Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 2 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Ελλάδα

Αλλάζει η δομή της HTC στην Ελλάδα

24/04/2014infocomBy infocom2 Mins Read Ελλάδα Επιχειρήσεις Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη της αγοράς, η TCCM s.r.o. ορίζεται ως συνεργάτης της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο με Νέα Country Manager την Αγγελική Κυριακοπούλου. 

htcqb

Η TCCM, συνεργάτης της HTC σε 20 χώρες στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, αναλαμβάνει και τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη του brand HTC. Μέσω οικονομιών κλίμακας, η TCCM έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο με smartphone της HTC στις αγορές που αναλαμβάνει, ευελιξία και αμεσότητα στους χρόνους παράδοσης.

Η TCCM ιδρύθηκε το 2007 με εξειδίκευση στην αγορά κινητών τηλεφώνων και διανομής αξεσουάρ στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη. Η TCCM συνεργάζεται με 50 παρόχους κινητής τηλεφωνίας και 300 διανομείς ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους και έχει παρουσία σε 15 χώρες. Ο τζίρος της το 2013 έφτασε τα 318 εκ. $. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: www.tccm.com.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αγγελική Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τη θέση της Country Manager για τα προϊόντα της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο. Η κ. Κυριακοπούλου διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και του κλάδου των FMCG, κατέχοντας μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης για την αγορά της Ελλάδος σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του 2008 έως το Δεκέμβριο του 2012 κατείχε τη θέση του General Retail Manager στην Nokia International για τις αγορές της Ελλάδος και Κύπρου, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον κλάδο των FMCG, όντας υπεύθυνη για τη στρατηγική marketing διεθνών μαρκών καταναλωτικών προϊόντων.

Παράλληλα, στην αγορά της Κύπρου η TCCM θα συνεργαστεί με την ΜΤ Technoline, διατηρώντας την πρότερη επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την HTC αναφορικά με τη διακίνηση των προϊόντων της.

Αξίζει να αναφερθεί, ο Κώστας Κασταμονίτης αναλαμβάνει τη θέση του Sales & Marketing Manager της HTC για τις αγορές του Ισραήλ και της Νότιας Αφρικής, διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του και τις περιοχές ευθύνης. Προηγουμένως, ο κ. Κασταμονίτης κατείχε τη θέση του Sales Manager για τις περιοχές της Ελλάδος, της Κύπρου & του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

HTC TCCM Αγγελική Κυριακοπούλου
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

Το Νοσοκομείο Μεταξά φέρνει την ψυχαγωγία δίπλα στους ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους

NoFire AI: χρηματοδότηση $2,5 εκ. για ανάπτυξη πλατφόρμας αυτόνομης αξιοπιστίας λογισμικού (AI SRE)

Η Salesforce ανακοινώνει ρεκόρ αποτελεσμάτων για το Α’ τρίμηνο του οικονομικού έτους 2027

ΣΕΤΠΕ – ANIS Romania: βήμα εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις ΤΠΕ στη ΝΑ Ευρώπη

Οι καλύτερες τιμές και η εξοικονόμηση χρόνου οδηγούν το ηλεκτρονικό εμπόριο

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Καθαρά κέρδη Α’ Τριμήνου €34,6 εκατ. – Άνοδος 33,2%
  • ΥΠΕΚΑ: Νέα επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πρόσθετους κλάδους
  • Έκδοση πρόσκλησης €480 εκατ. από το ΕΣΠΑ για υποδομές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης
  • Eurobank: Νέα δωρεά στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
  • ISOMAT: Διακρίνεται από την EcoVadis για τις επιδόσεις της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη
  • Ο Armand Duplantis περνά πάνω από έναν «τοίχο» προϊόντων Lidl ύψους 5,50 μέτρων
  • THEON: Ανακοινώνει την εξασφάλιση νέων παραγγελιών ύψους €42 εκατ.
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ESET επενδύει €40 εκατ. στην AI κυβερνοασφάλεια απέναντι στο διαρκώς διευρυνόμενο πεδίο επιθέσεων
  • Το 5ο ESG Universe Forum 2026 ανοίγει τη συζήτηση για τη νέα εποχή του ESG – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
  • «Cyber Europe 2026» –Προ των πυλών η 8η Πανευρωπαϊκή Άσκηση Αντιμετώπισης Κρίσεων στον Κυβερνοχώρο με επίκεντρο τις Μεταφορές
  • 16ο INFOCOM SECURITY 2026 : Από την Αναγέννηση στην Ανθεκτικότητα της Ψηφιακής Εποχής
  • Η Ανατομία της Ψηφιακής Ανθεκτικότητας
  • Η Ταυτότητα είναι η Νέα Περίμετρος
  • Μετάβαση στην προληπτική άμυνα με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.