Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 20 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Διοικητικές αλλαγές στη Westnet

16/01/2023infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, κορυφαία εταιρία στον χώρο του εμπορίου και της διανομής προϊόντων, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Δαβιώτης ολοκληρώνει τη θητεία του στην εταιρία μετά από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας, καθώς και ότι ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας αναλαμβάνει καθήκοντα interim Γενικού Διευθυντή.

Μετά από μία μακρόχρονη πορεία στη Westnet, ο Γιώργος Δαβιώτης ολοκληρώνει τη θητεία του στην εταιρία έχοντας συνεισφέρει καθοριστικά στη δυναμική ανάπτυξή της, εντός κι εκτός συνόρων. Μέσα από τους ρόλους του Διευθυντή Πωλήσεων, του Εμπορικού Διευθυντή και από το 2019 του Γενικού Διευθυντή, ηγήθηκε και συμμετείχε ενεργά στα πλάνα ανάπτυξης της Westnet, εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού με τη δημιουργία σημαντικών συνεργασιών, τη διαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου και την επέκτασή της σε νέες γεωγραφίες και αγορές εκτός Ελλάδος.

Τη θέση του interim Γενικού Διευθυντή στη Westnet αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας, Chief Operating Officer της εταιρείας. Στέλεχος με πολυσχιδή εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων και των Οικονομικών και μακροχρόνια σταδιοδρομία στον Όμιλο Olympia, εντάχθηκε στο δυναμικό του το 2010 αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης. Το 2018 ανέλαβε στη Westnet τον ρόλο του Chief Financial Officer και αργότερα προήχθη σε Chief Operating Officer έχοντας στην ευθύνη του τις Διευθύνσεις των Finance, Legal, Logistics, Service και IT. Είναι κάτοχος BSc του Τμήματος Μαθηματικών στο ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακού MSc στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική στο ΟΠΑ.

Ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου Olympia και πρόεδρος του Δ.Σ. της Westnet, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιώργο για τη σκληρή δουλειά, το πάθος και τη δέσμευσή του στην εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Με τις ηγετικές του ικανότητες, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό, έχει βάλει αναμφίβολα τη δική του προσωπική σφραγίδα στην ταυτότητα της Westnet, θέτοντας γερά θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξή της σε όλα τα επίπεδα στο μέλλον. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο για τη στήριξή του προς την εταιρία στη μεταβατική αυτή περίοδο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με την εμπειρία και τις στρατηγικές του κατευθύνσεις θα υποστηρίξει τη Westnet για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Olympia Westnet Γιώργος Δαβιώτης Κωνσταντίνος Μάγκουρας
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Space Hellas προχωρά στην ενοποίηση των Διευθύνσεων Marketing και Business Development

Ο Άρης Μάρκου νέος Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας

Η Κατερίνα Ζερβού αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Volume Business στην ASBIS Hellas

Η Revolut ανακοινώνει αλλαγές στην ηγετική της ομάδα

Η DGTAL ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ σε έσοδα και ανακοινώνει νέα ηγετική ομάδα

Νέος Country Representative της Wolt Ελλάδος ο Ηλίας Πίτσαβος

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η TILESKOPIO στο ESA BIC Greece με τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας
  • Συνεργασία Revolut & Wolt στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής» στη Beyond 2026
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace
  • Η Postbank γιόρτασε 35 χρόνια παρουσίας στη Βουλγαρία
  • Δύο διεθνείς αξιολογήσεις επιβεβαιώνουν την πρόοδο της Ελλάδας στον ψηφιακό μετασχηματισμό
  • NOBACCO: Πάνω από 82.000 συμμετοχές στη διαβούλευση της Ε.Ε. για το άτμισμα
RSS itsecuritypro.gr
  • Η AWS Φέρνει Υπολογιστική Ισχύ, Αποθήκευση και Υπηρεσίες AI στην Αθήνα με Νέο Local Zone, Διαθέσιμο τον Ιούλιο 2026
  • Η αποτελεσματική κυβερνοασφάλεια δεν κρίνεται από την απουσία περιστατικών, αλλά από την ικανότητα αντίδρασης και προσαρμογής
  • Το Innovation to Impact⁠ φέρνει το deep tech στην πράξη – Δείτε το πρόγραμμα! (16/6, Divani Caravel)
  • Η κατάχρηση διαπιστευτηρίων παραμένει το ισχυρότερο όπλο των κυβερνοεγκληματιών, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
  • Έρευνα Forscope: 1 στις 2 επιχειρήσεις «παγιδευμένη» σε συνδρομές λογισμικού που δεν χρειάζεται
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Cysoft στα Ποσειδώνια 2026
  • Pylones Hellas και AEG αναδεικνύουν νέα εργαλεία που ενισχύουν Compliance και Operations ενόψει των αλλαγών του SWIFT
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.