Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 15 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Cosmote «Τεχνολογία για Όλους»: δωρεάν μαθήματα για μεγαλύτερες ηλικίες

08/04/2019Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Cosmote με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Μάιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς προηγούμενη εμπειρία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Η Cosmote εδώ και μια επταετία ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα.

«Η πρόσβαση στην τεχνολογία και τα νέα ψηφιακά μέσα, είναι ένα αγαθό για όλους. Πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χάνουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής επειδή δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Στην Cosmote, διαχρονικά υλοποιούμε προγράμματα για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων όλων των ηλικιών και τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα. Με την τεχνολογία και την καινοτομία, φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, Ψυχολόγος-Γεροντολόγος. Εκπαιδευτικός φορέας είναι η ΟΤΕ Academy, ενώ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση υλοποιεί η Cosmote e-Value.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy (Μαρούσι & Θεσσαλονίκη) και στα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων (Παγκράτι, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι). Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

Τον τεχνολογικό εξοπλισμό του προγράμματος (tablet) προσφέρει η LENOVO. Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων υλοποιείται με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το συντονισμό του Athens Partnership και υποστηρικτή δράσεων το Kοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

https://www.youtube.com/watch?v=hSIqk0_44kI

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Cosmote COSMOTE E-VALUE ekpaideysi megalyteri ilikia OTEAcademy psifiaka mesa tablet technologia gia olous texnologia
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μέλλον της Υγείας ξεκίνησε: η WINGS παρουσιάζει το Νοσοκομείο του Μέλλοντος στο Αρεταίειο

Πλαίσιο: διεθνής διάκριση για τη MakerLab Elite στο RoboCup 2026

Το Υπερ-Συνδεδεμένο Νοσοκομείο: Μέσα στο Ζωντανό Πιλοτικό Πρόγραμμα της Πλατφόρμας wi.care+

Νέα πρωτοβουλία της Wolt για την υπεύθυνη και ασφαλέστερη μετακίνηση στην πόλη

Cosmote Telekom ART/ TECH – The Roadshow: ψυχαγωγία, τέχνη και τεχνολογία σε 16 πόλεις και νησιά

Υποτροφίες Huawei σε νέους επιστήμονες του τμήματος πληροφορικής του ΟΠΑ

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Έρευνα IWG: Η ΤΝ αλλάζει τα δεδομένα – Οι επιχειρήσεις εγκαταλείπουν τις μισθώσεις γραφείων
  • Ο Κάθετος Διάδρομος εισέρχεται σε ένα νέο επίπεδο ωριμότητας
  • Η Huawei ενισχύει πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα με ολοκληρωμένες υποδομές δεδομένων
  • Καλλιμάνης: Ενισχύει τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξής της με σημαντική ενεργειακή επένδυση
  • Η WINGS παρουσιάζει το «Νοσοκομείο του Μέλλοντος» στο Αρεταίειο
  • Ν. Παπαθανάσης: Σημαντική επιτυχία η Αξιολόγηση Πυλώνων για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα
  • «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διεύρυνση κριτηρίων επιλεξιμότητας για τα κλειστά ακίνητα
RSS itsecuritypro.gr
  • Ο Αρχιτέκτονας της Ανθεκτικότητας – Η νέα αποστολή του CISO και το όραμα του RESICONx
  • Η νέα εποχή της interworks.cloud: από Cloud Distributor σε Strategic Growth Enabler
  • CRA, AI και Post-Quantum: Η Νέα Ατζέντα της Κυβερνοασφάλειας
  • Το κανάλι διανομής εξελίσσεται προς ακόμη πιο εξειδικευμένα μοντέλα
  • Ο ρόλος του CISO στην ελληνική πραγματικότητα
  • The Modern CISO – Οι άνθρωποι πίσω από τις αποφάσεις της κυβερνοασφάλειας | 6 CISOs, 6 Οπτικές, 1 Κοινός Στόχος
  • Ο Υπεύθυνος Ασφάλειας Κυβερνοχώρου μετά τη NIS2 – Τι πρέπει να γνωρίζει ο CISO
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.