Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Cisco: οριστική συμφωνία εξαγοράς της BroadSoft προς $1,9 δισ.

09/11/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης3 Mins Read News Διεθνή
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Cisco και η BroadSoft ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία εξαγοράς από την Cisco της BroadSoft, Inc., εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο με έδρα στην πόλη Gaithersburg της πολιτείας Maryland. Βάσει της συμφωνίας, η Cisco θα πληρώσει 55 δολάρια ΗΠΑ τοις μετρητοίς για κάθε μετοχή της BroadSoft, το οποίο αντιστοιχεί σε συνολικό καθαρό ύψος 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, θεωρώντας πλήρως απομειωμένες μετοχές και συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής χρέους. Η εξαγορά έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.

«Η Cisco και η BroadSoft μαζί θα προσφέρουν μια πλήρη γκάμα λύσεων συνεργασίας για κάθε τομέα της αγοράς», ανέφερε ο Rowan Trollope, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ομάδας Applications Business Group της Cisco. «Πιστεύουμε ότι οι συνδυασμένες προσφορές μας, από την τεχνολογία επιχειρηματικής συνεργασίας της Cisco έως τη σειρά λύσεων της BroadSoft για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διατίθεται από παρόχους υπηρεσιών, θα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και εύρος επιλογών στους πελάτες μας.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν τη συναλλαγή, με την οποία ολοκληρώνεται η διαδικασία που είχε αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της BroadSoft με στόχο τη μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους μας», δήλωσε ο Michael Tessler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BroadSoft. «Καθώς οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να στρέφονται προς την τεχνολογία cloud για μεγαλύτερη απλότητα και ταχύτητα, η συμμετοχή μας στην οικογένεια της Cisco θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τα καλύτερα εργαλεία και λύσεις συνεργασίας στον κλάδο. Οι λύσεις φιλοξενίας της BroadSoft, οι οποίες διατίθενται μέσω των Παρόχων Υπηρεσιών και απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμπληρώνουν ιδανικά τις λύσεις HCS της Cisco για επιτόπια υλοποίηση με εστίαση στην επιχείρηση. Μαζί μπορούμε να αποτελέσουμε έμπνευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε ομάδες να δημιουργήσουν, να συνεργαστούν και να εκτελέσουν εργασίες με τρόπους που δεν είχαμε καν φανταστεί ως σήμερα.»

broadsoft

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αναμένει πλήρεις λύσεις επικοινωνίας φωνής και contact center οι οποίες θα μπορούν να υλοποιηθούν στον χώρο της επιχείρησης ή στο cloud. Ο συνδυασμός των λύσεων επικοινωνίας φωνής και contact center της BroadSoft, με ανοικτές διεπαφές και βασισμένες σε πρότυπα, οι οποίες διατίθενται μέσω συνεργατών Παροχής Υπηρεσιών, με το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών της Cisco, θα επιτρέψει στη νέα εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο δυνατοτήτων συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για μελλοντικούς τρόπους εργασίας.

Η εξαγορά της BroadSoft ενισχύει τη δέσμευση της Cisco για την Ενοποιημένη Επικοινωνία (Unified Communications) και της επιτρέπει να καλύψει εκατομμύρια παλαιών γραμμών TDM οι οποίες είναι υποψήφιες για μετάβαση σε τεχνολογία ΙΡ και λύσεις cloud τα αμέσως επόμενα χρόνια.

«Η Cisco πέτυχε πρόσφατα ένα σημαντικό ορόσημο, προχωρώντας στην 200η εξαγορά της. Οι εξαγορές παραμένουν βασικό τμήμα της στρατηγικής μας στον τομέα της καινοτομίας και, την τελευταία διετία, έχουν επιτρέψει στη Cisco να επιταχύνει τη δραστηριότητά της ή να εισέλθει σε κλάδους όπως το ΙοΤ, οι ευφυείς εφαρμογές, η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), η υπερ-σύγκλιση (hyperconvergence) και τα δίκτυα SD-WAN», δήλωσε ο Rob Salvagno, Αντιπρόεδρος Εταιρικής Ανάπτυξης της Cisco. «Χάρη στην προσθήκη της BroadSoft, αναμένουμε ότι θα επιταχυνθεί ο ρυθμός καινοτομίας μας σε όλο το χαρτοφυλάκιο λύσεων συνεργασίας.»

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2018, εφόσον ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες και η κανονιστική αναθεώρηση. Έως τότε, η Cisco και η BroadSoft θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως χωριστές εταιρείες. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, οι εργαζόμενοι της BroadSoft θα ενσωματωθούν στην ομάδα Τεχνολογίας Ενοποιημένης Επικοινωνίας της Cisco υπό την ηγεσία του Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή Tom Puorro, εντός της ομάδας Εφαρμογών υπό τον Rowan Trollope.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

broadsoft Cisco
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα πιστοποίηση Cisco Powered Services για την Cosmos Business Systems

Η CBS διοργάνωσε με τη Cisco την εκδήλωση Cyber Resilience & Business Continuity

Cisco: ο Παναγιώτης Γκολέμης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Το Cisco Secure AI Factory με NVIDIA καθιστά το AI ευκολότερο στην ανάπτυξη και ασφαλέστερο

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required

RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
  • Πόσο κοστίζει στην επιχείρηση κάθε επιπλέον «ναι»
  • The Media Business Game: Η πρεμιέρα του ΣΠΟΡ FM TV, οι επαφές για τη Nova και η νέα θυγατρική της Alter Ego Media
  • Στα €345εκ. ο Τζίρος των 3 Μεγαλύτερων Retailers Αθλητικών Ειδών στο 8μηνο
  • Ν. Παπαθανάσης: Με πόρους του ΕΣΠΑ η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στο Ρέμα Ξερέα
  • ΥΠΑ: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης για το οκτάμηνο του 2026 στα 24 αεροδρόμια!
  • Trade Republic: Νέος τρεχούμενος λογαριασμός χωρίς προμήθεια με επιτόκιο 3%
  • Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Ενημέρωση για τον φόρτο και τον χρόνο εξέτασης των υποθέσεων
RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • H Mind The Hack στις 250 ταχύτερα αναπτυσσόμενες startups της Ευρώπης,
  • 3 στους 4 υπαλλήλους της ΕΕ αντιμετώπισαν κυβερνοαπειλές στην εργασία, διαπιστώνει το νέο Ευρωβαρόμετρο
  • Νέα μελέτη: Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αυξάνεται με τον τέταρτο ταχύτερο ρυθμό στην Ευρώπη
  • Η ESET παρουσιάζει νέες λειτουργίες B2B για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
  • Ransomware: Ρεκόρ επιθέσεων τον Αύγουστο – αλλά οι αδυναμίες παραμένουν οι ίδιες
  • Η κυβερνοασφάλεια δεν καθυστερεί από την τεχνολογία – αλλά από την ίδια την επιχείρηση
  • Check Point και NVIDIA ενισχύουν την ασφάλεια των AI Agents με έλεγχο των ενεργειών τους σε πραγματικό χρόνο
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.