Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 16 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Τεχνολογίες»Security

Η CyberArk ονομάστηκε «Leader» στο πρώτο Magic Quadrant της Gartner

06/12/2018infocomBy infocom2 Mins Read Security
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

H σημερινή μέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο με την κυκλοφορία του πρώτου Μαγικού Τεταρτημόριου της Gartner το 2018 για την Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης (Gartner 2018 Magic Quadrant for Privileged Access Management). Μάλιστα, η CyberArk ονομάστηκε Leader στη νέα έκθεση της Gartner, τοποθετημένη στο υψηλότερο σημείο για την ικανότητα της στην εκτέλεση και στο μακρύτερο για την πληρότητα του οράματος της.

Ως πρωτοπόρος της αγοράς, η διάκριση της CyberArk δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό επίτευγμα για την ίδια την εταιρεία ως οργανισμό, αλλά αποτελεί επίσης ένα σημαντικό ορόσημο για την αγορά στο σύνολό της.

Σύμφωνα με την έκθεση, η «Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης είναι ένας από τους πλέον κρίσιμης σημασίας ελέγχους ασφάλειας, ιδιαίτερα στο σημερινό, ολοένα και πιο περίπλοκο περιβάλλον πληροφορικής. Οι ηγέτες στον κλάδο της ασφάλειας και της διαχείρισης κινδύνων πρέπει να χρησιμοποιούν εργαλεία PAM (εργαλεία διαχείρισης προνομιακής πρόσβασης) σε μια μακροπρόθεσμη, ολοκληρωμένη στρατηγική για τον μετριασμό των κινδύνων».

Δεδομένου ότι η εταιρεία αναγνωρίστηκε για την καθιέρωση της συγκεκριμένης κατηγορίας της αγοράς, στην CyberArk είναι εξαιρετικά υπερήφανοι που η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως Ηγέτιδα (Leader). Στην CyberArk παραμένουν επικεντρωμένοι στον στόχο τους που είναι να βοηθήσουν τους οργανισμούς να εξασφαλίσουν την επιχείρηση τους παρέχοντας καινοτόμες λύσεις που σπάζουν την αλυσίδα επίθεσης και προστατεύουν τα πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ασφάλεια των εταιρειών και των κυβερνητικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς τους να υιοθετήσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στρατηγικές ψηφιακών μετασχηματισμών.

Καθώς σήμερα η CyberArk γιορτάζει που ονομάστηκε Leader στο Magic Quadrant της Gartner για την Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης το 2018, η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εκπληκτικούς πελάτες της, συνεργάτες και εργαζόμενους που αποτέλεσαν και θα συνεχίσουν να αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Πραγματοποιήστε λήψη της πλήρης έκθεσης 2018 Magic Quadrant for Privileged Access Management από εδώ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λύση ασφάλειας CyberArk Privileged Security ή για να δείτε τι λένε οι πελάτες της και άλλοι ειδικοί και εμπειρογνώμονες από τον κλάδο για την εταιρεία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

CyberArk Gartner Magic Quadrant
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Gartner βλέπει εκρηκτική αύξηση των AI agents στις επιχειρήσεις

Ρεκόρ δαπανών πληροφορικής ύψους 6,31 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2026

Μόνο το 28% των έργων τεχνητής νοημοσύνης επιτυγχάνει ROI

Κίνδυνος κατάρρευσης εθνικών δικτύων από σφάλματα της τεχνητής νοημοσύνης

Οι ευρωπαϊκές δαπάνες για κυρίαρχο cloud θα ξεπεράσουν τις αμερικανικές το 2027

Η τεχνητή νοημοσύνη εκτοξεύει τις επενδύσεις σε κέντρα δεδομένων παγκοσμίως

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Booking.com: Μόλις 3 στους 10 ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες δηλώνουν ανοιχτά την ταυτότητά τους όταν ταξιδεύουν
  • BEYOND Leadership Dialogue 2026: AI, εμπιστοσύνη και ψηφιακή κυριαρχία στο επίκεντρο διεθνούς διαλόγου
  • Νέοι γενικοί γραμματείς στα υπουργεία Ενέργειας, Πολιτισμού και Ναυτιλίας
  • Ν.Χαρδαλιάς: «Σε τροχιά υλοποίησης όλα τα κρίσιμα έργα υποδομών και πολιτισμού»
  • Ούζο Πλωμαρίου: Συνεχίζει να υποστηρίζει την αριστεία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • ΔΑΑ: Προτεινόμενη έκδοση Ομολογιών €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
  • ΓΣΕΒΕΕ: Στο επίκεντρο η Επικοινωνιακή Δεξιότητα & Ανθεκτικότητα στις ΜμΕ
RSS itsecuritypro.gr
  • Η αποτελεσματική κυβερνοασφάλεια δεν κρίνεται από την απουσία περιστατικών, αλλά από την ικανότητα αντίδρασης και προσαρμογής
  • Το Innovation to Impact⁠ φέρνει το deep tech στην πράξη – Δείτε το πρόγραμμα! (16/6, Divani Caravel)
  • Η κατάχρηση διαπιστευτηρίων παραμένει το ισχυρότερο όπλο των κυβερνοεγκληματιών, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
  • Έρευνα Forscope: 1 στις 2 επιχειρήσεις «παγιδευμένη» σε συνδρομές λογισμικού που δεν χρειάζεται
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Cysoft στα Ποσειδώνια 2026
  • Pylones Hellas και AEG αναδεικνύουν νέα εργαλεία που ενισχύουν Compliance και Operations ενόψει των αλλαγών του SWIFT
  • Νέα ευρωπαϊκά μεταπτυχιακά προγράμματα στην Κυβερνοασφάλεια με πλήρη χρηματοδότηση για πολίτες της ΕΕ
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.