Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Vodafone: η νικήτρια ομάδα του Skills Upload Jr Challenge σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία

16/09/2026infocomBy infocom2 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η νικήτρια ομάδα του Skills Upload Jr Challenge 2026 που συμμετείχε στον διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, ταξίδεψε από τα Χανιά στο Λονδίνο και έζησε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία γεμάτη τεχνολογία, επιστήμη, και καινοτομία.

Οι μαθήτριες Eva Golikova, Ελευθερία Τζαγκαράκη, Αλεξάνδρα Παπαδογιωργάκη και Ζουλιέν Χαραλαμπάκη, από τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου στα Χανιά Κρήτης, μαζί με τον επιβλέποντα εκπαιδευτικό τους, κ. Άλκη Μπακαρό, κατέκτησαν την πρώτη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό με το καινοτόμο project CALMify AI. Πρόκειται για μια «έξυπνη» συσκευή που αξιοποιεί AI για να υποστηρίξει τη συγκέντρωση και τη συναισθηματική ισορροπία των μαθητών κατά τη διάρκεια της μελέτης. Ως έπαθλο για τη σημαντική τους διάκριση, ταξίδεψαν στην Αθήνα και το Λονδίνο, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην Vodafone.

Το ταξίδι της νικήτριας ομάδας ξεκίνησε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου με πρώτο σταθμό την Αθήνα και τα κεντρικά γραφεία της Vodafone Ελλάδας. Εκεί γνώρισαν διοικητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο Αχιλλέας Κανάρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, η Μαρίνα Καταροπούλου, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων, η Σέβη Πόντη, Επικεφαλής Brand, Marketing Communications και Media, καθώς και η Αλεξάνδρα Παπανικολάου, Υπεύθυνη του Ιδρύματος Vodafone στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή την επίσκεψη, τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως λειτουργεί μια μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας, αλλά και να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία από τη συμμετοχή τους στο Generation Next.

Την δεύτερη ημέρα, η ομάδα ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Vodafone, όπου συνάντησε τον Joakim Reiter, Chief External and Corporate Affairs Officer of Vodafone Group, τον Gary Adey, CEO of Vodafone Intelligent Solutions, καθώς και τη Lisa Felton, Vodafone Foundation Managing Director .

Ξεχωριστή στιγμή της επίσκεψης αποτέλεσε η συμμετοχή σε vidcast με τον Joakim Reiter, στο πλαίσιο του οποίου μίλησαν για την εμπειρία τους στο Generation Next, και μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις προσδοκίες τους για το μέλλον της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Το τριήμερο ταξίδι στο Λονδίνο συνδύασε επιστήμη, εκπαίδευση, πολιτισμό και ψυχαγωγία. Οι μαθήτριες επισκέφθηκαν το Natural History Museum και το Science Museum, εξερεύνησαν εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης και παρακολούθησαν δημοφιλή θεατρική παράσταση.

Μέσα από το Generation Next, το Ίδρυμα Vodafone συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες που ενισχύουν την ψηφιακή ευημερία των νέων και τους ενθαρρύνουν να αξιοποιούν την τεχνολογία δημιουργικά και υπεύθυνα, με στόχο έναν κόσμο όπου η τεχνολογία λειτουργεί ως δύναμη για τη μάθηση και ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Vodafone
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vodafone: 3 μήνες δώρο σε κορυφαίες υπηρεσίες κινητής, σταθερής και τηλεόρασης, με κάθε αγορά συσκευής

LG: Οι ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την ουσιαστική καινοτομία

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026

Vodafone – Πιερρακάκης: στο τραπέζι η Ευρωπαϊκή Ένωση Φάσματος

Όμιλος ΔΕΗ: αποκτά το Prime Status της ISS STOXX με νέα αναβάθμιση στην αξιολόγηση ESG

Η νέα σειρά foldables της Samsung διαθέσιμη στη Vodafone

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
  • Αύξηση entry-level προσλήψεων, με καθυστερήσεις στην κάλυψη κενών θέσεων
  • Η βιωσιμότητα περνά από τη φιλοδοξία στην εφαρμογή, εκτιμά το WEF
  • ΕΒΕΠ: «Επικίνδυνος συνδυασμός τα υψηλά επιτόκια και η ακριβή ενέργεια»
  • ΥΠΑΑΤ-ΑΑΔΕ: Νέες βελτιώσεις στο myAGRO – Τι ισχύει για τους ΚΑΕΚ
  • ΕΛΤΑ στην 90η ΔΕΘ: Μετατρέπεται σε πολυκαναλική πλατφόρμα εξυπηρέτησης
  • Alpha Bank: Στηρίζει την εκπαίδευση, με δωρεά σε έξι κοινωφελείς φορείς
  • Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιουργεί το Digital Twin των εγκαταστάσεών της
RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Οι οργανισμοί που εφαρμόζουν πρακτικές αξιόπιστης Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν 15 φορές περισσότερες πιθανότητες να καταγράψουν υψηλή απόδοση επένδυσης
  • Επιθέσεις μέσω προσωπικών τηλεφώνων: Στο στόχαστρο οι λογαριασμοί Microsoft 365
  • Τέθηκε σε λειτουργία η Ενιαία Πλατφόρμα Αναφορών του Cyber Resilience Act από τον ENISA
  • Τέλος εποχής για τον SQL Server 2016: Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αποφύγουν την παγίδα της «αναγκαστικής» αναβάθμισης
  • CISOs 2026: Πιο σίγουροι, αλλά πιο πιεσμένοι από ποτέ
  • Cyber Resilience Act: Νέες υποχρεώσεις αναφοράς για όλους τους κατασκευαστές προϊόντων με ψηφιακά στοιχεία
  • Η επιλογή για τον σωστό βιομηχανικό πίνακα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.