Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 20 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Στην Kyndryl εντάσσεται ο Χρίστος Γιακουμής

07/10/2022infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Στην ομάδα της Kyndryl, παρόχου υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής, εντάχθηκε πρόσφατα ο Χρίστος Γιακουμής στο πλαίσιο της διαρκούς ενίσχυσης και αναβάθμισης της εταιρείας στην Ελλάδα & την Κύπρο και διεθνώς. Ο Χρίστος αναλαμβάνει καθήκοντα CEE&EM Security Associate Partner και θα έχει διευρυμένο ρόλο για την περιοχή της κεντρο-ανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου, με στόχο να βοηθήσει την Kyndryl να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από στρατηγικές συνεργασίες με πελάτες σε θέματα Ψηφιακής Ασφάλειας σε τομείς όπως ο δημόσιος, ο τραπεζικός και ευρύτερα ο ιδιωτικός ο τομέας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσθήκη του Χρίστου στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλει στην περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη της Kyndryl σε περιφερειακό επίπεδο. Αποτελεί έναν από τους στόχους μας να δώσουμε την ευκαιρία σε Κύπριους επαγγελματίες να έχουν ρόλους και εκτός Κύπρου ώστε να εμπλακούν σε διεθνή έργα και να αξιοποιήσουν το ενοποιημένο μοντέλο και τα Κέντρα Υπηρεσιών (Client Innovation Centres) της Kyndryl», σχολίασε ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Kyndryl Ελλάδας και Κύπρου.

Από την πλευρά του, ο Χρίστος Γιακουμής σχολίασε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέρος της ομάδας της Kyndryl, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Στόχος μου είναι να συμβάλω στις προσπάθειες για τοποθέτηση της εταιρείας στην κορυφή σε σχέση με μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, με την κυβερνοασφάλεια και ανθεκτικότητα να λειτουργούν ως καταλυτικό επιχειρηματικό εργαλείο».

Ο Χρίστος έχει περισσότερα από 15 χρόνια σχετικής εμπειρίας στον τομέα του Information Security με ειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τοπικούς και διεθνείς πελάτες για την ανάπτυξη και ενίσχυση της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας των οργανισμών τους στον κυβερνοχώρο. Πριν από την ένταξή του στην Kyndryl, ήταν διευθυντής και επικεφαλής των υπηρεσιών Cyber Security & Digital Trust στην KPMG Κύπρου. Προηγουμένως εργάστηκε στην Thales e-Security στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρία χρόνια ως Μηχανικός Λογισμικού στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος BSc στην Επιστήμη Υπολογιστών/Μηχανικής Λογισμικού με Επιχειρηματικές Σπουδές και MSc στην Ασφάλεια Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Kyndryl Χρίστος Γιακουμής
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Space Hellas προχωρά στην ενοποίηση των Διευθύνσεων Marketing και Business Development

Ο Άρης Μάρκου νέος Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας

Η Κατερίνα Ζερβού αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Volume Business στην ASBIS Hellas

Η Revolut ανακοινώνει αλλαγές στην ηγετική της ομάδα

Η DGTAL ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ σε έσοδα και ανακοινώνει νέα ηγετική ομάδα

Νέος Country Representative της Wolt Ελλάδος ο Ηλίας Πίτσαβος

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η TILESKOPIO στο ESA BIC Greece με τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας
  • Συνεργασία Revolut & Wolt στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής» στη Beyond 2026
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace
  • Η Postbank γιόρτασε 35 χρόνια παρουσίας στη Βουλγαρία
  • Δύο διεθνείς αξιολογήσεις επιβεβαιώνουν την πρόοδο της Ελλάδας στον ψηφιακό μετασχηματισμό
  • NOBACCO: Πάνω από 82.000 συμμετοχές στη διαβούλευση της Ε.Ε. για το άτμισμα
RSS itsecuritypro.gr
  • Η AWS Φέρνει Υπολογιστική Ισχύ, Αποθήκευση και Υπηρεσίες AI στην Αθήνα με Νέο Local Zone, Διαθέσιμο τον Ιούλιο 2026
  • Η αποτελεσματική κυβερνοασφάλεια δεν κρίνεται από την απουσία περιστατικών, αλλά από την ικανότητα αντίδρασης και προσαρμογής
  • Το Innovation to Impact⁠ φέρνει το deep tech στην πράξη – Δείτε το πρόγραμμα! (16/6, Divani Caravel)
  • Η κατάχρηση διαπιστευτηρίων παραμένει το ισχυρότερο όπλο των κυβερνοεγκληματιών, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
  • Έρευνα Forscope: 1 στις 2 επιχειρήσεις «παγιδευμένη» σε συνδρομές λογισμικού που δεν χρειάζεται
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Cysoft στα Ποσειδώνια 2026
  • Pylones Hellas και AEG αναδεικνύουν νέα εργαλεία που ενισχύουν Compliance και Operations ενόψει των αλλαγών του SWIFT
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.