Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 25 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»MWC 2024

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων του ΕΒΕΑ στο Mobile World Congress

28/02/2024Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης3 Mins Read MWC 2024 Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ συμμετείχε με έξι δυναμικές επιχειρηματικές ομάδες στο εθνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης “Mobile World Congress Barcelona 2024”, της σημαντικότερης Διεθνούς Έκθεσης του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας, καθώς και στην παράλληλη εκδήλωση “4 Years From Now” (4YFN) που διεξάγονται στην Βαρκελώνη.

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου της ελληνικής αποστολής, όπου παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής, καθώς και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, ερευνητές και πλειάδα επιχειρήσεων και φορέων του ψηφιακού κλάδου. Παρόντες από την πλευρά του ΕΒΕΑ ήταν ο Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕΑ κ. Σταύρος Γεωργάκης, καθώς και η Διευθύντρια Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων του ΕΒΕΑ κα Ελένη Φώτη.

Στον χαιρετισμό της, η κα Εφραίμογλου, τόνισε ότι το ΕΒΕΑ συμμετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση από το 2017 και ενισχύει την παρουσία του σταθερά, υποστηρίζοντας την συμμετοχή δυναμικών, υποσχόμενων επιχειρηματικών ομάδων που φιλοξενούνται στη Θ.Ε.Α. και βελτιώνοντας διαρκώς την προετοιμασία και την οργάνωση, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της παρουσίας της.

«Το ελληνικό οικοσύστημα κερδίζει σταδιακά την αναγνώριση που του αξίζει και δημιουργεί το δικό του στίγμα στον παγκόσμιο χάρτη.  Στο ΕΒΕΑ δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε δικαιωμένοι για αυτή την πορεία. Μόνο η Θερμοκοιτίδα του ΕΒΕΑ έχει φιλοξενήσει πάνω από 450 αξιόλογες επιχειρηματικές ομάδες, παρέχοντας στέγη, αλλά και εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και δικτύωση για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, έχουμε συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 διεθνείς διοργανώσεις καινοτομίας παγκοσμίως.

Σήμερα, συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στην διεθνοποίηση, στη δικτύωση, στην υποστήριξη της πρόσβασης σε ξένες αγορές και πηγές χρηματοδότησης. Επιδιώκουμε να είμαστε σε επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες και τις τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρόκληση της επόμενης δεκαετίας είναι να αναδείξουμε την καινοτομία σε ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και ποιοτικών θέσεων εργασίας. Να αποκτήσουμε μια κρίσιμη μάζα καινοτόμων εταιριών, με ικανότητες για γρήγορη ανάπτυξη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Η κα Εφραίμογλου έκλεισε τον χαιρετισμό της ευχαριστώντας την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και τον Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά, τον Οργανισμό ENTERPRISE GREECE και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), για την άριστη συνεργασία στη διοργάνωση της αποστολής.

Οι επιχειρηματικές ομάδες της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν η Grapevine Digital, η Evryka – Digital Innovative Solutions, η Agenso, η SmartRep, η Keyoto και η Neawallet.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

mobile world congress ΕΒΕΑ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Refurbished iPhone αξιόπιστα και οικονομικά σε Cosmote Telekom και Γερμανό

Η Viva.com υπογράφει σύμβαση υπηρεσιών πληρωμών με το Κυπριακό Δημόσιο

H SellBuyPlay δημιουργεί το πρώτο παγκοσμίως retail eCommerce και gaming marketplace με MiCA άδεια

Η Ελλάδα 3η στη χρήση δοκιμών 5G μεταξύ χωρών με παρόμοιο κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Back to School 2026 στο Πλαίσιο: όλα έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή!

Η Ελλάδα 1η στη κινητή καθυστέρηση μεταξύ χωρών παρόμοιας έκτασης

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ΕΕ στην παραγωγή τροφίμων, ποτών και καπνού
  • Οι AI agents φέρνουν το B2B στο επίκεντρο του agentic commerce
  • BofA: Θερινή «παύση» στις τιτλοποιήσεις – Δυναμική επιστροφή των αγορών τον Σεπτέμβριο
  • ΕΣΑ: Οι θερινές εκπτώσεις έχουν χάσει τον ρόλο τους
  • Split Payments από τη Wolt: Για πιο απλές και ευέλικτες ομαδικές παραγγελίες
  • Back to School με Lidl Plus διαγωνισμό!
  • Όμιλος Σαρακάκη: Παρέδωσε στην ομάδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το υπερσύγχρονο λεωφορείο Volvo Irizar i8
RSS itsecuritypro.gr
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
  • Από το CVSS στο πραγματικό ρίσκο: Το νέο Vulnerability Management στην εποχή της AI
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.