Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 1 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Νέα διοικητική ομάδα για την Randstad Ελλάδος

05/05/2026infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, προχώρησε στην αναδιαμόρφωση της ηγετικής της ομάδας στην Ελλάδα, συνεχίζοντας τη στρατηγική της δέσμευσης να αποτελεί τον κορυφαίο Partner for Talent για τις επιχειρήσεις και τα ταλέντα.

O Θανάσης Παλταδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director, έχοντας διατελέσει για περισσότερα από δεκαέξι χρόνια Chief Financial Officer της Randstad Ελλάδος. Με βαθιά γνώση της εταιρείας και της αγοράς θα ηγηθεί της επόμενης φάσης ανάπτυξης της Randstad στην Ελλάδα, διαδεχόμενος ένα από τα πλέον επιτυχημένα στελέχη της Randstad παγκοσμίως, την Leigh Ostergard, η οποία διατηρούσε τον ρόλο της Managing Director από το 1999 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλαμβάνω τον ρόλο του Managing Director της Randstad Ελλάδος. Μαζί με την ομάδα μας, θα συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στα ισχυρά θεμέλια που υπάρχουν ήδη και θα επιδιώξουμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας, δημιουργώντας ουσιαστική αξία για όλους τους εταίρους μας», σημείωσε ο νέος Managing Director της Randstad Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Θάνος Σταμάτης εντάσσεται στην εταιρεία ως Chief Financial Officer (CFO). Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, το audit και τη στρατηγική λογιστική, κατείχε διάφορες ανώτερες ηγετικές θέσεις σε κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες, ασφαλιστικές εταιρείες και τράπεζες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και αναλαμβάνει την ενίσχυση της χρηματοοικονομικής διακυβέρνησης της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Η Randstad είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης ταλέντων με όραμα να είναι ο πιο δίκαιος και εξειδικευμένος οργανισμός ταλέντων στον κόσμο. Είμαστε ένας συνεργάτης που επιλέγουν τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι εργοδότες. Διαθέτοντας βαθιά γνώση της αγοράς εργασίας και μέσω των εξειδικεύσεών μας – Operational, Professional, Digital & Enterprise – βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν το υψηλής ποιότητας, ποικιλόμορφο και ευέλικτο ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζονται για να επιτύχουν. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε ανθρώπους από κάθε υπόβαθρο και να τους βοηθάμε να παραμένουν επίκαιροι σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο εργασίας. Μέσω της αξίας που δημιουργούμε, παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε τον κόσμο της εργασίας καλύτερο για όλους.

Με έδρα την Ολλανδία, η Randstad δραστηριοποιείται σε 39 αγορές και απασχολεί περίπου 38.000 υπαλλήλους. Το 2025, υποστηρίξαμε σχεδόν 150.000 πελάτες και περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια ταλέντα, σημειώνοντας έσοδα ύψους €23,1 δισεκατομμυρίων. Η Randstad N.V. είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Amsterdam. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site μας, www.randstad.gr.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Randstad
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

diadikasia: ο Αριστόδημος Θωμόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

Η Revolut Bank λαμβάνει την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ίδρυση ελληνικού υποκαταστήματος

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas

Η Data4 ενισχύει την ομάδα διοίκησης για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής της ανάπτυξης

Ο GRECA με νέο διοικητικό συμβούλιο

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: ΣΚΑΪ, Alter Ego και ΑΝΤ1 ανοίγουν νέο κύκλο κινήσεων στα ελληνικά ΜΜΕ
  • Όμιλος ALTEX: Ισχυρή ανάπτυξη και υψηλές οικονομικές επιδόσεις το 2025
  • ΕΚΤ: Νέος οδηγός για τη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων στον χώρο της άμυνας
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,1% στο Λιανικό Εμπόριο τον μήνα Μάιο 2026
  • COSMOTE TELEKOM: Στους “Europe’s Climate Leaders” των Financial Times για 4η συνεχόμενη χρονιά
  • ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Σε Πορεία Κερδοφόρας Ανάπτυξης ο Όμιλος το 2025
  • ΔΥΠΑ: 10.038 ωφελούμενοι απασχόλησης και 24.409 κατάρτισης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης
RSS itsecuritypro.gr
  • Tο πρώτο AI Network Firewall παρουσιάζει η Check Point, για προστασία από τα “τυφλά σημεία” της Τεχνητής Νοημοσύνης
  • Fortinet Security Day Greece 2026 | 16 Σεπτεμβρίου στο Telekom Center Athens
  • Cisco Connect 2026 Greece | Στις 12 Νοεμβρίου το κορυφαίο ετήσιο event της Cisco
  • Νέα έκθεση «The State of Ransomware 2026»: Οι πληρωμές λύτρων μειώνονται αλλά η κρυπτογράφηση σημειώνει άνοδο
  • Η Schneider Electric και η AMD παρουσιάζουν το πρώτο reference design της πλατφόρμας Helios για την επιτάχυνση της υλοποίησης AI factories
  • Η «Οδύσσεια» του Νόλαν εμπνέει τους απατεώνες, προειδοποιεί η Kaspersky
  • Οι εκτυπωτές Laser A3 και A4 της Canon απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις ενεργειακής απόδοσης από την Keypoint Intelligence
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.