Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

Τι νέο φέρνει το Viber στα επαγγελματικά μηνύματα το 2026

26/08/2026infocomBy infocom3 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Εν όψει της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν, οι εταιρείες στην Ελλάδα εντείνουν την επικοινωνία τους με τους πελάτες. Για να διευκολύνει αυτή την αλληλεπίδραση και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τις περιόδους αιχμής των αγορών, η Rakuten Viber παρουσίασε αρκετές νέες δυνατότητες μέσα στο 2026.

Το 2026, τα επαγγελματικά μηνύματα της Viber, που χρησιμοποιούν εκατοντάδες μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, εμπλουτίστηκαν με μια σειρά νέων δυνατοτήτων. Οι αναβαθμίσεις αυτές κάνουν την επικοινωνία με τους πελάτες πιο ομαλή και βοηθούν το περιεχόμενο να ξεχωρίζει.

Νέα μορφή για τα Quick Replies (Γρήγορες Απαντήσεις)

Τα Quick Replies (πρώην «λίστες» στα επαγγελματικά μηνύματα) επιτρέπουν στις εταιρείες να στέλνουν μηνύματα με προκαθορισμένες επιλογές απάντησης. Οι πελάτες απλώς πατούν την επιλογή τους για να συνεχίσουν τη συνομιλία.

Τον Μάιο, η Viber αύξησε το όριο από 5 σε 10 επιλογές απάντησης και πρόσθεσε δύο νέα στιλ σχεδίασης. Τα μηνύματα που αποστέλλονται εντός 24 ωρών από το ερώτημα ή την απάντηση ενός πελάτη είναι πλέον δωρεάν. Από τον τρέχοντα μήνα, το όριο χαρακτήρων για την ερώτηση, χωρίς να υπολογίζονται οι επιλογές απάντησης, αυξήθηκε στους 1.000 χαρακτήρες.

Νέες επιλογές περιεχομένου

Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να στέλνουν GIF μέσα στα μηνύματά τους. Τα κινούμενα γραφικά βοηθούν να τραβηχτεί η προσοχή σε εποχιακές προσφορές, νέες κυκλοφορίες προϊόντων, ειδικές προσφορές και άλλο περιεχόμενο.

Παράλληλα, τα επαγγελματικά μηνύματα της Viber υποστηρίζουν πλέον οριζόντιες (16:9) και κάθετες (9:16) εικόνες, εκτός από τις τυπικές τετράγωνες (1:1). Οι εταιρείες μπορούν πλέον να επαναχρησιμοποιούν υπάρχον οπτικό υλικό σε διαφορετικά κανάλια, αντί να σχεδιάζουν νέο υλικό από την αρχή.

Πιο γρήγορη διαδρομή προς την αγορά

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ορίζουν διαφορετικούς συνδέσμους για τις εικόνες και τα κουμπιά call–to–action. Για παράδειγμα, το πάτημα πάνω στην εικόνα μπορεί να οδηγεί σε μια σελίδα με λεπτομέρειες προϊόντος, ενώ το κουμπί να οδηγεί απευθείας στο ταμείο (checkout).

Επιπλέον, προστέθηκε η νέα δυνατότητα Tap & Copy (επιλογή & αντιγραφή), η οποία βοηθά τους χρήστες να αντιγράφουν συγκεκριμένα τμήματα κειμένου από ένα επαγγελματικό μήνυμα με ένα μόνο πάτημα. Η αναβάθμιση αυτή διευκολύνει την αντιγραφή κωδικών προσφορών, κουπονιών, αριθμών παραγγελίας ή στοιχείων παρακολούθησης αποστολής.

Πιο εύκολη επικοινωνία με πελάτες στο εξωτερικό

Η Viber λειτουργεί σε περισσότερες από 190 χώρες και υποστηρίζει 44 γλώσσες. Οι χρήστες μπορούν πλέον να μεταφράζουν αυτόματα τα επαγγελματικά μηνύματα απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Αυτό βοηθά τις εταιρείες να προσεγγίζουν διεθνείς πελάτες με σαφές και προσβάσιμο περιεχόμενο.

Οι πρόσφατες αναβαθμίσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να απλοποιούν την επικοινωνία και να εξαλείφουν τα περιττά βήματα μέχρι την αγορά. Οι επιχειρήσεις αποκτούν εργαλεία που τις βοηθούν να πετύχουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπής κατά τις περιόδους αιχμής των πωλήσεων, ενώ οι πελάτες απολαμβάνουν μια βολική εμπειρία με λίγα μόλις κλικ.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Viber
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Η GIGABYTE εξελίσσει το Local AI Infrastructure με τη WRX90 AI TOP Motherboard

    Η Apple παρουσιάζει τη νέα γενιά Mac και iPad και τo πρώτο MacBook Pro με οθόνη αφής

    Η Telekom φέρνει νέο router και αναβαθμίζει την εμπειρία συνδεσιμότητας στο σπίτι

    Η easyJet θα προσφέρει από το 2027 συνδεσιμότητα εν πτήσει με το Starlink

    Η LG ενισχύει την υποστήριξη των καταναλωτών με ολοκληρωμένη κάλυψη εγγύησης για τα monitors της

    Η HP φέρνει τις premium εμπειρίες υπολογιστών σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Επιμελητήριο Αχαΐας: Η μικρομεσαία επιχείρηση δεν αντέχει νέες επιβαρύνσεις
    • Παγκόσμιος τίτλος για το πλήρωμα της Grivalia στο RS21 World Championship 2026
    • Ξεκίνησαν οι συναντήσεις της κυβέρνησης με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
    • «Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Χωρίς αγοραστική δύναμη ο πολίτης, χωρίς βιωσιμότητα ο μικρομεσαίος»
    • ΕΒΕΠ: Κατέθεσε δέσμη αναπτυξιακών μέτρων για την εφοδιαστική αλυσίδα στο ΥΠΑΝ
    • Υπουργείο Οικονομικών: Δύο νέες σημαντικές παρεμβάσεις για την προστασία των δανειοληπτών
    • TÜV NORD Hellas – HotelTraining.gr: Συνεργασία για επαγγελματική εκπαίδευση στον τουρισμό
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Η eSafe Hellas και η Feedzai ανέδειξαν τις νέες προκλήσεις στην πρόληψη της χρηματοοικονομικής απάτης
    • Κυβερνοεπιθέσεις σε Συστήματα Ψύξης – Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας είχε ενημερώσει και συστήσει συγκεκριμένα μέτρα προστασίας
    • Ποιος θα προστατεύσει την επιχείρησή σας όταν δεχθεί την επόμενη κυβερνοεπίθεση; Η απάντηση στη Θεσσαλονίκη, στις 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των TicTac Cyber Days Thessaloniki 2026
    • Κυβερνοεπιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη: Hackers παρεμβαίνουν στα συστήματα ψύξης προκαλώντας σοβαρές ζημιές
    • «Η ασφάλεια της ναυτιλίας στην νέα ψηφιακή εποχή» – Ομιλία του Διοικητή της ΕΑΚ κ. Μ. Μπλέτσα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
    • Νέες δυνατότητες AI Security στα προϊόντα της ESET για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις
    • Claude Duet: Οι δικλίδες ασφαλείας απέναντι στους κινδύνους των αυτόνομων AI agents
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.