. που αφορά προσαρμογές χρηματοοικονομικών στοιχείων και επενδύσεων σε εύλογη αξία.

• Οικονομικά Αποτελέσματα μητρικής εταιρείας (Quest Holdings):
Τα έσοδα ανήλθαν σε € 6.689 χιλ. έναντι € 3.347 χιλ. το 2013. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 4.129 χιλ. έναντι € 598 χιλ. το 2013. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 2.447 χιλ. έναντι ζημιών € 727 χιλ. πέρυσι. Τα κέρδη μετά από φόρους ήταν € 2.267 χιλ. έναντι ζημιών € 1.253 χιλ. το 2013. Σημειώνεται ότι στα αποτελέσματα της Εταιρείας περιλαμβάνονται έσοδα από μερίσματα ύψους € 3.405 χιλ. ενώ υπάρχει επιβάρυνση ύψους € 1.130 χιλ. που αφορά σε τμηματική διαγραφή αξίας επενδύσεων διαθεσίμων προς πώληση.
• Οικονομικά Αποτελέσματα θυγατρικών εταιρειών:

ΚΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

Info Quest Technologies
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 119,9 εκατ. έναντι € 104,7 εκατ. το 2013 αυξημένες κατά 14,5%. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 2.275 χιλ. έναντι € 1.817 χιλ., τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 1.051 χιλ. έναντι € 901 χιλ. και τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 994 χιλ. έναντι € 300 χιλ. το 2013.

Quest on Line (you.gr)
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 10,2 εκατ. έναντι € 6,3 εκατ. το 2013 αυξημένες κατά 63,2%. Οι ζημιές προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 787 χιλ. έναντι € 854 χιλ., οι ζημιές προ φόρων ανήλθαν σε € 932 χιλ. έναντι € 929 χιλ. και οι ζημιές μετά από φόρους ανήλθαν σε € 934 χιλ. έναντι € 931 χιλ. το 2013.

iSquare
(Η i Square διανέμει τα προϊόντα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο)
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 43,1 εκατ. έναντι € 50,2 εκατ. το 2013 σημειώνοντας πτώση 14%. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 1.256 χιλ. έναντι € 1.570 χιλ. το 2013, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 946 χιλ. έναντι € 1.407 χιλ. και τα κέρδη μετά από φόρους σε € 459 χιλ. έναντι σε € 936 χιλ. πέρυσι. Τα αποτελέσματα της εταιρείας επιβαρύνθηκαν με ποσό ύψους € 99 χιλ. που αφορά τμηματική διαγραφή αξίας συμμετοχής.

iStorm
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 11 εκατ. έναντι € 6 εκατ. το 2013 αυξημένες κατά 85,3% λόγω της προσθήκης 3 νέων καταστημάτων στο δίκτυο λιανικής. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 152 χιλ. έναντι € 17 χιλ., οι ζημιές προ φόρων ανήλθαν σε € 247 χιλ. έναντι € 276 χιλ. και οι ζημιές μετά από φόρους ανήλθαν σε € 254 χιλ. έναντι € 276 χιλ. το 2013.

Όμιλος UniSystems
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 64,9 εκατ. έναντι € 64,6 εκατ. την προηγούμενη χρήση. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 4.784 χιλ. έναντι € 3.485 χιλ., τα κέρδη προ φόρων σε € 2.188 χιλ. έναντι € 2.084 χιλ. το 2013 και τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 2.095 χιλ. έναντι € 20 χιλ. το 2013. Τα αποτελέσματα της εταιρείας την κλειόμενη χρήση, επιβαρύνθηκαν με ποσό ύψους € 1.148 χιλ σχετικό με τμηματικές απομειώσεις αξίας περιουσιακών στοιχείων.

ΚΛΑΔΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ACS Courier
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 82,3 εκατ. έναντι € 73,1 εκατ. την προηγούμενη χρήση αυξημένες κατά 12,6% λόγω της δραστηριοποίησης της εταιρείας και στον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 7.244 χιλ. έναντι € 3.454 χιλ., τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 6.707 χιλ. έναντι € 3.054 χιλ., ενώ τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 5.373 χιλ. έναντι € 3.015 χιλ. το 2013.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ (ΑΠΕ):

Quest Energy
Η Quest Energy ανήκει κατά 55% στην Quest Συμμετοχών και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες πηγές.
Η εταιρία λειτουργεί 5 φωτοβολταϊκά πάρκα, συνολικής ισχύος 18,2 MW.
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 5,7 εκατ. έναντι € 6,1 εκατ. πέρυσι, τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σε € 3.834 χιλ. έναντι € 2.055 χιλ., οι ζημιές προ φόρων ανήλθαν σε € 1.964 χιλ. έναντι ζημιών € 1.198 χιλ. το 2013 και ζημιές μετά από φόρους € 2.195 χιλ. έναντι € 1.410 χιλ. πέρυσι.
Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2014, για τον όμιλο της Quest Energy (σύνολο Ενεργειακού κλάδου), επιβαρύνθηκαν με το ποσό των € 2.038 χιλ. στις πωλήσεις και € 1.496 χιλ. στα αποτελέσματα προ φόρων τόκων και αποσβέσεων, λόγω της έκδοσης πιστωτικών τιμολογίων βάση των διατάξεων του ν.4254/07.04.2014, που αφορούν εκπτώσεις επί της συνολικής αξίας της πωληθείσας ενέργειας της περιόδου 1.1.2013 έως και 31.12.2013.
Επιπλέον υπήρξε επιβάρυνση ποσού € 2.563 χιλ. που αφορά σε τμηματική απομείωση της καθαρής αξίας αδειών, που κατέχει η εταιρεία μέσω θυγατρικών της για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Info Quest Technologies iSquare iStorm Quest Holdings Quest on Line Quest Συμμετοχών unisystems you.gr
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Profile: αλματώδης ανάπτυξη με αύξηση το Α’ εξάμηνο 2026

Wolt & Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών: ασφαλέστεροι δρόμοι στις ευρωπαϊκές πόλεις

Vodafone: η νικήτρια ομάδα του Skills Upload Jr Challenge σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία

Η Temu και ο CITEA ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση της ψηφιακής επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου

Η Performance Technologies δημοσίευσε τις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις του α’ εξαμήνου 2026

BayWa r.e. Solar Trade και Messaritis Ανανεώσιμες για C&I έργο αποθήκευσης ενέργειας στην Πελοπόννησο

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
  • The Ellinikon Sports Park: Αθλητικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών με τη σφραγίδα του AKTOR
  • ΑΑΔΕ- ΕΘΕΑΣ – ΓΕΩΤΕΕ: Σε πλήρη λειτουργία η ΕΑΕ 2026 – Κανονικά η υποβολή αιτήσεων
  • ΕΤΕπ και Εθνική Τράπεζα ενισχύουν τη χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων ασφάλειας και άμυνας
  • Μασούτης και ΣΟΥΡΩΤΗ: Στηρίζουν το πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων της Alzheimer Ελλάς
  • Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των εταιρειών της ABO Energy στην Πολωνία
  • Η Air Canada ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα
  • Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα metavoles του Ελληνικού Κτηματολογίου
RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Συμφωνία ΔΕΗ – AWS για data center 300 MW με προοπτική επέκτασης στο 1 GW
  • Το Physical AI ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης για την LG
  • Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα που έκανε χρήση A.I. για την κλωνοποίηση φωνής και διέπρατταν απάτες και διακεκριμένες κλοπές
  • Νέο μοντέλο κυβερνοανθεκτικότητας για τις επιχειρήσεις, προτείνει η Commvault με βάση το Frontier AI
  • To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας
  • Η Sparkle γιορτάζει 30 χρόνια Seabone και συνεχίζει να συνδέει τον κόσμο στην εποχή του cloud και του AI
  • Υπόθεση Revolut: Hackers ζητούν λύτρα 3 εκατ. δολαρίων απειλώντας με πώληση δεδομένων πελατών
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.