Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 3 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Απεβίωσε ο πρόεδρος της Eurotel, Θεόδωρος Καρατζάς

31/05/2024infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Με ανείπωτη θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά, του πρωτοπόρου, οραματιστή, εμπνευστή, καθοδηγητή και ιδιαίτερα αγαπητού από όλους τους ανθρώπους προσώπου, που χάραξε βαθύ το αποτύπωμά του στον κόσμο των επιχειρήσεων και του μπάσκετ στη χώρα μας.

O Θεόδωρος Καρατζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, σε ηλικία μόλις 30 ετών, η ξεχωριστή και πολυσχιδής προσωπικότητά του, οι καινοτόμες ιδέες του και η σκληρή δουλειά έκαναν αισθητή την παρουσία του στον επιχειρηματικό κόσμο με την ίδρυση εταιρείας-πρωτοπόρου στον τομέα της πληροφορικής, η οποία αποτέλεσε τον μεγαλύτερο business partner της ΙΒΜ στην Ελλάδα.

Από το 1991, πρωτοπορώντας και πάλι, στρέφει το ενδιαφέρον του στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, και κλείνει ιστορικές συμφωνίες με κορυφαίους διεθνείς ομίλους όπως οι «Micros – Fidelio» και Vingcard Elsafe, προσφέροντας τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις εστίασης της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από το 2004 συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και το όραμά του στο πλαίσιο της εταιρείας Eurotel Hospitality A.E., η οποία μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ετών εξελίσσεται σε καινοτόμο όμιλο εταιριών, και γίνεται σημείο αναφοράς και πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού και του hospitality, παρέχοντας πρωτοπόρες λύσεις τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Παράλληλα με το επιχειρείν, η αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ, τον οδηγούν να γίνει ο οραματιστής της επαγγελματικής λίγκας στο μπάσκετ και ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚ (στη συνέχεια ΕΣΑΚΕ) και επίτιμος πρόεδρός του μέχρι σήμερα. Με τις καινοτόμες ιδέες του, τη διπλωματία και την ικανότητά του να βλέπει τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή, άλλαξε τον ρόλο του ελληνικού μπάσκετ.

Σε όλη την πορεία της ζωής του υπήρξε οραματιστής, εμπνευστής και καθοδηγητής των αθλητικών, επαγγελματικών αλλά και προσωπικών ομάδων, με γνώμονα πάντα το δίκαιο, την ανθρωπιά, την αγάπη και την ενότητα των ανθρώπων.

Η απώλεια του Θεόδωρου Καρατζά αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό και είναι δυσβάσταχτη για τους ανθρώπους που τον γνώρισαν, τον αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Η οικογένεια της Eurotel πενθεί και τιμά τη μνήμη του και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και όραμα να τιμά τις ιδέες και το έργο του.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1.6.2024 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Eurotel Θεόδωρος Καρατζάς
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος Country Representative της Wolt Ελλάδος ο Ηλίας Πίτσαβος

Bain & Company: ο Pierluigi Serlenga νέος Managing Partner για τη ΝΑ Ευρώπη

Η Μαρία Δρακοπούλου αναλαμβάνει τη θέση της PR Director στη Socialab

Cyta: Ο Γιώργος Μετζάκης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO

Ο Όμιλος Softweb ενισχύει στρατηγικά την εμπορική του ανάπτυξη με τον Στάθη Βρυνιώτη

Η Μαρία Παληκάρα αναλαμβάνει διευρυμένο ρόλο στη ΝΑ Ευρώπη στην interworks.cloud

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Διαθέτουμε 7,2 εκατ. ευρώ για τα σχολεία της Αττικής με 549 εργαστήρια πληροφορικής»
  • Η Ελλάδα υποχώρησε στην 50ή θέση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας
  • Το 46% των ευρωπαϊκών ΜμΕ δυσκολεύεται να βρει εργαζομένους με δεξιότητες
  • Όλα όσα μάθαμε στο AI Connected World 2026 – Από τα μεγάλα έργα στη μετρήσιμη αξία!
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Καθαρά κέρδη Α’ Τριμήνου €34,6 εκατ. – Άνοδος 33,2%
  • ΥΠΕΚΑ: Νέα επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πρόσθετους κλάδους
  • Έκδοση πρόσκλησης €480 εκατ. από το ΕΣΠΑ για υποδομές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ESET επενδύει €40 εκατ. στην AI κυβερνοασφάλεια απέναντι στο διαρκώς διευρυνόμενο πεδίο επιθέσεων
  • Το 5ο ESG Universe Forum 2026 ανοίγει τη συζήτηση για τη νέα εποχή του ESG – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
  • «Cyber Europe 2026» –Προ των πυλών η 8η Πανευρωπαϊκή Άσκηση Αντιμετώπισης Κρίσεων στον Κυβερνοχώρο με επίκεντρο τις Μεταφορές
  • 16ο INFOCOM SECURITY 2026 : Από την Αναγέννηση στην Ανθεκτικότητα της Ψηφιακής Εποχής
  • Η Ανατομία της Ψηφιακής Ανθεκτικότητας
  • Η Ταυτότητα είναι η Νέα Περίμετρος
  • Μετάβαση στην προληπτική άμυνα με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.