Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 22 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

Cyber Risk Readiness: το νέο expert talk της INGENIO για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

12/06/2026infocomBy infocom2 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον, οι σύγχρονες επιχειρήσεις καλούνται να προστατεύσουν τα δεδομένα, τις υποδομές και τη λειτουργία τους απέναντι σε ολοένα πιο σύνθετους ψηφιακούς κινδύνους. Ωστόσο, πολλές εξακολουθούν να υποτιμούν το πραγματικό εύρος του cyber risk ή να θεωρούν ότι η ασφαλιστική κάλυψη αποτελεί από μόνη της επαρκή απάντηση απέναντι στις κυβερνοαπειλές.

Με στόχο να ανοίξει τη συζήτηση γύρω από αυτή την κρίσιμη ανάγκη, η INGENIO διοργανώνει το 2ο online Expert Talk με τίτλο «Cyber Risk Readiness για σύγχρονες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Μέσα από τη συζήτηση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν γιατί η σωστή αξιολόγηση του ψηφιακού ρίσκου πρέπει να προηγείται κάθε επένδυσης σε εργαλεία ασφάλειας, αλλά και πώς η ποιότητα των IT υποδομών συνδέεται πλέον άμεσα με την ασφαλισιμότητα μιας επιχείρησης και τις προϋποθέσεις του cyber insurance.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δήμητρα Τσαρπάλα, Account Manager στην INGENIO, φιλοξενώντας δύο έμπειρους επαγγελματίες από τον χώρο της τεχνολογίας και της ασφάλισης:

Ο Πολύκαρπος Ρεμούνδος, Co-Owner & Business Development της INGENIO, θα αναλύσει την προετοιμασία που απαιτείται πριν από την ασφάλιση μιας επιχείρησης έναντι κυβερνοαπειλών και τις προϋποθέσεις που εξετάζονται σε επίπεδο IT υποδομών και διαδικασιών ασφαλείας. Θα εξηγήσει επίσης γιατί το cyber insurance δεν λειτουργεί ως μια τυπική ασφαλιστική κάλυψη, αλλά συνδέεται άμεσα με την αξιολόγηση του ψηφιακού ρίσκου και το επίπεδο ετοιμότητας κάθε επιχείρησης.

Ο Aντώνης Aπέργης, Owner & CEO της ΑCΤΙUS Ιnsurance Services, θα παρουσιάσει πώς διαμορφώθηκε η ανάγκη για cyber insurance, ποια κριτήρια εξετάζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες κατά την αξιολόγηση μιας επιχείρησης και ποιος μπορεί να είναι ο πραγματικός επιχειρησιακός και οικονομικός αντίκτυπος μιας κυβερνοεπίθεσης.

Η παρακολούθηση του Expert Talk είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

  • Πότε: Τρίτη 16 Ιουνίου, 14:00 – 15:00
  • Πού: Online (Link κατόπιν εγγραφής)
  • Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://tinyurl.com/3ze68ht6

Τα INGENIO Expert Talks είναι μια σειρά σύντομων online συζητήσεων, που εστιάζουν σε κρίσιμα ζητήματα για τη λειτουργία, την οργάνωση και την ανάπτυξη των σύγχρονων επιχειρήσεων. Με δύο επεισόδια τον χρόνο, η σειρά έχει ως στόχο να προσφέρει εφαρμόσιμη γνώση, πρακτικές κατευθύνσεις και ουσιαστικές λύσεις που στηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Η INGENIO δραστηριοποιείται ως Managed Service Provider (MSP), προσφέροντας ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις και υποστήριξη στους τομείς των IT Υποδομών, ERP, WMS και Επιχειρηματικής Ευφυΐας (ΒΙ). Με έμφαση στη μεθοδική τεχνολογική καθοδήγηση, αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των επιχειρήσεων για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την ψηφιακή μετάβασή τους. Περισσότερες πληροφορίες: ingenio.gr.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

INGENIO
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδήλωση απολογισμού των πρώτων 30 μηνών της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής

Ν. Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας

POWERADE B2Run Aθens 2026: όταν η εταιρική κουλτούρα βγαίνει από το γραφείο και γίνεται εμπειρία

15ο eCommerce & Digital Marketing World 2026: «The Growth Playbook!» με 2+1 συνέδρια στις 4 Νοεμβρίου!

HP Hellas: Annual Partner Event 2026

Περισσότερα από 150 στελέχη επιχειρήσεων στο AI Reality Tour της WITSIDE και της Qlik

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΕΣΕ – ΥΠΕΝ: Υπογραφή Εθελοντικού Συμφώνου Συνεργασίας για τη μείωση σπατάλης τροφίμων
  • Infinitum – LG Electronics: Φέρνουν την επόμενη γενιά συνεδριακών εγκαταστάσεων της HELLENiQ Petroleum
  • ΤτΕ: Ισοζύγιο Πληρωμών – Μάιος 2026
  • ΕΣΠ: Γόνιμος διάλογος με τον Υφυπουργό Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών κ. Δ. Μαρκόπουλο
  • ΤΕΡΝΑ: Νέα σύμβαση €380 εκατ. για σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία
  • Lidl League 2026: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού
  • My market: Δυναμική ανάπτυξη σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς
RSS itsecuritypro.gr
  • Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές της Canon σαρώνουν στα Red Dot Design Awards
  • Η Infinitum και η LG Electronics φέρνουν την επόμενη γενιά συνεδριακών εγκαταστάσεων της HELLENiQ Petroleum στον Ασπρόπυργο
  • Η Uni Systems εντάσσεται στο στρατηγικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας του ΝΑΤΟ
  • Υπερψηφίστηκε το σχέδιο Νόμου για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act)
  • Η νέα εποχή των κυβερνοεπιθέσεων: Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη αναλαμβάνει τον έλεγχο
  • Νέα έκθεση της Kaspersky αποκαλύπτει το τοπίο των απειλών phishing και spam μέσω email που στοχεύουν τις επιχειρήσεις το 2026
  • Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.