Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Telecoms

Εκσυγχρονισμός ΕΕΤΤ με ΕΣΠΑ 325 χιλ. ευρώ

20/06/2018Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Telecoms
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό θα προκηρύξει η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) για την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου Οργανωτικής και Λειτουργικής Προσαρμογής της στις νέες ανάγκες των αγορών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι συνολικού προϋπολογισμού 325 χιλ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/2016, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.).

Αντικείμενο της σύμβασης που θα υπογραφεί με τον ανάδοχο είναι η παροχή υπηρεσιών με στόχο τον οργανωτικό και λειτουργικό ανασχεδιασμό της ΕΕΤΤ για τη μετάβασή της σε ένα σύγχρονο μοντέλο διοικητικών και οργανωτικών δομών, οι οποίες αφενός θα εναρμονίζονται με τη συνεχή ανάπτυξη των αγορών (δικτύων και υπηρεσιών) ηλεκτρονικών επικοινωνιών και παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και τις ραγδαίες κανονιστικές αλλαγές και αφετέρου θα είναι προσαρμοσμένες στις διαρκώς εξελισσόμενες και αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων και καταναλωτών των αγορών αυτών.

Με τη σύμβαση αυτή η ΕΕΤΤ θα σχεδιάσει και θα λειτουργήσει παραγωγικά το νέο Επιχειρησιακό Μοντέλο Λειτουργίας της που θα είναι προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις, θα αναβαθμίσει τη λειτουργία της με σύγχρονες δομές, διαδικασίες, υποδομές και εργαλεία και θα ενσωματώσει αποτελεσματικά τα νέα συστήματα που έχει δρομολογήσει με άλλες παράλληλες αναπτυξιακές δράσεις της.

Η αναγκαιότητα του έργου, σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή προκύπτει κυρίως λόγω των ραγδαίων κανονιστικών αλλαγών και τεχνολογικών εξελίξεων, των αυξημένων απαιτήσεων των παρόχων και των καταναλωτών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών και της ανάγκης ενσωμάτωσης στη λειτουργία της των συστημάτων που θα υλοποιήσουν οι εθνικής εμβέλειας αναπτυξιακές δράσεις που προωθεί.

Η Επιτροπή έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση έως τις 9 Ιουλίου το σχέδιο της διακήρυξης για το έργο, το οποίο ονομάζει «Επιχειρησιακό Σχέδιο Οργανωτικής και Λειτουργικής Προσαρμογής της ΕΕΤΤ στις νέες ανάγκες των αγορών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών».

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, υπολογιζόμενη με βάση συντελεστή βαρύτητας τόσο για την τεχνική όσο και για την οικονομική προσφορά.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

ΕΕΤΤ ΕΣΠΑ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

    Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Το ενδιαφέρον της ΔΕΗ αλλάζει τον σχεδιασμό της ΕΕΤΤ για το φάσμα κινητής

    Telekom: δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες στους συνδρομητές κινητής

    OroraTech: εκτόξευση του νέου δορυφόρου FOREST-20

    Νέο πλαίσιο για FTTH με αλλαγές σε άδειες, τέλη και πρόσβαση σε υποδομές

    Συνάντηση της ομάδας έργου ECC CPG PTC για την κινητή δορυφορική υπηρεσία στην Αθήνα

    Νέα φοιτητικά πακέτα από το Vodafone CU

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
    • Ν. Χαρδαλιάς: Κήρυξε την έναρξη του Clusters Meet Regions
    • 100 χρόνια Shell στην Ελλάδα: Ένας αιώνας ανθρώπων, διαδρομών και εξέλιξης
    • Comergon: Ολοκληρώνει την ένταξή της στον Όμιλο GrECo και παρουσιάζει τη GrECo Hellas
    • Ο ΔΕΣΦΑ στο Βελιγράδι: Μετατρέποντας τον Κάθετο Διάδρομο σε πραγματικές περιφερειακές ροές
    • Χρηματοδότηση ACHAIA PASS 2026-2027 από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
    • Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Σε υψηλό εξαμήνου οι ρυθμίσεις τον Σεπτέμβριο
    • Η AEGEAN εγκαινιάζει νέο απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας και Δαμασκού
    RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • NIS2 και Credentials: Η ασφάλεια των ταυτοτήτων γίνεται ζήτημα επιχειρησιακής ανθεκτικότητας
    • KillSec: Πίσω από την επιχείρηση KillSwitch αποκαλύπτεται το νέο business model του ransomware
    • Η AI δίνει προβάδισμα στους επιτιθέμενους – Η κυβερνοασφάλεια μπαίνει σε αγώνα ταχύτητας
    • H Mind The Hack στις 250 ταχύτερα αναπτυσσόμενες startups της Ευρώπης,
    • 3 στους 4 υπαλλήλους της ΕΕ αντιμετώπισαν κυβερνοαπειλές στην εργασία, διαπιστώνει το νέο Ευρωβαρόμετρο
    • Νέα μελέτη: Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αυξάνεται με τον τέταρτο ταχύτερο ρυθμό στην Ευρώπη
    • Η ESET παρουσιάζει νέες λειτουργίες B2B για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.