Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 19 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

Η εφαρμογή payzy του ΟΤΕ στη Γερμανία από την Deutsche Telekom

05/06/2024Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read IT
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Την mobile εφαρμογή, payzy by Cosmote, προϊόν της Cosmote Payments, θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, υιοθέτησε η γερμανική Deutsche Telekom (βασικός  μέτοχος του ΟΤΕ).

Όταν τον Οκτώβριο του 2022 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, είχε παρουσιάσει την εφαρμογή, payzy by Cosmote, είχε προϊδεάσει για το ενδιαφέρον που υπήρξε για αυτή από εταιρίες του Ομίλου της γερμανικής εταιρίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom, Tim Hottges, σε σχετική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στο payzy και στα πλεονεκτήματά του, κάνοντας μνεία μάλιστα στην υστέρηση που παρουσιάζει η Γερμανία όσο αφορά τις πληρωμές μέσω κινητού.

Όπως είπε στη Γερμανία μόνον ένα 13% πληρώνει μέσω κινητού όταν στην Κίνα το αντίστοιχο ποσοστό είναι 67%.

Υπενθυμίζεται ότι το payzy by Cosmote διευκολύνει όλες τις καθημερινές πληρωμές και συναλλαγές. Μέσω εφαρμογής στο κινητό (iOS & Android), ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και να πληρώσει λογαριασμούς.

Εκτός από τα προαναφερόμενα βασικά χαρακτηριστικά η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του μέσω chat, άμεσα, μέσω του Chat & Pay. Μπορεί ακόμα να μοιράζεται κοινά έξοδα (π.χ. στο φαγητό, στο σινεμά, σε ένα ταξίδι) με τους δικούς του ανθρώπους μέσω του Split it.

Ακόμη, το payzy ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη (λογική που έχει ακολουθήσει και η Deutsche Telekom) τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει, είναι εξολοκλήρου ψηφιακό (fintech λύση) και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες καταναλωτές, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

payzy
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη αποτίμηση της ψηφιοποίησης του Δημοσίου δείχνει όφελος 180 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Αντώνης Τζωρτζακάκης, 5G Συμμετοχές: Δορυφόροι made in Greece – Το Διάστημα εξελίσσεται σε κρίσιμη ψηφιακή υποδομή

Η ΕΕ επιβάλλει στην Google αλλαγές για Android και Search

Η Huawei ενισχύει πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα με ολοκληρωμένες υποδομές δεδομένων

Νέα Υόρκη: Αναστολή κρατικών αδειών για μεγάλα κέντρα δεδομένων AI

Το μέλλον της Υγείας ξεκίνησε: η WINGS παρουσιάζει το Νοσοκομείο του Μέλλοντος στο Αρεταίειο

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: Νέοι κανόνες, επιδοτήσεις παραγωγών και μάχη για τα αθλητικά δικαιώματα
  • Ανάκληση προϊόντος: Κουτάλα σούπας Casa Mania
  • Η Κομισιόν προτείνει σχέδιο εξηλεκτρισμού και αναθεώρηση του ETS
  • Μετά το Ταμείο Ανάκαμψης, 10,6 δισ. ευρώ για επενδύσεις το 2027
  • BIZ & BUZZ: Από τα μεγάλα σχέδια στα ψιλά γράμματα
  • Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς
  • Υπερψηφίστηκε το Νομοσχέδιο για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την ΤΝ
RSS itsecuritypro.gr
  • Υπερψηφίστηκε το σχέδιο Νόμου για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act)
  • Η νέα εποχή των κυβερνοεπιθέσεων: Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη αναλαμβάνει τον έλεγχο
  • Νέα έκθεση της Kaspersky αποκαλύπτει το τοπίο των απειλών phishing και spam μέσω email που στοχεύουν τις επιχειρήσεις το 2026
  • Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas
  • Η AWS λανσάρει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα AI για προγραμματιστές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη
  • Η PRONET κατακτά την πιστοποίηση Fortinet Engage Preferred Services Partner (EPSP)
  • Η τεχνητή νοημοσύνη ενισχύει τις δυνατότητες των κυβερνοεγκληματιών σύμφωνα με έκθεση της ESET για το τοπίο των απειλών
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.