Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Η HP Hellas παρουσίασε τα νέα ισχυρά πολυμηχανήματα A3 MFP

08/05/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η κυκλοφορία των πιο εξελιγμένων και ασφαλών εκτυπωτών A3 είναι πλέον γεγονός. Τα ισχυρά πολυμηχανήματα (MFP) παρουσίασε στην Ελληνική αγορά η HP Hellas σε ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο χώρο του Ελαιών Loft. Εκπρόσωποι από περισσσότερες από 45 κορυφαίες εταιρείες στους κλάδους τους βρέθηκαν εκεί για να γνωρίσουν και να δουν από κοντά τις δυνατότητες του νέου πολυαναμενόμενου χαρτοφυλακίου A3 νέας γενιάς.

hp-mfp

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σχεδιασμένο για την ανάδειξη των νέων πολυμηχανήματων A3, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του χαρτοφυλακίου από τον κ. Κωνσταντίνο Δημητριάδη, HP Channel MPS Specialist για Ελλάδα και Κύπρο. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο κ. Στρατής Ρουμελιώτης, HP CEP Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο, μιλώντας για τα εξειδικευμένα και τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που παρέχουν τα πολυμηχανήματα, τα οποία είναι απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απειλών προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης. Οι νέοι εκτυπωτές HP A3 είναι τα πιο ασφαλή πολυμηχανήματα για επιχειρήσεις στην αγορά και αυτό είναι το χαρακτηριστικό στο οποίο εστίασαν οι ομιλητές.

Το νέο χαρτοφυλάκιο A3 αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των copiers προσφέροντας εκτός από απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας και χρώμα σε προσιτή τιμή μέσω της τεχνολογίας εκτύπωσης PageWide της HP. Η νέα αρχιτεκτονική των μηχανών και η τεχνολογία Smart Device Services μειώνουν το χρόνο που η συσκευή βρίσκεται εκτός λειτουργίας (για επισκευή / συντήρηση) αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας τα κόστη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών A3 MFP με επαναστατική τεχνολογία και απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας που ανακοινώνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director HP Hellas.

«Με την είσοδο μας στην αγορά αυτή στοχεύουμε να ταράξουμε την κατηγορία και να αντικαταστήσουμε τα σημερινά copiers με τεχνολογία εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών, εισάγοντας 16 νέες πλατοφορμες βασισμένες σε τεχνολογία Pagewide και LaserJet, την υψηλότερη τεχνολογία ασφαλειας σε δεδομένα, αρχεία και μηχανές, και με εξελιγμένο σύστημα αποκακρυσμένης παρακολόυθησης μέσω Cloub και Big Data Analytics για πρόβλεψη βλαβών και ανάγκης αναλωσίμων».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

HP mfp
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυβερνοεγκληματίες αξιοποιούν το Agentic AI για να κλέψουν κρυπτονομίσματα

HP: ηγέτης στο Gartner Magic Quadrant για εργαλεία διαχείρισης ψηφιακής εμπειρίας εργαζομένων

HP Future of Work: νέες λύσεις για την ελληνική αγορά

HP & AMD: το μέλλον της εργασίας με καινοτόμες τεχνολογίες

Η HP παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο LaserJet με ασφάλεια και ταχύτερη ψηφιοποίηση εγγράφων

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required

Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
  • Το Balkan eCommerce Summit 2027 παρουσιάζει το νέο Merchant Program
  • Όταν όλα είναι προτεραιότητα, τίποτα δεν είναι στρατηγική
  • Οι οικογενειακές επιχειρήσεις στρέφονται σε πιο οργανωμένα μοντέλα διοίκησης
  • ΕΕΣ: Πρόοδος στην ψηφιοποίηση, κενά στις μεταρρυθμίσεις της ελληνικής δημόσιας διοίκησης
  • Συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας, καθηγήτρια Maria Leptin
  • Απόβλητα: Το Κοινοβούλιο στηρίζει απλούστερους κανόνες για τις μικρές επιχειρήσεις
  • Οδηγός MICHELIN 2027 για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη
Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Οι κυβερνοεγκληματίες αξιοποιούν τη δυναμική του Agentic AI για να κλέψουν κρυπτονομίσματα από ψηφιακά πορτοφόλια
  • Άλμα 33% στην AI ετοιμότητα των ελληνικών ΜμΕ
  • Μια νέα πρόκληση στην εποχή του AI: ποιες γλώσσες θα έχουν θέση στον ψηφιακό κόσμο;
  • Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στον 12ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας
  • Εγκαινιάστηκε ο Εθνικός Υπερυπολογιστής «ΔΑΙΔΑΛΟΣ»
  • Από τον CISO στον Business Risk Leader: Η νέα ηγεσία της ασφάλειας
  • Η νέα εποχή της eSafe Cyber Security Hellas!
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.