Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Το Μουσείο Μπενάκη επέλεξε το Soft1 Cloud ERP

11/10/2018Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε το διεθνούς φήμης Μουσείο Μπενάκη για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη και τον έλεγχο του πλήθους των καθημερινών δραστηριοτήτων του.

Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική συνδρομή της PwC, θέτοντας σε λειτουργία ένα σύγχρονο σύστημα ERP που εναρμονίζει τις εσωτερικές διαδικασίες του Μουσείου και βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απόλυτη συμμόρφωση του Μουσείου Μπενάκη με τις απαιτήσεις του GDPR για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Συνδυάζοντας πλούσια λειτουργικότητα και βαθιά τεχνογνωσία του κλάδου, η λύση ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις Εμπορικής Διαχείρισης του Μουσείου, που εκτείνονται από την έκδοση εισιτηρίων, τη φιλοξενία εκδηλώσεων/εκθέσεων, τη συντήρηση εκθεμάτων και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έως τις δραστηριότητες και συνδρομές φίλων και μελών, τις εκδόσεις βιβλίων και τη λειτουργία πωλητηρίου. Τα ισχυρά εργαλεία Οικονομικής Διαχείρισης του Soft1 Cloud ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης του προϋπολογισμού του Μουσείου, μέσα από τη λεπτομερή επεξεργασία και τον αυτόματο επιμερισμό όλων των εσόδων και των δαπανών (συμπεριλαμβανομένων αυτών της μισθοδοσίας) ανά τμήμα, ή δραστηριότητα.

Η αυτοματοποιημένη λειτουργία της εγκατάστασης στο cloud με την απλή καταβολή μίας συνδρομής, μειώνει δραστικά το κόστος της μηχανογράφησης, απαλλάσσοντας το Μουσείο Μπενάκη από πρόσθετες υψηλές επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης. Ο κ. Χάρης Σιαμπάνης, Οικονομικός & Επιχειρησιακός Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη, στάθηκε ιδιαιτέρως στην ευελιξία της λύσης: «Η υλοποίηση του Soft1 Cloud ERP, σε συνδυασμό με τα εργαλεία BI, μας έχουν προσδώσει την αμεσότητα στην πληροφόρηση που χρειαζόμασταν για τη διαχείριση του Μουσείου», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Πλέον, έχω στη διάθεσή μου μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να λαμβάνω τις απαραίτητες αποφάσεις και να ενημερώνω όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

cloud ERP gdpr Olympia PwC soft1 Softone Μουσείο Μπενάκη
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lancom: αύξηση εσόδων 23,8% και επενδύσεις σε κέντρα δεδομένων και δίκτυα

ΟΤΕ: ο ανταγωνισμός πιέζει τις τιμές αλλά τα έσοδα ανά συνδρομητή παραμένουν σταθερά

Ανακοίνωση εξάσκησης δικαιώματος επαναγοράς του 20% της ACS

CPI: επιστροφή στην κερδοφορία και θετικές προοπτικές

Η LG Electronics ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2026

Η Klarna και το Magenta Insurance φέρνουν ευέλικτες πληρωμές στην ασφάλιση στην Ελλάδα

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required

Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
  • eSafe Hellas και Feedzai ανέδειξαν τις νέες προκλήσεις στην πρόληψη της χρηματοοικονομικής απάτης
  • PFIZER: «Ο κόσμος των κλινικών μελετών»
  • Χάρης Δούκας: «Να δώσουμε χώρο και ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους»
  • ΕΣΠ: Να κατοχυρωθεί νομοθετικά η μείωση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις
  • Αχαϊκό Ελαιόλαδο: Υπογράφηκε η σύμβαση με τον εξειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο για την κατοχύρωση ΠΟΠ
  • Revolut: Στα 115 δισ. δολάρια η αποτίμηση της εταιρείας
  • Ferryscanner: Ποια νησιά ξεχώρισαν την 28η Οκτωβρίου
Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Η eSafe Hellas και η Feedzai ανέδειξαν τις νέες προκλήσεις στην πρόληψη της χρηματοοικονομικής απάτης
  • Κυβερνοεπιθέσεις σε Συστήματα Ψύξης – Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας είχε ενημερώσει και συστήσει συγκεκριμένα μέτρα προστασίας
  • Ποιος θα προστατεύσει την επιχείρησή σας όταν δεχθεί την επόμενη κυβερνοεπίθεση; Η απάντηση στη Θεσσαλονίκη, στις 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των TicTac Cyber Days Thessaloniki 2026
  • Κυβερνοεπιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη: Hackers παρεμβαίνουν στα συστήματα ψύξης προκαλώντας σοβαρές ζημιές
  • «Η ασφάλεια της ναυτιλίας στην νέα ψηφιακή εποχή» – Ομιλία του Διοικητή της ΕΑΚ κ. Μ. Μπλέτσα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
  • Νέες δυνατότητες AI Security στα προϊόντα της ESET για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις
  • Claude Duet: Οι δικλίδες ασφαλείας απέναντι στους κινδύνους των αυτόνομων AI agents
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.