Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 17 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Η KPMG προσφέρει για 9η χρονιά σχολικά προϊόντα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

04/11/2024infocomBy infocom3 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η KPMG συνεχίζει την πάνω από δύο δεκαετίες σχέση συνεργασίας και προσφοράς με την ΕΛΕΠΑΠ και για 9η συνεχή χρονιά προάγει την ισότιμη και ποιοτική εκπαίδευση μέσω της δράσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Βack to School” για τη δια βίου μάθηση. Οι άνθρωποι της KPMG συνέβαλαν εμπράκτως στο πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και στάθηκαν δίπλα στα Γενναία της Παιδιά, αγοράζοντας και προσφέροντας γραφική ύλη, σχολικά προϊόντα και υλικά χειροτεχνίας, εφόδια απαραίτητα για μία νέα δημιουργική σχολική χρονιά.

Η παράδοση της σχολικής ύλης στην ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από τον Αλκιβιάδη Σιαράβα, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της KPMG στην Ελλάδα, με συνοδεία στελεχών της εταιρείας, ενώ τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου της KPMG στην Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους, να ενημερωθούν για το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γνωρίσουν μερικά από τα παιδιά και τους ειδικούς παιδαγωγούς.

Η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με την ολοκλήρωση της δράσης «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που για 9η συνεχή χρόνια, οι άνθρωποι της KPMG υποστηρίζουν ενεργά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ με ποικιλία δράσεων, γεγονός που έχει κρατήσει τη σύνδεσή μας με την ΕΛΕΠΑΠ και τους ανθρώπους της, ισχυρή και αναλλοίωτη. Στην KPMG άλλωστε αναγνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε ως πολίτες και προάγουμε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς συμβάλλοντας καθημερινά στην καταπολέμηση των ανισοτήτων μέσω της δια βίου μάθησης. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν τη συνεργασία και να προάγουμε την κοινωνική αλληλεγγύη.»

Ο Δημήτρης Ηλιάδης, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου της KPMG στη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια της επίσκεψής του στα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη δήλωσε «Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος επισκέφθηκα το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, εκπροσωπώντας το γραφείο της KPMG στην πόλη, τα στελέχη και το υπόλοιπο προσωπικό του οποίου συμμετείχαν στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά γραφικής ύλης και λοιπού εξοπλισμού για τις μαθησιακές ανάγκες των μικρότερων και μεγαλύτερων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ να εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη μακροχρόνια στήριξη της KPMG στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τη συνδρομή της εταιρείας μας στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών με αναπηρία.»

Η Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγος, μίλησε για τη δράση “Back to School” της KPMG στην Ελλάδα «Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή να έχουμε στο πλάι μας πολύτιμους υποστηρικτές και αρωγούς του δύσκολου, καθημερινού έργου μας, εταιρείες με πλούσιο κοινωνικό έργο, όπως η ΚPMG. Οι άνθρωποι της KPMG, στηρίζουν με πράξεις τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ και αποτελούν παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η δράση Back to School, συνεχίζεται σταθερά επί σειρά ετών στα Παραρτήματα της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στα παιδιά μας απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications and Corporate Citizenship Manager, κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ δήλωσε «Η KPMG μένει πιστή στο ετήσιο αυτό ραντεβού και προσφέρει σχολικά προϊόντα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, στηρίζοντας το έργο της με αφοσίωση και σεβασμό. Είμαστε περήφανοι που μέσα από τη δράση μας Back to School συμβάλλουμε στην ισότιμη και ποιοτική εκπαίδευση, ευθυγραμμιζόμενοι με τις αξίες μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τους ανθρώπους της KPMG να συνεισφέρουν εθελοντικά, προσφέροντας γραφική ύλη και σχολικά εφόδια στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή μας για μια καλύτερη κοινωνία μέσω της αλληλεγγύης και της δια βίου μάθησης»

Η συνεισφορά της KPMG προς την ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπλήρωσης του 4ου στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής και ισότιμης εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

kpmg ελεπαπ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η DigiTech επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή εκπαίδευση μέσα από έργα κοινωνικού και διεθνούς αντίκτυπου

Το Freenow by Lyft στο πλευρό του Thessaloniki Pride ως επίσημος συνεργάτης μετακίνησης

Code Like a Girl: άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 10ο κύκλο του προγράμματος

Η ομάδα ρομποτικής Portables UBITECH στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η Vodafone Ελλάδας στο Athens Pride για 11η χρονιά

Η Huawei στηρίζει τη νέα γενιά επαγγελματιών ΤΠΕ στην Ελλάδα με το Graduate Program

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 8,3% ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων τον Απρίλιο 2026
  • ελίν: Σταθερή πορεία στην εγχώρια αγορά
  • Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Περισσότεροι δικαιούχοι, μεγαλύτερη διάρκεια, ισχυρότερη κοινωνική στήριξη
  • Space Hellas: Προχωρά στην ενοποίηση των Διευθύνσεων Marketing και Business Development
  • Σταύρος Καλαφάτης από το Συνέδριο «Innovation to Impact»: Ενορχηστρώνουμε τους εθνικούς πόρους
  • ΕΕ – ΗΠΑ: «Πράσινο φως» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη νομοθεσία περί δασμών
  • 12 + 1 λόγοι για να επισκεφτείτε τη Beyond 2026
RSS itsecuritypro.gr
  • Η AWS Φέρνει Υπολογιστική Ισχύ, Αποθήκευση και Υπηρεσίες AI στην Αθήνα με Νέο Local Zone, Διαθέσιμο τον Ιούλιο 2026
  • Η αποτελεσματική κυβερνοασφάλεια δεν κρίνεται από την απουσία περιστατικών, αλλά από την ικανότητα αντίδρασης και προσαρμογής
  • Το Innovation to Impact⁠ φέρνει το deep tech στην πράξη – Δείτε το πρόγραμμα! (16/6, Divani Caravel)
  • Η κατάχρηση διαπιστευτηρίων παραμένει το ισχυρότερο όπλο των κυβερνοεγκληματιών, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
  • Έρευνα Forscope: 1 στις 2 επιχειρήσεις «παγιδευμένη» σε συνδρομές λογισμικού που δεν χρειάζεται
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Cysoft στα Ποσειδώνια 2026
  • Pylones Hellas και AEG αναδεικνύουν νέα εργαλεία που ενισχύουν Compliance και Operations ενόψει των αλλαγών του SWIFT
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.