Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 12 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Εκθέσεις»MWC 2016

Tastes ‘n Talks για την Ελληνική Αποστολή

25/02/2016infocomBy infocom2 Mins Read MWC 2016 News Ελλάδα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Εμπλουτισμένη με ελληνικό χρώμα, άρωμα και γεύσεις ήταν η καθιερωμένη πλέον εορτή “Taste the Greek Spirit” του Ελληνικού Περιπτέρου. Η εντυπωσιακή προσέλευση εκθετών, αντιπροσωπειών και στελεχών για να γνωρίσουν τα ελληνικά μυαλά, αλλά και να γευτούν εδέσματα και τα ποτά από όλη την Ελλάδα, έκαναν και φέτος την ελληνική γιορτή το “talk of the MWC”!

σεκεε

Συγκεκριμένα,  συμμετείχαν εκπρόσωποι των εθνικών αντιπροσωπειών της Γαλλίας, της Ινδίας, του Ισραήλ, της Βραζιλίας, της Αιγύπτου, της Ουαλίας, της Εσθονίας, της Καταλονίας, της Βαυαρίας, των εταιριών που πραγματοποίησαν συναντήσεις τις προηγούμενες μέρες με τις ελληνικές, αλλά και πολλοί προσκεκλημένοι, αναδεικνύοντας την εορτή σε σημαντικό networking event, όπου συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και συνεργασίες ήταν η πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Η τρίτη ημέρα του MWC ήταν ημέρα έντονης δραστηριότητας για την ελληνική αποστολή, καθώς πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και επαφές  στις αντιπροσωπείες του Ισραήλ, της Τυνησίας, της Πολιτείας Ουάσιγκτον και της Αιγύπτου. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συνάντηση με την Google, στη διάρκεια της οποίας ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις με την εταιρία και τέθηκαν οι βάσεις  για μεταφορά τεχνογνωσίας και διασύνδεση με τα παγκόσμια εκπαιδευτικά προγράμματά της.

Oι εκπρόσωποι του Enterprise Greece, από την πλευρά τους, συναντήθηκαν με ομολόγους τους από Ισραήλ, Λιθουανία, Βαυαρία και Χονγκ Κονγκ, ενώ είχαν και συναντήσεις στο πλαίσιο του 4YFN με εκπροσώπους οργανισμών, όπως το Advantage Austria και το French Tech, που αφορά σε επενδυτικές ευκαιρίες στη Γαλλία, είτε από την πλευρά των επενδυτών, είτε των startups. Επίσης, επαφές έγιναν και με το EU–Japan Centre for Industrial Cooperation, αλλά και με εταιρίες από την Ιταλία, την Ισπανία, την Κορέα, τη Γαλλία, την Κίνα και την Εσθονία, με στόχο αφενός την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα, αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Από πλευράς διεθνούς επικοινωνίας του concept της ελληνικής αποστολής, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην επίσκεψη δημοσιογράφων της Wall Street Journal, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο ελληνικό περίπτερο και πραγματοποίησαν συνεντεύξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως, και στο εταιρικό μέτωπο, όλες οι επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύονται στο περίπτερο δηλώνουν ικανοποιημένες από την αποτελεσματικότητα των επαφών τους στην έκθεση, που διευρύνουν την εξωστρέφεια τους σε επίπεδο πελατείας και συνεργατών.

Εμείς με τη σειρά μας καταγράψαμε τις εντυπώσεις από πρώτο χέρι

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

HAMAC ΣΕΚΕΕ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

MWC Barcelona 2026: η Ελλάδα δυναμικά στο διεθνές ραντεβού καινοτομίας και ψηφιακής τεχνολογίας

MWC 2026: Έντονο ενδιαφέρον για την ελληνική αποστολή στο μεγάλο ραντεβού της τεχνολογίας

ΣΕΚΕΕ: ενεργή συμμετοχή στο Techstars Startup Weekend Thessaloniki 2025

ΣΕΚΕΕ: η ελληνική καινοτομία στην υπηρεσία της άμυνας και της ασφάλειας

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
  • Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδα θέτει αυστηρό πλαίσιο για τη χρήση της ΤΝ στα σχολεία
  • Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π.
  • Στ. Καφούνης:  Κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης και αναπτυξιακές φορολογικές παρεμβάσεις για τις ΜμΕ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Δωρεά περιπολικών και μοτοσικλετών στην Άμεση Δράση Αττικής
  • ΕΤΑΔ: Προκήρυξη διαγωνισμών για την παραχώρηση απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών στη Ρόδο
  • Το 6ο Premium Real Estate Forum ανοίγει τις πύλες του!
RSS itsecuritypro.gr
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
  • Δυναμική ανάπτυξη της Odyssey Cybersecurity στην Ελλάδα, με τεχνολογικό πυλώνα το ClearSkies™
  • ΕΥΠ: Διαγωνισμός καινοτομίας για την Εθνική Ασφάλεια – Οι θεματικοί άξονες – Τα βραβεία
  • Στρατηγική συνεργασία της Akeydor Group με Mindbreeze στον τομέα του AI Driven Enterprise Intelligence και Knowledge Management
  • Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ eSafe Cyber Security και Pylones Hellas – Νέα φάση ανάπτυξης στην ελληνική αγορά
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.