Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 22 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Η Nova σαλπάρει και στηρίζει το Aegean 600 και το επετειακό 60o Ράλλυ Αιγαίου

06/07/2023infocomBy infocom3 Mins Read Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τον Ιούλιο βάζει πλώρη για το Αιγαίο, στηρίζοντας ως επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης και χορηγός επικοινωνίας τις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, για πρώτη φορά το Aegean 600 και για 10η χρονιά το Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

To Aegean 600 θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 έως 15 Ιουλίου και έχει πετύχει ρεκόρ συμμετοχών με 45 σκάφη από 17 χώρες! Οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς στην τρίτη χρονιά διεξαγωγής του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα θα πάρουν εκκίνηση 45 σκάφη με περισσότερους από 600 ιστιοπλόους από 17 χώρες, αριθμοί ρεκόρ για τη διοργάνωση. Το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, τα ιστιοφόρα, αφού πάρουν εκκίνηση από το Σούνιο, θα ακολουθήσουν πορεία προς τη Μήλο, θα περάσουν μέσα από την Καλντέρα της Σαντορίνης και θα συνεχίσουν νοτιότερα προς την Κάσο. Αφού αφήσουν αριστερά την Κάρπαθο, θα παραπλεύσουν τη Ρόδο, Κανδελιούσσα, Κω, Κάλυμνο, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και την Πάτμο. Θα διασχίσουν το απρόβλεπτο Ικάριο Πέλαγος, θα πλεύσουν ανάμεσα σε Μύκονο και Δήλο και, αφού περάσουν, από Γυάρο και Κέα θα τερματίσουν στο Σούνιο.

Το Ράλλυ Αιγαίου, η παλαιότερη και πιο λαμπρή ιστιοπλοϊκή κούρσα στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 60 του χρόνια και θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 31 Ιουλίου. Τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου από τον Φαληρικό όρμο και θα δέσουν στο λιμάνι της Ερμούπολης της Σύρου, επαναλαμβάνοντας τη διαδρομή Πειραιάς – Σύρος που είχαν κάνει το 1964 στο πρώτο Ράλλυ Αιγαίου. Από την Σύρο, την πρωτεύουσα τον Κυκλάδων, τα σκάφη του αγώνα θα πλεύσουν νότια και θα δέσουν στην μαγευτική Ίο, τον δεύτερο σταθμό του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου. Η διαδρομή της επιστροφής από την Ίο για το Σούνιο προβλέπεται ιστιοπλοϊκά συναρπαστική!

Η Nova, μέσα από τα αθλητικά της κανάλια και με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο και τις δύο διοργανώσεις. με ειδικές 15λεπτες εκπομπές στο Novasports Start (22:00) προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν κάθε στιγμή.

H CEO της Nova Media, Κική Σιλβεστριάδου τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Nova στηρίζει ως επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης και ως χορηγός επικοινωνίας τις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, Aegean 600 και το επετειακό 60ο Ράλλυ Αιγαίου, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ). Η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports τον Ιούλιο θα διασχίζει το Αιγαίο για να καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο και τις δύο διοργανώσεις με ειδικές 15λεπτες εκπομπές προκειμένου οι συνδρομητές μας και οι φίλοι της ιστιοπλοΐας να απολαύσουν το πανέμορφο άθλημα. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

aegean Nova ΠΟΙΑΘ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H SellBuyPlay δημιουργεί το πρώτο παγκοσμίως retail eCommerce και gaming marketplace με MiCA άδεια

Η Ελλάδα 3η στη χρήση δοκιμών 5G μεταξύ χωρών με παρόμοιο κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Back to School 2026 στο Πλαίσιο: όλα έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή!

Η Ελλάδα 1η στη κινητή καθυστέρηση μεταξύ χωρών παρόμοιας έκτασης

DOTSOFT: ισχυρή ανάπτυξη κύκλου εργασιών και διατήρηση υψηλής κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο του 2026

Η Ελλάδα πρωτοπόρος στη συμμετοχή των δοκιμών 5G κινητής μεταξύ χωρών συγκρίσιμης έκτασης

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • METLEN: Η πρώτη καύση απορριμμάτων στη μονάδα Protos ERF στο Ην. Βασίλειο
  • ΔΥΠΑ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στη μελισσοκομία
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,8% στον ο τζίρο του λιανεμπορίου το Β΄ τρίμηνο 2026
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Με νέες σημειακές παρεμβάσεις, θωρακίζουμε αντιπλημμυρικά και το Παλαιό Φάληρο»
  • ΔΥΠΑ: Στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας – Ιούλιος 20266
  • Δήμος Αθηναίων: Ανοίγουν οι εγγραφές παιδιών με voucher ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
  • Στη HotelBrain το Chrousso Village στη Χαλκιδική
RSS itsecuritypro.gr
  • Το νέο Computer History του ChatGPT μπορεί να αποκαλύψει έναν «χάρτη» της δραστηριότητας στο Mac
  • 17 προσχέδια προτύπων για το Cyber Resilience Act σε δημόσια διαβούλευση
  • Η ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εποχή της οδηγίας NIS2
  • OpenAI: Πώς εγκληματικά δίκτυα χρησιμοποίησαν το ChatGPT για τη λειτουργία οργανωμένων scams
  • EU AI Act: Τι μπορεί να φέρει ο πρώτος χρόνος εφαρμογής των κανόνων διαφάνειας
  • Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026
  • Black Hat USA 2026: Τα εργαλεία που δείχνουν το μέλλον της κυβερνοασφάλειας
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.