Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 27 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Η Huawei Ελλάδος αναγνωρίζεται ως κορυφαίος εργοδότης το 2023 στην Ελλάδα από το Top Employers Institute

14/02/2023infocomBy infocom2 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Oι κορυφαίοι εργοδότες για το έτος 2023 ανακοινώθηκαν από το Top Employers Institute στις 17 Ιανουαρίου και η Huawei Ελλάδoς συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας.

Η πιστοποίηση “Top Employers” επιβραβεύει την αφοσίωση της Huawei Ελλάδος για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και το αποδεικνύει μέσω των εξαιρετικών πολιτικών του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και ενεργειών για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτήν.

Το πρόγραμμα του Top Employers Institute πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τις βέλτιστες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες υλοποιούνται και παρουσιάζονται στην έρευνα.
Η έρευνα αυτή καλύπτει έξι τομείς του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούνται από 20 θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων: η Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, το Εργασιακό Περιβάλλον, η Εξεύρεση ταλέντων, η Μάθηση, η Διαφορετικότητα, η Ισότητα και η Ενσωμάτωση, η Ευημερία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Top Employers Institute David Plink, αναφέρει: “Οι δύσκολοι καιροί αναδεικνύουν το καλύτερο στους ανθρώπους και τους οργανισμούς. Αυτό το διαπιστώσαμε στο φετινό πρόγραμμα πιστοποίησης των κορυφαίων εργοδοτών μας, όπου είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις από τους πιστοποιημένους κορυφαίους εργοδότες για το έτος 2023. Οι παραπάνω εργοδότες, απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και την ευημερία του ανθρώπινου δυναμικού τους. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζουν συλλογικά τον κόσμο της εργασίας. Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε τη φετινή ομάδα κορυφαίων εργοδοτών με επίκεντρο τον άνθρωπο: τους Κορυφαίους Εργοδότες 2023”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Ελλάδος, Νίκος Λάζαρης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευση αυτή. Το βραβείο του “Κορυφαίου Εργοδότη 2023” αποτελεί συλλογικό επίτευγμα της εταιρείας μας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αρχές που διέπουν το τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού της Huawei, αλλά και τη δυναμική των υπαλλήλων μας. Μια εταιρεία λειτουργεί αποτελεσματικά και εύρυθμα, όταν το εργασιακό περιβάλλον και οι προτεραιότητές της είναι ανθρωποκεντρικές, όταν εστιάζει στη διαχρονική εκπαίδευση και ανάπτυξη του δυναμικού της και βεβαίως όταν προβαίνει σε ενέργειες προσέλκυσης νέων ταλέντων, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τις αξίες της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης. Για εμάς η βράβευση ως «Κορυφαίος Εργοδότης 2023» είναι η επιβράβευση της πολυετούς προσπάθειας ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Huawei Ελλάδος, μιας προσπάθειας που θα έχει συνέχεια και συνέπεια και στο μέλλον.»

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Huawei Top Employers Institute Ελλάδα
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμιλος ΔΕΗ: αποκτά το Prime Status της ISS STOXX με νέα αναβάθμιση στην αξιολόγηση ESG

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

Η LG Electronics στη λίστα Forbes Accessibility 200 του 2026

Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στις πυρόπληκτες περιοχές

Η Cosmote Telekom στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχόμενη χρονιά

Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στο Ρέθυμνο

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ε.Β.Ε.Π. και Νεπάλ
  • ΣΕΒΕ: Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τα Επίτιμα Μέλη
  • “Πράσινες Ανάσες για την Αττική”: Πρόγραμμα 60,4 εκ. ευρώ για 13 παρεμβάσεις
  • Η Revolut λανσάρει το EURR, το πρώτο της stablecoin συνδεδεμένο με το ευρώ
  • Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
  • ΥΠΕΚΑ: Επανεκκινεί η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
  • Back to School & Back to Work: Η νέα καθημερινότητα οικογενειών και τεχνολογίας
RSS itsecuritypro.gr
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.