Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 27 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Η Intracom Telecom Υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία

12/12/2016Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε την ενεργή συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία, (European Pact 4 Youth), για την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων, την κοινωνική τους ένταξη χωρίς διακρίσεις και τη μείωση του εύρους της απόκλισης μεταξύ ζητουμένων και προσφερομένων δεξιοτήτων στην αγορά εργασίας. Στηρίζοντας το Σύμφωνο, η Intracom Telecom αποδεικνύει τη δέσμευσή της να δημιουργήσει νέες θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας.

intracom-telecom

Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015 και αποτελεί πρωτοβουλία του CSR Europe και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχοντας ως όραμα μια δίκαιη και ισότιμη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της νεολαίας στην Ευρώπη. Στόχος του είναι η προετοιμασία των νέων για την κάλυψη ποιοτικών θέσεων εργασίας και η δραστηριοποίησή τους ως ενεργοί πολίτες, καθώς και η δημιουργία τουλάχιστον 100.000 νέων θέσεων μαθητείας, πρακτικής άσκησης ή πρώτης απασχόλησης πανευρωπαϊκά.

H Intracom Telecom υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του CSR Europe και του CSR Hellas, και συμμετέχει στην ομάδα εργασίας του Ελληνικού Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να δημιουργηθούν 2.000 θέσεις ποιοτικής πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα, να αντιμετωπισθεί η αναντιστοιχία που υπάρχει στην αγορά εργασίας σήμερα ανάμεσα σε ζητούμενες και προσφερόμενες δεξιότητες και να δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.

«Η ανεργία των νέων παραμένει σήμερα μία από τις πλέον πιεστικές προκλήσεις τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο κ M. Ahmed, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom: «Έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία διαθέτοντας την τεχνογνωσία μας στις Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών για την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επιστημονικής έρευνας των νέων».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

European Pact 4 Youth Intracom Telecom
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Intracom Telecom: Νέος Senior Vice President στις Ηνωμένες Πολιτείες

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Η Intracom Telecom ενισχύει περαιτέρω την διοικητική της ομάδα

Γιάννης Τενίδης, Intracom Telecom: Οι ασύρματες λύσεις είναι η ραχοκοκαλιά των δικτύων

Η Intracom Telecom ενισχύει πρώτη με ΤΝ τα κέντρα λειτουργίας δικτύων των παρόχων

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ο Όλυμπος εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO ως Μικτό Αγαθό
  • Στ. Καλαφάτης: «H Χάλκη αναδεικνύεται σε ζωντανό εργαστήριο καινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης»
  • ΑΑΔΕ: Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων
  • Στ. Καλαφάτης: «Kάνουμε πράξη την έρευνα και καινοτομία με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία»
  • InfoCom World 2026: «Connected Intelligence: Gateway to the New Reality!» στις 8 Δεκεμβρίου!
  • The Media Business Game: Νέες συμμαχίες και διοικητικές αλλαγές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο
  • ΕΛΤΑ: Το νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο 2026 – 2030
RSS itsecuritypro.gr
  • Το περιστατικό OpenAI–Hugging Face αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρή διακυβέρνηση και ασφάλεια στην Τεχνητή Νοημοσύνη επισημαίνει η Check Point
  • Η Netcompany υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στα πλαίσια μιας μακρόχρονης και σταθερής συνεργασίας.
  • Η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα στην εποχή του ΑΙ: ο ρόλος της Cohesity
  • Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές της Canon σαρώνουν στα Red Dot Design Awards
  • Η Infinitum και η LG Electronics φέρνουν την επόμενη γενιά συνεδριακών εγκαταστάσεων της HELLENiQ Petroleum στον Ασπρόπυργο
  • Η Uni Systems εντάσσεται στο στρατηγικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας του ΝΑΤΟ
  • Υπερψηφίστηκε το σχέδιο Νόμου για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act)
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.