Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 3 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Η Vodafone Ελλάδος καθιερώνει σε μόνιμη βάση την τηλεργασία

04/03/2022Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Remote Work Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Την εφαρμογή μόνιμα ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας ανακοίνωσε χθες η Vodafone Ελλάδος. Είναι η πρώτη εταιρεία στη χώρα που ανακοινώνει επίσημα ότι υιοθετεί την τηλεργασία και μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό από ό,τι η εργασία στο γραφείο. Οι εργαζόμενοι της Vodafone θα εργάζονται σε ποσοστό 60% από το σπίτι (τηλεργασία) και 40% στο γραφείο.

Στην επιχειρηματολογία της η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία αναφέρει ότι με τον τρόπο αυτό παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές στους εργαζομένους της με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες και τους επιτρέπει να διαμορφώσουν την καθημερινότητα τους με πιο ευέλικτο τρόπο.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρωτοβουλία της Vodafone στην Ελλάδα. Το Group πιθανότατα να προσανατολίζεται σε μια τέτοια λογική αλλά δεν έχει προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση.

Η Ηρώ Μέλλιου, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά της Vodafone. Όραμα μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να είναι ο εαυτός του εντός και εκτός της εταιρίας, να καινοτομεί και να αναπτύσσεται με ταχύτητα όπου και αν εργάζεται. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να κρατάμε κοντά μας εξαιρετικούς ανθρώπους».

Το Future Ready μοντέλο (όπως το ονόμασε) αποτυπώνει, σύμφωνα με τη διοίκησή της, την πρόθεση της Vodafone να διατηρήσει την ισορροπία μεταξύ της εξ αποστάσεως εργασίας και της εργασίας στο γραφείο και ακουμπάει σε θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας.

Όπως σημειώνεται από την εταιρεία «εμπιστεύεται τους ανθρώπους της και πιστεύει πως η παραγωγικότητα συνδέεται με την ευεξία και την ικανοποίηση των εργαζομένων και όχι με τον τόπο εργασίας τους, ενώ ανανεώνει τη δέσμευσή της στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη. Το μοντέλο αυτό επιτρέπει σε περισσότερες γυναίκες καθώς και σε όσους έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, όπως άτομα με αναπηρία ή άλλες μη προνομιούχες ομάδες, να έχουν ισότιμες ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης».

Επιπλέον, ως μέλος ενός παγκόσμιου οργανισμού, η Vodafone παρέχει στους εργαζομένους τη δυνατότητα εργασίας έως 20 ημέρες από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Future Ready Vodafone
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Cosmote Telekom στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχόμενη χρονιά

Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στο Ρέθυμνο

SmartTalks #126: Λευτέρης Αντωνόπουλος, Vodafone – Ασφαλής ψηφιακή οικογένεια!

Αύξηση εσόδων για τη Vodafone Ελλάδας στο πρώτο τρίμηνο της χρήσης

Δύο σημαντικές ESG διακρίσεις για τον όμιλο Quest

Πλαίσιο: διεθνής διάκριση για τη MakerLab Elite στο RoboCup 2026

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: ΣΚΑΪ, Alter Ego και ΑΝΤ1 ανοίγουν νέο κύκλο κινήσεων στα ελληνικά ΜΜΕ
  • Όμιλος ALTEX: Ισχυρή ανάπτυξη και υψηλές οικονομικές επιδόσεις το 2025
  • ΕΚΤ: Νέος οδηγός για τη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων στον χώρο της άμυνας
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,1% στο Λιανικό Εμπόριο τον μήνα Μάιο 2026
  • COSMOTE TELEKOM: Στους “Europe’s Climate Leaders” των Financial Times για 4η συνεχόμενη χρονιά
  • ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Σε Πορεία Κερδοφόρας Ανάπτυξης ο Όμιλος το 2025
  • ΔΥΠΑ: 10.038 ωφελούμενοι απασχόλησης και 24.409 κατάρτισης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης
RSS itsecuritypro.gr
  • Tο πρώτο AI Network Firewall παρουσιάζει η Check Point, για προστασία από τα “τυφλά σημεία” της Τεχνητής Νοημοσύνης
  • Fortinet Security Day Greece 2026 | 16 Σεπτεμβρίου στο Telekom Center Athens
  • Cisco Connect 2026 Greece | Στις 12 Νοεμβρίου το κορυφαίο ετήσιο event της Cisco
  • Νέα έκθεση «The State of Ransomware 2026»: Οι πληρωμές λύτρων μειώνονται αλλά η κρυπτογράφηση σημειώνει άνοδο
  • Η Schneider Electric και η AMD παρουσιάζουν το πρώτο reference design της πλατφόρμας Helios για την επιτάχυνση της υλοποίησης AI factories
  • Η «Οδύσσεια» του Νόλαν εμπνέει τους απατεώνες, προειδοποιεί η Kaspersky
  • Οι εκτυπωτές Laser A3 και A4 της Canon απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις ενεργειακής απόδοσης από την Keypoint Intelligence
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.