Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Ο Γιώργος Καλύβας αναλαμβάνει CCO στην Upstream

03/11/2021infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Νέα διευρυμένα καθήκοντα στην Upstream αναλαμβάνει ο Γιώργος Καλύβας ως Chief Commercial Officer, με στόχο την περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας και την εδραίωση στην αγορά της καινοτόμου πλατφόρμας mobile marketing automation που ανέπτυξε και παρουσίασε πρόσφατα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση χρόνου η Upstream επανασχεδίασε το προϊοντικό της πορτφόλιο εντάσσοντας τις υπηρεσίες της κάτω από την ομπρέλα της νέας πλατφόρμας MarTech, Grow. Παράλληλα και διακρίνοντας τα περιθώρια ανάπτυξης της ψηφιακής επικοινωνίας, προώθησης και πωλήσεων, έναν τομέα που κατέλυσε η πανδημία επιταχύνοντας την ψηφιοποίηση κάθε τομέα της ζωής και της οικονομίας, η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας αναπτύχθηκε σε νέους τομείς, καθετοποιώντας την εμπειρία της, σε αγορές όπως η εκπαίδευση, οι οινοκομικές υπηρεσίες, το λιανεμπόριο ενισχύοντας έτσι σημαντικά τις προοπτικές της για περαιτέρω ανάπτυξη σε περισσότερες αγορές, ενισχυμένα έσοδα και κέρδη.

Ο Γώργος Καλύβας ανήκει στο δυναμικό της Upstream τα τελευταία 12 χρόνια, έχοντας παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας από διάφορες επιτελικές θέσεις. Την προηγούμενη διετία από το πόστο του Chief Operating Officer είχε υπό την ευθύνη του ένα σημαντικό κομμάτι των εμπορικών και λειτουργικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, αλλά και το performance marketing. Προτού ενταχθεί στην Upstream το 2009, εργάστηκε στη Siemens. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Bayes Business School του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου.

«Ο Γιώργος έχει το DNA της Upstream, έχοντας o ίδιος συμβάλει καταλυτικά στη διαμόρφωση αυτού που είναι η εταιρεία σήμερα. Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος και πιο ικανός να αναλάβει τον ρόλο του CCO και να οδηγήσει σε εμπορική επιτυχία τη νέα μας πλατφόρμα mobile marketing, εκεί που τον χρειαζόμαστε ώστε να ηγηθεί των δραστηριοτήτων και των σχέσεων με τους πελάτες μας. Είμαι σίγουρος ότι η καλύτερη περίοδος για την Upstream είναι μπροστά μας», ανέφερε ο Δημήτρης Μανιάτης, CEO της Upstream.

Ο Γιώργος Καλύβας σχολίασε: «Είναι μια πραγματικά συναρπαστική περίοδος αυτή για την Upstream, καθώς διαμορφώνουμε μια νέα ψηφιακή εποχή για το mobile marketing, χτισμένη γύρω από την βραβευμένη πλατφόρμα μας, Grow. Ανυπομονώ για το ταξίδι της εμπορικής ανάπτυξης της πλατφόρμας στα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη και την υπόλοιπη διοικητική ομάδα για την εμπιστοσύνη τους, όπως και τους ανθρώπους μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και χωρίς τους οποίους τίποτα δεν θα ήταν δυνατό».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Upstream Γιώργος Καλύβας
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Η ΕΠΑΦΟΣ περνά σε νέα φάση ανάπτυξης με νέα διοικητική δομή

    Τρεις νέες στρατηγικές προσθήκες στο δυναμικό της Algosystems

    Ο Θεοχάρης Τσιρόπουλος αναλαμβάνει Υπεύθυνος του Δικτύου Συνεργατών του Ομίλου Softweb

    Η Gabriella Kindert στις 100 κορυφαίες γυναίκες του tech στην Ευρώπη

    Η Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει CEO των Centraal Beheer και FBTO

    Η Revolut Business επιταχύνει την ανάπτυξή της στη Νότια Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική με τον διορισμό του Alvaro Alberdi

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Φτώχειας περιόδου: Η Lidl Ελλάς στηρίζει την έρευνα και την αντιμετώπιση του προβλήματος
    • Spielwarenmesse Dialogue Greece: Σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στην αγορά παιχνιδιού
    • Η Courier Center ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Lastmily
    • ΤτΕ: Τραπεζική χρηματοδότηση και καταθέσεις – Σεπτέμβριος 2026
    • Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης για πληγέντες από τις πυρκαγιές και πλημμύρες του καλοκαιριού 2026
    • RECYCLE FOR LIFE: «Η λάμπα έσβησε, η αξία της όχι!»
    • Ο Λευκός Πύργος φωτίζει την ιστορική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Κενά ασφαλείας στους σαρωτές barcode απειλούν τη λειτουργία των αποθηκών
    • Η Check Point λανσάρει το Firewall-as-a-Subscription, φέρνοντας την προηγμένη προστασία της εποχής της Τεχνητής Νοημοσύνης σε κάθε οργανισμό
    • 15ο eCommerce & Digital Marketing World 2026: “The Growth Playbook!” με 2+1 συνέδρια στις 4 Νοεμβρίου!
    • Η Neurosoft επαναπροσδιορίζει το μέλλον των Managed Security Services με το Palo Alto Networks Cortex XSIAM
    • PHP2Shell: Δύο κρίσιμες ευπάθειες στην PHP θέτουν σε συναγερμό την παγκόσμια κοινότητα κυβερνοασφάλειας
    • Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργεί νέες οδούς έκθεσης για τα κρίσιμα δεδομένα
    • Πως οι AI απάτες γίνονται πιο πειστικές και γιατί μόνο το 48% των εργαζομένων στην ΕΕ δηλώνει ότι αναγνωρίζει τα deepfakes
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.