Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό κλειδί για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού

19/11/2024infocomBy infocom3 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Τη μεγάλη σημασία που έχει η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού επεσήμανε στο πλαίσιο του “26oυ Infocom World 2024 “Digital Greece: Time for a Leap!” ο CEO του Papaki κ. Ευθύμιος Χρυσικός.

“Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά μόνο τις τεχνολογικές υποδομές, αλλά κυρίως τους ανθρώπους που θα την υλοποιήσουν” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσικός κατά τη διάρκεια του roundtable “The need for the Digital Transformation Leap”, συμπληρώνοντας ότι “είναι σημαντικό να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην εκπαίδευση για την ανάπτυξη τεχνολογικών δεξιοτήτων”.

Ο κ. Χρυσικός επεσήμανε ότι το Papaki επενδύει στον άνθρωπο, παρέχοντας trainings κάθε έτος, για κάθε εργαζόμενο, με βάση το ρόλο του και τις τεχνολογικές εξελίξεις, εβδομαδιαία εκπαιδευτικά βίντεο για θέματα κυβερνοασφάλειας, ενώ συνεχώς ανανεώνονται τα ψηφιακά εργαλεία για τους εργαζομένους σε συνάρτηση με τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών.

To Papaki στηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην Ελλάδα

Στο roundtable με θέμα ” The need for the Digital Transformation Leap” και συντονιστή τον δημοσιογράφο Χρήστο Κοτσακά, συμμετείχαν μαζί με τον CEO του Papaki, και εκπρόσωποι άλλων εταιρειών τεχνολογίας για να συζητήσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της ψηφιακής μετάβασης για τις επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους Country Manager της EMPIST, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Partnernet κ. Angelo Gentili, o CEO & co-founder της iLink κ. Στάθης Βλάχος, ο CEO της NIGICO κ. Δημήτρης Νομικός, και ο Chief Technology Officer Sphynx Technology Solutions κ. Κώστας Πούλιος.

Στο πλαίσιο του roundtable, ο κ. Χρυσικός ανέφερε ότι η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή προσφέρει ευκαιρίες και οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά εργαλεία για να ενισχύσουν τη δυναμική τους και την ανταγωνιστικότητά τους και να απευθυνθούν σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Ωστόσο, τόνισε ότι παρότι έχουν γίνει βήματα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θέλει ακόμη αρκετή προσπάθεια για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο ιδίως για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια, ο κ. Χρυσικός εστίασε στην νέα γκάμα καινοτόμων προϊόντων που παρέχει το Papaki, που φέτος γιορτάζει τα 20 έτη λειτουργίας του, στηρίζοντας σταθερά τις επιχειρήσεις στο ψηφιακό “άλμα”. Αναφέρθηκε στις ανανεωμένες υπηρεσίες Web hosting και WordPress hosting, τα domains, το business email, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις νέες υπηρεσίες που ανακοινώθηκαν με αφορμή την επέτειο της εταιρείας και αφορούν το online brand protection, το consent management, το infrastructure as a service (IAAS) και τη νέα influencer marketing πλατφόρμα για να προωθούν οι επιχειρήσεις τα προϊόντα τους με τους κατάλληλους content creators.

Οι νέες τεχνολογίες θα φέρουν αλλαγές στις επιχειρήσεις

Από ένα roundtable με θέμα το ψηφιακό άλμα, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η συζήτηση για τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών. Επ’ αυτού, ο κ. Χρυσικός τόνισε ότι οι νέες τεχνολογίες και η Τεχνητή Νοημοσύνη θα φέρουν αλλαγές στον επιχειρηματικό κόσμο και τους επαγγελματικούς ρόλους. Τo Papaki, ως εταιρεία τεχνολογίας, βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα του υιοθετώντας νέες τεχνολογίες και υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις σε κάθε βήμα.

Το συγκεκριμένο roundtable ήταν ένα μόνο από τα 8 συνολικά που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική αίθουσα στο πλαίσιο του συνεδρίου που ήταν χορηγός και το Papaki. Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και έδωσαν το παρών στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων από τον χώρο της τεχνολογίας, αλλά και θεσμικά πρόσωπα από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (EETT), την Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και πολλούς ακόμη, ενώ παρευρέθηκε και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

InfoCom World Papaki
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Η Kyndryl στο GenAI Summit Athens

    Τα ABB Open Days ξεκινούν από την Κρήτη

    Mastercard Innovation Forum 2026: η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο της εποχής του Agentic AI

    Data Center Forum: το GRDCA ζητά ενιαίο μηχανισμό σχεδιασμού και αδειοδότησης

    Ο Όμιλος Cosmos στο NVIDIA GTC 2026

    Η TrendAI ενισχύει την τεχνογνωσία στην κυβερνοασφάλεια με το 1ο TrendAI University στην Αθήνα

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Black Friday 2026: Τα Public παρουσιάζουν τις καταναλωτικές επιλογές που ξεχώρισαν το 2025
    • Ο Όμιλος OPTIMA στη SIAL Paris 2026
    • METLEN: Στρατηγική Πρόοδος και Ενίσχυση των Αναπτυξιακών Προοπτικών
    • ΕΣΠ: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η παρέμβαση του για το κόστος συμμόρφωσης των ΜμΕ
    • Η δέσμη μέτρων του 2026 ως προς την ένταξη στην ΕΕ
    • Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος και προστασία του κλίματος
    • Digital Omnibus: Νέες προτάσεις για cookies, GDPR και κυβερνοασφάλεια
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Η πρόληψη πρώτη γραμμή άμυνας – Η κυβερνοασφάλεια δομικό στοιχείο κάθε ψηφιακής διασύνδεσης
    • Η eSafe Hellas και η Feedzai ανέδειξαν τις νέες προκλήσεις στην πρόληψη της χρηματοοικονομικής απάτης
    • Κυβερνοεπιθέσεις σε Συστήματα Ψύξης – Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας είχε ενημερώσει και συστήσει συγκεκριμένα μέτρα προστασίας
    • Ποιος θα προστατεύσει την επιχείρησή σας όταν δεχθεί την επόμενη κυβερνοεπίθεση; Η απάντηση στη Θεσσαλονίκη, στις 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των TicTac Cyber Days Thessaloniki 2026
    • Κυβερνοεπιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη: Hackers παρεμβαίνουν στα συστήματα ψύξης προκαλώντας σοβαρές ζημιές
    • «Η ασφάλεια της ναυτιλίας στην νέα ψηφιακή εποχή» – Ομιλία του Διοικητή της ΕΑΚ κ. Μ. Μπλέτσα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
    • Νέες δυνατότητες AI Security στα προϊόντα της ESET για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.