Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Εκθέσεις»MWC 2015

To tokenisation εφαρμόζει και η Visa

03/03/2015infocomBy infocom2 Mins Read MWC 2015 News Διεθνή
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

H Visa Europe ανακοίνωσε το σχέδιό της για την προώθηση της υπηρεσίας tokenisation προσαρμοσμένη στις ανάγκες της Ευρωπαϊκής αγοράς. Η τεχνολογία tokenisation θα βρίσκεται στο επίκεντρο των νέων τρόπων πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους προστασίας δεδομένων και πρόληψης απάτης. Η νέα υπηρεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα πελατών για ασφαλείς και εύκολες πληρωμές μέσω διαφόρων τεχνολογιών θα γίνει διαθέσιμη για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα από τα μέσα Απριλίου 2015.

visa

Η Visa Europe ανέπτυξε την υπηρεσία για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών να χρησιμοποιούν smartphones και άλλες φορητές συσκευές για πληρωμές. Σε συνεργασία με τη Visa Europe, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτό το γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, παρέχοντας στους πελάτες τους πιο άνετες και ασφαλείς μεθόδους πληρωμών με μικρό κόστος.

Η υπηρεσία tokenisation προστατεύει τα δεδομένα πελατών, αντικαθιστώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού πληρωμής που βρίσκονται στην πλαστική κάρτα με μια σειρά από αριθμούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έγκριση πληρωμών χωρίς να εκθέτονται στοιχεία του λογαριασμού. Όταν οι καταναλωτές χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή σε ένα κατάστημα, υποβάλλεται ένας αριθμός αντί για τα στοιχεία του λογαριασμού τους.

Η υπηρεσία υποστηρίζει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον διαρκή αγώνα κατά της απάτης, επιτρέποντας  στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να ελέγχουν το περιβάλλον στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κωδικοποιημένος αριθμός – για παράδειγμα, ένας αριθμός που δημιουργείται μόνο για ανέπαφες πληρωμές δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια αγορά μέσω του διαδικτύου. Επιπλέον, σε περίπτωση που μια κινητή συσκευή χαθεί ή κλαπεί, ο αριθμός μπορεί να απενεργοποιηθεί εύκολα και γρήγορα.

Η Sandra Alzetta, Executive Director, Core Products στη Visa Europe σχολιάζει:

«Πρόκειται για μια συναρπαστική εξέλιξη για τη βιομηχανία πληρωμών. Πιστεύουμε ότι το 2015 θα είναι η χρονιά που οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών θα βρίσκονται στα χέρια των καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη. Η τεχνολογία tokenisation είναι μία από τις πιο σημαντικές στις ψηφιακές πληρωμές και έχει την δυνατότητα να ανοίξει ένα τελείως νέο κεφάλαιο στα διάφορα είδη προϊόντων που αναπτύσσονται. Για το λόγο αυτό, σχεδιάσαμε αυτή την ευέλικτη υπηρεσία, επιτρέποντας σε εκδότες, εμπόρους και αγοραστές να προσφέρουν στους καταναλωτές τη νέα γενιά καινοτόμων μεθόδων πληρωμών – πάντα με το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που περιμένουν».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

MWC 2015 Visa Europe
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

    Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

    Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

    Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

    Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

    Nokia @ MWC 2024: Τρια εντυπωσιακά, real-time, demos!

    Leave A Reply Cancel Reply

    Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • ΥΠΕΝ: 36,4 εκατ. ευρώ για το «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
    • DBC Corporate Advisory: Νέα εταιρεία χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής και χρηματοδότησης επενδύσεων
    • ΕΕΕΠ: Καθιερώνεται η μηνιαία δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων της αγοράς τυχερών παιγνίων
    • Φτώχειας περιόδου: Η Lidl Ελλάς στηρίζει την έρευνα και την αντιμετώπιση του προβλήματος
    • Spielwarenmesse Dialogue Greece: Σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στην αγορά παιχνιδιού
    • Η Courier Center ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Lastmily
    • ΤτΕ: Τραπεζική χρηματοδότηση και καταθέσεις – Σεπτέμβριος 2026
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Claude Duet: Οι δικλίδες ασφαλείας απέναντι στους κινδύνους των αυτόνομων AI agents
    • Κενά ασφαλείας στους σαρωτές barcode απειλούν τη λειτουργία των αποθηκών
    • Η Check Point λανσάρει το Firewall-as-a-Subscription, φέρνοντας την προηγμένη προστασία της εποχής της Τεχνητής Νοημοσύνης σε κάθε οργανισμό
    • 15ο eCommerce & Digital Marketing World 2026: “The Growth Playbook!” με 2+1 συνέδρια στις 4 Νοεμβρίου!
    • Η Neurosoft επαναπροσδιορίζει το μέλλον των Managed Security Services με το Palo Alto Networks Cortex XSIAM
    • PHP2Shell: Δύο κρίσιμες ευπάθειες στην PHP θέτουν σε συναγερμό την παγκόσμια κοινότητα κυβερνοασφάλειας
    • Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργεί νέες οδούς έκθεσης για τα κρίσιμα δεδομένα
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.