Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 12 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

OTEGLOBE: καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών σε Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία και το 2020

11/11/2020infocomBy infocom2 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Ως καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη & Ευρασία αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά η OTEGLOBE, καθώς απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά και τέταρτη συνολικά, το βραβείο “Best Eastern European & CIS Wholesale Carrier” στα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards”.

Παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος η αγορά των διεθνών τηλεπικοινωνιών λόγω πανδημίας και με την ανάγκη για αξιόπιστες υπηρεσίες να είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η OTEGLOBE απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι παραμένει ο κορυφαίος διεθνής πάροχος στη Ν.Α. Ευρώπη. Αντίστοιχα, η Ελλάδα αναδεικνύεται ως ο πλέον αξιόπιστος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός κόμβος στη Μεσόγειο για τη διασύνδεση της Ευρώπης με την Ασία και ολόκληρο τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας η διάκρισή μας, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως ο καλύτερος πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη» δήλωσε ο Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE. «Κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς τόσο απαιτητικής όπως είναι η φετινή, υπό πρωτοφανείς συνθήκες και παρά τις συνεχείς προκλήσεις, παρείχαμε τις υψηλού επιπέδου κρίσιμες υπηρεσίες μας απρόσκοπτα, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη διαχείριση της κρίσης που διανύουμε. Η OTEGLOBE παραμένει ηγέτιδα στον κλάδο, χάρη στους ανθρώπους της που εργάζονται καθημερινά για να τη διατηρήσουν στην κορυφή».

Με την ολοκλήρωση της, ψηφιακής φέτος, τελετής απονομής των βραβείων “Global Carrier Awards 2020”, ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Carl Roberts, δήλωσε: «Η OTEGLOBE κατέθεσε μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα, διαθέτοντας ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο, δυνατό χαρτοφυλάκιο διεθνών υπηρεσιών διασύνδεσης και φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδια για την επέκτασή της σε νέες αγορές. Σε ένα περιβάλλον που ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η καινοτομία αλλάζουν ριζικά κάθε επιχειρηματικό μοντέλο και την οικονομία, η κριτική επιτροπή ξεχώρισε την υποψηφιότητα της OTEGLOBE».

Φέτος είναι η πέμπτη χρονιά που η OTEGLOBE διακρίνεται στα “Global Carrier Awards”, τα πιο σημαντικά βραβεία του κλάδου τηλεπικοινωνιών. Με περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν φέτος μία διάκριση στον πλέον αναγνωρισμένο και αξιόπιστο θεσμό στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον βρετανικό οργανισμό “Capacity Media”.

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από εκπροσώπους διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

OTEGLOBE
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση στην Λάρισα για την Ψηφιακή Διακίνηση

Φοιτητικό συνέδριο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Engineering The World 2026 powered by METLEN

Παρέμβαση της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης για την ευημερία των εργαζομένων

Ο ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του

Παιδιά online αλλά με όρια – το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο

Γιάννης Παπαχρήστου @ Delphi Forum: το Υπερταμείο ενεργός επενδυτής και καταλύτη ανάπτυξης

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
  • Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδα θέτει αυστηρό πλαίσιο για τη χρήση της ΤΝ στα σχολεία
  • Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π.
  • Στ. Καφούνης:  Κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης και αναπτυξιακές φορολογικές παρεμβάσεις για τις ΜμΕ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Δωρεά περιπολικών και μοτοσικλετών στην Άμεση Δράση Αττικής
  • ΕΤΑΔ: Προκήρυξη διαγωνισμών για την παραχώρηση απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών στη Ρόδο
  • Το 6ο Premium Real Estate Forum ανοίγει τις πύλες του!
RSS itsecuritypro.gr
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
  • Δυναμική ανάπτυξη της Odyssey Cybersecurity στην Ελλάδα, με τεχνολογικό πυλώνα το ClearSkies™
  • ΕΥΠ: Διαγωνισμός καινοτομίας για την Εθνική Ασφάλεια – Οι θεματικοί άξονες – Τα βραβεία
  • Στρατηγική συνεργασία της Akeydor Group με Mindbreeze στον τομέα του AI Driven Enterprise Intelligence και Knowledge Management
  • Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ eSafe Cyber Security και Pylones Hellas – Νέα φάση ανάπτυξης στην ελληνική αγορά
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.