Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 25 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

To Huawei P9 αποκαλύπτεται στο Λονδίνο

08/04/2016infocomBy infocom4 Mins Read News Telecoms Διεθνή
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Τα πολυαναμενόμενα Huawei P9 και P9 Plus παρουσίασε σήμερα το Huawei Consumer Business Group, σε αποκλειστική εκδήλωση στο Λονδίνο.

HUAWEI P9

Κατασκευασμένο σε συνεργασία με το διάσημο brand Leica Camera AG, τo νέο Smartphone – Ναυαρχίδα της Huawei συνδυάζει την ηγετική καινοτομία με το αξεπέραστο design ανεβάζοντας τον πήχη στη φωτογράφιση από smartphone.
«Στη Huawei είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε -με το P9- να προσφέρουμε στους χρήστες την καλύτερη εμπειρίας φωτογραφίας από smartphone, αξιοποιώντας τις εκπληκτικές δυνατότητες της Leica, της ηγέτιδας εταιρίας στον χώρο της φωτογραφίας για περισσότερο από έναν αιώνα», δήλωσε ο Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. «Οι καταναλωτές σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τα smartphones τους για να βγάζουν δισεκατομμύρια φωτογραφίες κάθε χρόνο, καθιστώντας την λειτουργία της φωτογραφίας ιδιαίτερα σημαντική για την εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες του Ρ9 μπορούν, πια, να αποτυπώνουν εικόνες με πρωτόγνωρη ευκρίνεια, ζωντάνια και αυθεντικότητα, με ένα πανίσχυρο, πανέμορφο smartphone».
Οι παρευρισκόμενοι της πολυτελούς εκδήλωσης για το λανσάρισμα του Huawei P9, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε παγκόσμια πρώτη το τρέιλερ της διαφημιστικής ταινίας του νέου smartphone, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Henry Cavill και η Scarlett Johansson, Global Product Ambassadors της σειράς Huawei P9.
Επαναπροσδιορίζοντας τη φωτογραφία από smartphone
Συνδυάζοντας τις σχεδιαστικές αρχές και την κατασκευαστική υπεροχή της Huawei και της Leica σε ένα σύστημα φωτογραφίας σε smartphone που έχει αναπτυχθεί από κοινού και από τις δυο εταιρίες, το P9 ενσωματώνει hardware και software τελευταίας τεχνολογίας.
• Ο σχεδιασμός dual-camera του P9 απελευθερώνει την δύναμη των οπτικών φακών Leica.
• Η RGB κάμερα του P9 εξειδικεύεται στην αποτύπωση χρωμάτων.
• Η μονόχρωμη κάμερα είναι ιδανική για την καταγραφή λεπτομερειών στις εικόνες.
• Οι δύο πίσω κάμερες του P9 λειτουργούν παράλληλα για να προσφέρουν στους χρήστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν εικόνες με κορυφαία λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα.
• Το P9 πραγματικά υπερέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
• Για κάθε φωτογραφία τραβηγμένη με το P9, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες φιλμ της Leica: Standard, Vivid Colors και Smooth Colors.
• Με την τεχνολογία Hybrid Focus της Huawei, το P9 φωτογραφίζει γρήγορα, με ακρίβεια και σταθερότητα.
• Η λειτουργία ευρέους διαφράγματος του P9 επιτρέπει στους χρήστες να πειραματιστούν με καινοτόμα οπτικά εφέ για να δημιουργήσουν μοναδικές εικόνες και περιεχόμενο.

«Η Leica και η Huawei μοιράζονται μια αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για φωτογραφική αριστεία, και η συνεργασία μας θα εξασφαλίσει πρόσβαση στην κορυφαία φωτογραφία για ακόμη περισσότερους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Oliver Kaltner, CEO, Leica. «Ενδυναμώνουμε τη συνεργασία μας για να προσφέρουμε στους χρήστες μια βέλτιση εμπειρία φωτογραφίας από smartphone».
Ανεβάζοντας τον πήχη στο Βιομηχανικό Design
Το P9 διαθέτει μίνιμαλ DNA design, όπως οι προηγούμενες ναυαρχίδες της σειράς Ρ (Platinum) της Huawei. Κάθε συσκευή P9 είναι μια τέλεια κατασκευή από κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού.
Η 64GB έκδοση του P9 κυκλοφορεί με χρυσό φινίρισμα (Haze Gold), θέτοντας νέα στάνταρς στο βιομηχανικό design, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως οι γραμμές βούρτσας και το μεταλλικό γυάλισμα με ακρίβεια μικρο-επιπέδων, για να δημιουργήσουν μια ημιδιάφανη μεταλλική επιφάνεια. Επιπρόσθετα, η Λευκή Κεραμεική (Ceramic White) έκδοση του P9 είναι περισσότερο λεία από τα βαμμένα σώματα των πολυτελών αυτοκινήτων, αντανακλώντας και διαθλώντας το φως σε διαφορετικές σκιάσεις, δημιουργώντας εκπληκτικά χρώματα καθώς οι συνθήκες του περιβάλλοντος μεταβάλλονται.

Ισχύς και Απόδοση
Το P9 είναι εξοπλισμένο με τη δύναμη, τη συνδεσιμότητα και την ταχύτητα που οι σύγχρονοι χρήστες των high-end smartphones περιμένουν από τη Huawei. Με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, το P9 οφείλει τη δύναμή του στο νέο Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based επεξεργαστή για πρωτόγνωρη απόδοση. Η 3.000mAh μπαταρία υψηλής πυκνότητας προσφέρει στους χρήστες του P9 μεγαλύτερη αυτονομία και διάρκεια μπαταρίας.

Η Huawei αποκάλυψε επίσης το P9 Plus, με οθόνη 5.5 ιντσών και μεγαλύτερη μπαταρία 3.400mAh. Το P9 Plus προσφέρει επίσης dual-IC Rapid Charge, προσφέροντας στους χρήστες 6 ώρες ομιλίας μετά από φόρτιση 10 λεπτών.

Αξιοποιώντας την αξεπέραστη τεχνογνωσία της Huawei στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τα P9 και P9 Plus διαθέτουν εκπληκτικές νέες λειτουργίες όπως η αρχιτεκτονική εικονικής-τριπλής-κεραίας, σχεδιασμένη για χρήστες που χρειάζονται απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε κινητά και Wi-Fi δίκτυα, για να εκμεταλλεύονται πλήρως τη δύναμη του mobile Internet όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Τα P9 και P9 Plus προστατεύουν την ιδιωτικότητα και τις απόρρητες πληροφορίες των χρηστών με την πρωτοφανή τεχνολογία βιομετρικής αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος της Huawei. Ο ενισχυμένος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύσουν και να διαφυλάξουν τις συσκευές τους, μειώνοντας σημαντικά την περίπτωση εξαπάτησης ή υποκλοπής, καθώς οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να ασφαλίσουν το smartphone τους.

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και το νέο wearable wristband Talkband B3.

Κόστος:
Έκδοση Τιμή

P9 3GB + 32 GB €549

P9 Plus 4GB + 64 GB €699

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Huawei leica camera P9
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της νέας Ολομέλειας της ΕΕΤΤ

Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ σε AI και ψηφιακές υποδομές στο επίκεντρο του Growthfund Summit

Οι συνδρομές 5G ξεπέρασαν τα 3 δισ. παγκοσμίως στο πρώτο τρίμηνο

Vodafone: αναβάθμιση σε 100% οπτική ίνα στην ίδια τιμή

WiFi 7: η επόμενη γενιά συνδεσιμότητας έρχεται στην Inalan

OQ Technology Hellas: άμεση εκπομπή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης σε κινητά μέσω μικροδορυφόρων

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Νέα εποχή για την έρευνα και την καινοτομία
  • ABB: Πώς μία αύξηση 0,2% της αποδοτικότητας των κινητήρων “κερδίζει” δισεκατομμύρια στη βιομηχανία
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Rheinmetall
  • Η ATLANTIC SEE LNG TRADE επιταχύνει την ανάπτυξή της στον Κάθετο Διάδρομο
  • Ε.Ε.Α.: Μεγάλη πανελλαδική έρευνα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών – Τι δείχνουν τα ευρήματα
  • O Όμιλος MAGGIOLI αποκτά πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της COLLECTIVES A.E.
  • DECA Investments: Απόκτηση του 40% της Dotsoft μέσω του Diorama II
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ADACOM εντάσσεται στη Microsoft Intelligent Security Association
  • Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και κυβερνοανθεκτικότητα στο επίκεντρο του Check Point Advantage Athens 2026
  • DNS Shield: Η νέα AI λύση προληπτικής κυβερνοασφάλειας της ClearSkies
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η TicTac ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Δημήτριο Μαραγκό στη θέση του Chief Information Officer
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace σε ένα exclusive roundtable event
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Beyond 2026
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.