Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 26 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

Schneider Electric: Innovation Summit World Tour με επίκεντρο την επιτάχυνση για δράσεις βιωσιμότητας

12/10/2022infocomBy infocom3 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Schneider Electric, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε σήμερα το Innovation Summit World Tour 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου, τόνισε την ανάγκη συμμετοχής στην αντιμετώπιση της «τριπλής» κρίσης – ενέργεια, οικονομία και κλίμα – που αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και καθόρισε την προσέγγιση και τις λύσεις για το πώς θα επιτευχθεί αυτό.

«Σε μια εποχή παγκόσμιας κρίσης, πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα το ταξίδι και τον προορισμό μας. Η τρέχουσα ενεργειακή κρίση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε ο Jean-Pascal Tricoire, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Schneider Electric. «Με τη ζήτηση της ενέργειας να αναμένεται να τριπλασιαστεί τα επόμενα 30 χρόνια παγκοσμίως, είναι ζωτικής σημασίας να αναπτύξουμε όλες τις τεχνολογίες που είναι ήδη διαθέσιμες για να επιταχύνουμε τον εξηλεκτρισμό, την ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα».

Ο κ. Tricoire είναι ο κεντρικός ομιλητής στη σειρά των εμβληματικών ετήσιων εκδηλώσεων της Schneider Electric που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια των οποίων η εταιρεία θα αποκαλύψει πολλά καινοτόμα νέα προϊόντα, λογισμικά, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις που θα αντιμετωπίζουν τα κρίσιμα περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν από την ενεργειακή κρίση και την κλιματική αλλαγή.

Τα σχόλιά του έπονται της εκδήλωσης Climate Week NYC, όπου η Chief Strategy and Sustainability Officer της Schneider Electric, Gwenaelle Avice-Huet, επέστησε την προσοχή για τη συχνά υποτιμημένη πλευρά της ζήτησης της ενεργειακής κρίσης – πιο συγκεκριμένα, στην κατανάλωση ενέργειας εξαρχής.

Η ομάδα του Schneider Electric Research Institute  εξέδωσε μια πρώτη στο είδος της ποσοτική μελέτη, που παρουσιάζει τις δυνατότητες των διαθέσιμων τεχνολογιών, οι οποίες, εάν συνδυαστούν και αναπτυχθούν κλιμακωτά, έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα κατά 2/3 έως το 2030, δημιουργώντας παράλληλα τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας για τους κατοίκους των κτιρίων (έως και 70%).

Η Schneider υποστηρίζει εδώ και καιρό την ανάληψη επείγουσας, συντονισμένης δράσης για τη μείωση της σπατάλης ενέργειας, την επένδυση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τον εξηλεκτρισμό και την ψηφιοποίηση των ενεργειακών οικοσυστημάτων και τη διασφάλιση, ότι όλα αυτά γίνονται με γνώμονα την ευημερία των ανθρώπων και την οικονομία. Η εταιρεία αναγνωρίζεται ευρέως ως ηγέτης σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης (ESG) ενώ παράλληλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι άλλες δραστηριότητές της βοηθούν με την σειρά τους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τις κοινότητες να προοδεύσουν σε αυτά τα πεδία.

Η Schneider θα ανακοινώσει μια σειρά καινοτομιών στο Innovation Summit World Tour. Λεπτομέρειες και τα νέα από το τμήμα Διαχείρισης Ενέργειας μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ σχετικά με τις καινοτομίες στον χώρο του Βιομηχανικού Αυτοματισμού εδώ.

Μετά από τις εκδηλώσεις στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Σιγκαπούρη, την Κίνα και το Βέλγιο, το Innovation Summit World Tour ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου με μια παγκόσμια κεντρική ομιλία και συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια προχωρά:

  • ΗΠΑ (Las Vegas) 12 -13 Οκτωβρίου
  • Ηνωμένο Βασίλειο & Ιρλανδία (Λονδίνο, Coventry, Leeds, Galway) 20 Οκτωβρίου
  • Αργεντινή 25 – 26 Οκτωβρίου
  • Ινδονησία (Τζακάρτα) 2-3 Νοεμβρίου
  • Χονγκ Κονγκ 8 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Innovation Summit World Tour Schneider Electric
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

HELLAS SAT στην Eurosatory 2026: διπλή παρουσία σε Ελληνικό και Κυπριακό περίπτερο

GRECA: ολοκληρώθηκε με επιτυχία το eCommerce Networking Day

Oktabit x Asus Business | Partner Event στη Θεσσαλονίκη

Ο Σταύρος Καλαφάτης στο συνέδριο Innovation to Impact

Το Innovation to Impact φέρνει το deep tech στην πράξη – Δείτε το πρόγραμμα! (16/6, Divani Caravel)

Cyber Risk Readiness: το νέο expert talk της INGENIO για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η AI ενισχύει τις θέσεις που απαιτούν κρίση, δημιουργικότητα και ηγεσία
  • Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται, αλλά ο παραγωγικός μετασχηματισμός καθυστερεί
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενισχύει την Ευρωπόλ και την Eurojust
  • OLG: Επιλέγει την Intralot Canada LTD. ως τεχνολογικό πάροχο
  • Το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο ορίζει τον Δρα Κυριάκο Ποζρικίδη νέο Πρόεδρο στην KAΘ
  • Έρευνα EY: Στο επίκεντρο η ενεργειακή ευημερία για τους Έλληνες καταναλωτές
  • DOTSOFT A.E.: Στρατηγική Επένδυση για την Επιτάχυνση της Ανάπτυξης
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ADACOM εντάσσεται στη Microsoft Intelligent Security Association
  • Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και κυβερνοανθεκτικότητα στο επίκεντρο του Check Point Advantage Athens 2026
  • DNS Shield: Η νέα AI λύση προληπτικής κυβερνοασφάλειας της ClearSkies
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η TicTac ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Δημήτριο Μαραγκό στη θέση του Chief Information Officer
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace σε ένα exclusive roundtable event
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Beyond 2026
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.