Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 1 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»MWC 2024

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων του ΕΒΕΑ στο Mobile World Congress

28/02/2024Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης3 Mins Read MWC 2024 Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ συμμετείχε με έξι δυναμικές επιχειρηματικές ομάδες στο εθνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης “Mobile World Congress Barcelona 2024”, της σημαντικότερης Διεθνούς Έκθεσης του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας, καθώς και στην παράλληλη εκδήλωση “4 Years From Now” (4YFN) που διεξάγονται στην Βαρκελώνη.

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου της ελληνικής αποστολής, όπου παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής, καθώς και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, ερευνητές και πλειάδα επιχειρήσεων και φορέων του ψηφιακού κλάδου. Παρόντες από την πλευρά του ΕΒΕΑ ήταν ο Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕΑ κ. Σταύρος Γεωργάκης, καθώς και η Διευθύντρια Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων του ΕΒΕΑ κα Ελένη Φώτη.

Στον χαιρετισμό της, η κα Εφραίμογλου, τόνισε ότι το ΕΒΕΑ συμμετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση από το 2017 και ενισχύει την παρουσία του σταθερά, υποστηρίζοντας την συμμετοχή δυναμικών, υποσχόμενων επιχειρηματικών ομάδων που φιλοξενούνται στη Θ.Ε.Α. και βελτιώνοντας διαρκώς την προετοιμασία και την οργάνωση, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της παρουσίας της.

«Το ελληνικό οικοσύστημα κερδίζει σταδιακά την αναγνώριση που του αξίζει και δημιουργεί το δικό του στίγμα στον παγκόσμιο χάρτη.  Στο ΕΒΕΑ δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε δικαιωμένοι για αυτή την πορεία. Μόνο η Θερμοκοιτίδα του ΕΒΕΑ έχει φιλοξενήσει πάνω από 450 αξιόλογες επιχειρηματικές ομάδες, παρέχοντας στέγη, αλλά και εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και δικτύωση για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, έχουμε συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 διεθνείς διοργανώσεις καινοτομίας παγκοσμίως.

Σήμερα, συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στην διεθνοποίηση, στη δικτύωση, στην υποστήριξη της πρόσβασης σε ξένες αγορές και πηγές χρηματοδότησης. Επιδιώκουμε να είμαστε σε επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες και τις τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρόκληση της επόμενης δεκαετίας είναι να αναδείξουμε την καινοτομία σε ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και ποιοτικών θέσεων εργασίας. Να αποκτήσουμε μια κρίσιμη μάζα καινοτόμων εταιριών, με ικανότητες για γρήγορη ανάπτυξη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Η κα Εφραίμογλου έκλεισε τον χαιρετισμό της ευχαριστώντας την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και τον Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά, τον Οργανισμό ENTERPRISE GREECE και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), για την άριστη συνεργασία στη διοργάνωση της αποστολής.

Οι επιχειρηματικές ομάδες της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν η Grapevine Digital, η Evryka – Digital Innovative Solutions, η Agenso, η SmartRep, η Keyoto και η Neawallet.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

mobile world congress ΕΒΕΑ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Cosmote Telekom στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχόμενη χρονιά

Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στο Ρέθυμνο

Η LG ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου τριμήνου 2026

8 startups εντάσσονται στον 10ο κύκλο του Scale Up της Endeavor

ΟΤΕ με έμφαση σε ιδιωτικό τομέα και διεθνείς οργανισμούς μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

Ο Όμιλος Qualco αποκτά το 60% της Lever Development Consultants

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: ΣΚΑΪ, Alter Ego και ΑΝΤ1 ανοίγουν νέο κύκλο κινήσεων στα ελληνικά ΜΜΕ
  • Όμιλος ALTEX: Ισχυρή ανάπτυξη και υψηλές οικονομικές επιδόσεις το 2025
  • ΕΚΤ: Νέος οδηγός για τη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων στον χώρο της άμυνας
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,1% στο Λιανικό Εμπόριο τον μήνα Μάιο 2026
  • COSMOTE TELEKOM: Στους “Europe’s Climate Leaders” των Financial Times για 4η συνεχόμενη χρονιά
  • ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Σε Πορεία Κερδοφόρας Ανάπτυξης ο Όμιλος το 2025
  • ΔΥΠΑ: 10.038 ωφελούμενοι απασχόλησης και 24.409 κατάρτισης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης
RSS itsecuritypro.gr
  • Tο πρώτο AI Network Firewall παρουσιάζει η Check Point, για προστασία από τα “τυφλά σημεία” της Τεχνητής Νοημοσύνης
  • Fortinet Security Day Greece 2026 | 16 Σεπτεμβρίου στο Telekom Center Athens
  • Cisco Connect 2026 Greece | Στις 12 Νοεμβρίου το κορυφαίο ετήσιο event της Cisco
  • Νέα έκθεση «The State of Ransomware 2026»: Οι πληρωμές λύτρων μειώνονται αλλά η κρυπτογράφηση σημειώνει άνοδο
  • Η Schneider Electric και η AMD παρουσιάζουν το πρώτο reference design της πλατφόρμας Helios για την επιτάχυνση της υλοποίησης AI factories
  • Η «Οδύσσεια» του Νόλαν εμπνέει τους απατεώνες, προειδοποιεί η Kaspersky
  • Οι εκτυπωτές Laser A3 και A4 της Canon απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις ενεργειακής απόδοσης από την Keypoint Intelligence
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.