Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 25 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Η Comsys ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Βαγγέλη Χατζηγεωργίου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

22/10/2025infocomBy infocom3 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Comsys ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον Βαγγέλη Χατζηγεωργίου, με άμεση ισχύ. Ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γαλάκος, αναλαμβάνει ρόλο Εκτελεστικού Προέδρου. Η αλλαγή σηματοδοτεί την εξέλιξη της διοικητικής ομάδας της Comsys, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ο Βαγγέλης Χατζηγεωργίου διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της πληροφορικής και του επιχειρηματικού λογισμικού, έχοντας διατελέσει σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Πριν την ένταξή του στην Comsys, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne Impact, κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Προηγουμένως, κατείχε τη θέση του Technology Director στην PwC. Για περισσότερα από 15 χρόνια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου NetU, ενώ νωρίτερα είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες όπως οι Singular Software, Delta Singular και Baan. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Sunderland και Πτυχίου Πληροφορικής (BSc Hons) από το Πανεπιστήμιο Northumbria του Newcastle.

Η ανάληψη της θέσης από τον Βαγγέλη Χατζηγεωργίου εντάσσεται στη στρατηγική της Comsys για ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας και επιτάχυνση της αναπτυξιακής της πορείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία, με ιστορία άνω των τριών δεκαετιών, εστιάζει στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της και στην καινοτόμο πλατφόρμα Jaggle.eu, την ελληνική πλατφόρμα low code που επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών με ενσωματωμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Στόχος της νέας διοικητικής σύνθεσης είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση των στρατηγικών τομέων δραστηριότητας της Comsys και η ανάδειξή της ως ηγέτιδας δύναμης στον χώρο των επιχειρησιακών λύσεων νέας γενιάς.

Η Comsys δραστηριοποιείται από το 1989 στην παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και ολοκλήρωσης συστημάτων με έργα σε περισσότερες από 20 χώρες. Η εταιρεία επικεντρώνεται σε λύσεις Contact Center & Digital CX και Low-code Application Development, υποστηρίζοντας οργανισμούς στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Βαγγέλης Xατζηγεωργίου:

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Comsys. Η εταιρεία έχει διαγράψει μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τεχνολογίας και των ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων, και είναι τιμή μου να συμβάλω στη συνέχιση και ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

Στόχος μου είναι, σε συνεργασία με τη διοικητική ομάδα και όλους τους εργαζομένους, να ενισχύσουμε περαιτέρω την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η πλατφόρμα Jaggle.eu και η οποία αναδεικνύει τη δέσμευση της Comsys στην ψηφιακή επιτάχυνση των επιχειρήσεων.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Γαλάκο, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του. Η καθοδήγησή του και το όραμά του για την Comsys αποτελούν ισχυρή βάση για τη μελλοντική μας πορεία.

Ανυπομονώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης της Comsys.

Βασίλης Γαλάκος:

Μετά από 36 χρόνια παρουσίας μου στην Comsys, είναι για μένα μεγάλη ικανοποίηση να βλέπω την εταιρεία να ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με ένα έμπειρο και ικανό στέλεχος. Είμαι βέβαιος ότι με τον Βαγγέλη στο τιμόνι η Comsys θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να δημιουργεί αξία για τους πελάτες και τους ανθρώπους της βασισμένη στις σταθερές της αξίες της συνέπειας και της αξιόπιστης συνεργασίας με τους φορείς της αγοράς.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Comsys Βαγγέλης Xατζηγεωργίου Βασίλης Γαλάκος
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τρίτη 18/8 στο Παλαιό Φάληρο η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Βαρουτά

Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Δημήτρης Βαρουτάς, σε ηλικία 56 ετών

diadikasia: ο Αριστόδημος Θωμόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

Η Revolut Bank λαμβάνει την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ίδρυση ελληνικού υποκαταστήματος

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ΕΕ στην παραγωγή τροφίμων, ποτών και καπνού
  • Οι AI agents φέρνουν το B2B στο επίκεντρο του agentic commerce
  • BofA: Θερινή «παύση» στις τιτλοποιήσεις – Δυναμική επιστροφή των αγορών τον Σεπτέμβριο
  • ΕΣΑ: Οι θερινές εκπτώσεις έχουν χάσει τον ρόλο τους
  • Split Payments από τη Wolt: Για πιο απλές και ευέλικτες ομαδικές παραγγελίες
  • Back to School με Lidl Plus διαγωνισμό!
  • Όμιλος Σαρακάκη: Παρέδωσε στην ομάδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το υπερσύγχρονο λεωφορείο Volvo Irizar i8
RSS itsecuritypro.gr
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
  • Από το CVSS στο πραγματικό ρίσκο: Το νέο Vulnerability Management στην εποχή της AI
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.