Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 24 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

Η Schneider Electric εξελίσσει την τεχνολογία LED της σειράς Harmony

11/10/2022infocomBy infocom2 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, καινοτομεί για μια ακόμα φορά με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας έκδοσης των φωτιζόμενων προϊόντων Harmony XB4 και XB5, που ήρθε να διευκολύνει την ζωή του καταναλωτή και του εγκαταστάτη – ηλεκτρολόγου.

Πιστή στην δέσμευσή της να παρέχει πάντα προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας σε πελάτες και συνεργάτες, η Schneider Electric ανανεώνει τη σειρά προϊόντων Harmony με την ενσωμάτωση τεχνολογίας ενός νέου και ενιαίου λευκού LED. H καινοτομία στα φωτιζόμενα προϊόντα ΧΒ4 και ΧΒ5 εντοπίζεται στην αλλαγή της πηγής φωτός: μέχρι πρότινος το φως προέκυπτε από το συνδυασμό του χρώματος της διόδου (LED) με την κεφαλή του ίδιου χρώματος, γεγονός που μεταφραζόταν σε περισσότερο χρόνο για τον εγκαταστάτη και πιθανές αποκλίσεις σε απόχρωση και ένταση. Χάρη στο ένα και μοναδικό φωτιζόμενο μπλοκ της νέας σειράς, που προσαρμόζεται σε όλες τις κεφαλές ανεξαρτήτως χρώματος, δίνεται η δυνατότητα να έχουν όλες οι αποχρώσεις ίδια ένταση και κατά συνέπεια ίδιο χρώμα για ένα πραγματικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα, με περισσότερο κορεσμό. Επιπλέον, σε αυτή την σειρά αποτυπώνονται κυρίως καθαρές αποχρώσεις, ώστε να είναι εμφανής ο χρωματικός τόνος, με το κόκκινο, το πορτοκαλί, και το κίτρινο να αποτελούν τυπικά παραδείγματα, ανεξαρτήτως από το αν το φως είναι ενεργό ή όχι.

Η αναβάθμιση των σειρών Harmony σημαίνει πραγματική απλούστευση για τους επαγγελματίες: εξαλείφεται ο χρόνος που δαπανάται για το συνδυασμό κεφαλών και φωτεινών μπλοκ όμοιου χρώματος, απλουστεύεται η προετοιμασία που απαιτείται για τη συγκέντρωση των απαραίτητων υλικών και μειώνονται δραστικά οι πιθανότητες για λάθη και αστοχίες. Ταυτόχρονα, οι νέες σειρές διευκολύνουν και την διαχείριση του στοκ από τα κέντρα διανομής των προϊόντων, καθώς φέρουν ειδική σήμανση (“UN”), στη συσκευασία τους και επί των προϊόντων. Τέλος, η μείωση του αριθμού των μπλοκ LED (μείωση κατά 6 φορές ανά τάση λειτουργίας), απλοποιεί και τις εργασίες συντήρησης. Η νέα σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ανθεκτικότητα, απλότητα και γρήγορη εγκατάσταση, καλύπτοντάς πλήρως τόσο τις τρέχουσες, όσο και τις μελλοντικές ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Οι νέοι κωδικοί Harmony πωλούνται είτε ξεχωριστά, είτε ως μέρος μιας σύνθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα σειρά φωτιζόμενων προϊόντων XB4 και XB5 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Harmony LED Schneider Electric
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η LG επαναπροσδιορίζει τα επαγγελματικά meetings με το One Quick

Κωτσόβολος: ενισχύει το K2B με νέο B2B portal και ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις

Η Rakuten Viber λανσάρει ενσωματωμένη eSIM για παγκόσμια συνδεσιμότητα

Revolut: on-demand delivery με πληρωμές με ένα κλικ και επιβραβεύσεις στους πελάτες της Wolt

Η DrayTek εισέρχεται στην εποχή του Wi-Fi 7 με το VigorAP 1070C

Νέοι κλάδοι στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: απλή διαχείριση με το eErgani της Megasoft

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Γεωπολιτικές εντάσεις και ενέργεια πιέζουν την οικονομική ανάκαμψη της Ευρώπης
  • Νέος δασμός €3 στην ΕΕ για αγορές χαμηλής αξίας από τρίτες χώρες
  • Η Ελλάδα εισέρχεται στον παγκόσμιο χάρτη των υπερυπολογιστών με τον «ΔΑΙΔΑΛΟ»
  • Οι επιταχυνόμενες αποσβέσεις μπαίνουν στο επίκεντρο για τις παραγωγικές επενδύσεις
  • Ελληνικό Κτηματολόγιο: «Από μια εκκρεμότητα δεκαετιών, σε μια νέα εποχή με διαφάνεια»
  • Το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής ενισχύει την πρόσβαση στη δημόσια υγεία στη Βόρεια Ελλάδα
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδοτεί τους πρώτους Περιφερειακούς Κόμβους Καλωδίων
RSS itsecuritypro.gr
  • DNS Shield: Η νέα AI λύση προληπτικής κυβερνοασφάλειας της ClearSkies
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η TicTac ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Δημήτριο Μαραγκό στη θέση του Chief Information Officer
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace σε ένα exclusive roundtable event
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Beyond 2026
  • Η DrayTek εισέρχεται στην εποχή του Wi-Fi 7 με το VigorAP 1070C
  • Microsoft: Tο μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης βρίσκεται στα συστήματα, όχι στα μεμονωμένα μοντέλα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.